07-04-2007, 20:52
|
|
|
חבר מתאריך: 08.04.06
|
|
שאתה אוהב אותה כמו שהיא ומקבל אותה כמו שהיא למרות הכל
בדיוק כמו שאמרת לנו: שאתה עדיין חושב שהיא הילדה הכי יפה בעיניך. שאתה מאמין שהיא תצא מזה. שאתה שם בשבילה בכל רגע. אולי לבכות איתה יחד.
אני אומרת לך כל הכבוד מכל הלב. אתה שם בשבילה, למרות הכל, ואיכפת לך ממנה.
אני מבינה שהיא השתנתה הרבה מאוד. אני לא מבינה בזה, אבל כל ההתפרצויות האלה והשינויים הקיצוניים במצב הרוח וההתנהגות החריגה - כל אלו תופעות לוואי מהטיפול עצמו ומהידיעה שאתה נופל לבור ללא תחתית שאתה לא יודע איך לצאת ממנו. היא זקוקוה לך שם, יותר מתמיד, ותהיה איתה, למרות כל אלה. אתה אל תישבר מול מילותיה וחוסר האמונה שלה, תתעקש תמיד שהיא מסוגלת לנצח ומסוגלת להתרפא, אפילו אם כל הרופאים אומרים אחרת. העובדה שהאמונה שלך בה חזקה - העובדה שאתה לא נשבר מול העובדות ומול המציאות שמרביצה בפנים - זה מה שייתן לה את החוזק. כל פעם שהיא מביעה חוסר אמונה, תסתור את דבריה במשפט אחר שיש בו אמונה.
אני בטוחה שהיא העריכה מאוד שהגעת ליום ההולדת ואחה חשוב לה, ואני בטוחה שהיא גם שמחה בתוך תוכה שרצית לתת לה נשיקה, למרות שהיא לא נתנה לך. היא כנראה מרגישה שהיא לא סובלת לא את עצמה ולא את הגוף שלה יותר.
נאי מאחלת גם לך המון חוזק ואומץ ללכת איתה ולעזור לה בדרכה הקשה. גם דרכך - דרך התמיכה והעזרה - אינה קלה כל עיקר.
אני לא מבולגנת, אני פשוט חושבת שכאוס זה הסדר של היקום...
|