06-04-2007, 13:55
|
|
|
חבר מתאריך: 04.12.06
|
|
בעיה שמציקה לי....
אז ככה...יש לאחותי חברה...אני לא יודע איך להגיד את זה בצורה עדינה..אני פשוט לא סובל אותה!!!!!....
אני כל כך שונא את הילדה הזאתי (כי פעם אחת היא עשתה קטע מגעיל לאחותי ומאז אני מתעב אותה) שאני לא מסוגל להסתכל עליה!! כל פעם שאני נזכר בא לי פשוט לרצוח אותה!!!!!!!!!!!
אני לא מסוגל אפילו לתאר את גודל השנאה שלי אל הילדה הזאתי (בגלל הרבה סיבות..לא משנה.=/)
ולמה אני שונא אותה?..בגלל האופי החרא שלה וההתנהגות המזלזלת שלה לאנשים, היא ילדה חטטנית, היא מחטת במגירות, נכנסת לחדר של ההוריםן שלי,נכנסת אליי לחדר, פותחת לי מגירות של דברים אינטימיים, מודדת בגדים שלי (שזה כבר עובר כל גבול!!)...בקיצור היא מרגישה יותר מידי חופשייה בבית שלי!...יש לה אפילו דרישות אליי..."בא לך להביא לי קולה?".....(מה אני עבד שלך?!?!?!)
היא יודעת שאני לא סובל אותה וזה ניכר ביחס שלי אליה....
עכשיו...מרוב כעס על הילדה הזאתי אני רק חושב איך לגרום לה רע, איך לפגוע בה, איך לעשות לה דווקא....
פעם אחת היא הייתה אצלנו והייתה צריכה לנסוע אח"כ לת"א...אז רציתי לדפוק אותה והוצאתי לה ת'כסף מהתיק כדי שתיתקע ולא יהיה לך איך לנסוע...והיה עוד מקרה שהבאתי לה לשתות קולה ושמתי לה קוביות קרח מצופות באקונומיקה (כן כן זה נשמע דבילי חח).....אחרי זה כל כך הצטערתי על מה שעשיתי...התפללתי שלא יקרה שום דבר...ובאמת לא קרה כלום=]]
בקיצור אני לא יודע מה נסגר איתי...מאיפה כל הרוע הזה?!?!..ואני לא בן אדם רע..אני אוהב לעזור, אוהב להקשיב, אני חברותי, אוהב לצחוק...אבל היא ספציפית אני פשוט לא סובל!! אני לא יודע מה לעושת...=/// אני מרגיש כמו איזה שטן כל פעם שהיא לידי....וזאת הרגשה חרא..=[...אבל אני פשוט לא יכול לעצור ת'עצמי...=\...
נערך לאחרונה ע"י ThwShark בתאריך 06-04-2007 בשעה 13:58.
|