16-04-2007, 23:05
|
|
|
חבר מתאריך: 13.11.04
|
|
צריך בבקשה עזרה בדחיפות. האם יש לי אופציה בחוזה השכירות?
שלום,
אני צריך את עזרתכם בנושא הארכת חוזה השכירות שברשותי.
רציתי לדעת בבקשה מה משמעות האופציה בחוזה שלי.
לטענתי, מגיע לי להמשיך את החוזה באותם תנאים - כלומר באותו סכום ב $, כפי שכתוב בחוזה בסעיף 5.4.
לטענת בעל הבית, מאחר וכתוב בסעיף 5.2 "באם יגיעו הצדדים לידי הסכמה בכל הקשור להארכה זאת", הוא יכול להעלות את שכר הדירה.
אנא עזרו לי בבקשה! מי צודק?
ואם נניח שאני צודק, מה אני יכול לעשות?
תודה מראש!
מעוז
סעיף 5, תקופת השכירות:
5.1 תקופת השכירות היא לשנה אחת בלבד החל מיום 1.5.06 ועד ליום 30.4.07 (להלן תקופת השכירות)
5.2 כל הארכה בהסכם השכירות יעשה בכתב בין הצדדים - באם יגיעו הצדדים לידי הסכמה בכל הקשור להארכה זו.
5.3 באם לא הוסכם על כל הארכה נוספת יהיה על השוכרים לעזוב את הדירה ביום 30.4.07 ולפנות את הריהוט והמטלטלין שהוכנסו על ידם.
5.4 במידה והשוכרים עמדו בכל תנאי ההסכם זאת לרבות תשלומים שוטפים ותשלומי שכ"ד במועדם (אכן עמדנו) - יוסכם כי תינתן להם אופציה לשהות של שנה נוספת באותם תנאים.
סעיף 4, דמי השכירות:
4.1 דמי השכירות המוסכמים בין הצדדים יהיו שווים ל x$ דולר ארה"ב (שש מאות ושלושים דולר), לכל חודש. אשר ישולמו בצ'קים לכל רבעון, שנה מראש.
4.2 סכום דמי השכירות, יהא צמוד לשער הדולר וישולם בשקלים חדשים לפי השער היציג שהיה ידוע בעת התשלום.
4.3 השוכרים יפקידו בידי המשכיר - 4 צ'קים לצורך תשלום דמי השכירוצ למשך תקופת השכירות (שנה), אולם אין בהפקדת השקים משום תשלום דמי השכירוצ, אלא עם פרעונם בפועל.
4.4 בסוף תקופת השכירות, יערך חישוב התאמת הסכומים לשערי הדולר שיהיו במועד כל תשלום ותשלום.
4.5 דמי השכירות לרבעון הראשון, ישולמו על הסכם זה בצ'ק מס... בנק... סניף...
נערך לאחרונה ע"י maoz_mel בתאריך 16-04-2007 בשעה 23:35.
|