06-04-2007, 19:28
|
|
|
חבר מתאריך: 08.04.06
|
|
אני חושבת
שברגעים שלא נוח לך להתקשר אליה, לדבר איתה בטלפון או באייסי, פשוט תשב עם דף ועט, או עם המחשב ותכתוב לה מכתב (ידני או כזה שתשלח במייל) שבו תספר לה על הרגשות שלך, עד כמה היא חשובה לך, תספר דברים שהיו בכיתה, שמתגעגעים אליה, אבל פוחדים ולא יודעים איך לגשת אליה, שירים יפים (אפשר לקחת מאיזה ספר, לא חייבים להמציא לבד). אם תשלח את המכתב בדואר, היא תקבל אותו אמנם באיחור, אבל זו הפתעה באמת נעימה אפילו יותר ממייל.
לפי מה שהבנתי היא לא באה לכיתה באופן רציף, לכן הייתי חושבת שאולי תעשה איתה שיעורי בית. תסביר לה את החומר כאילו היית המורה שלה. זה יעזור לך להתגבר על חוסר הנוחות שלך, וזה יהיה מיוחד וכיף לשניכם. כך תוכל להיות לידה יותר, לתת לה תמיכה.
עוד דברים? לאסוף לה בדיחות ולהביא לה ספרים מצחיקים. מידי פעם אתה יכול לקנות לה משהו קטן וחמוד שילדות אוהבות: מדבקות, מכתביות, פנקסים חמודים. זה לא עולה הרבה כסף. יש בחנויות של 2 ש"ח או דולר או קרביץ וארטא. זה חמוד וזה מחמם את הלב והיא תרגיש שאתה מבין אותה.
מעבר לזה רומק ופקטשלי אמרו את הדבר הכי הכי נכון: תתייחס אליה טבעי, חבר רגיל, וגם: תעודד אותה ותאמין שהיא יכולה להתרפא מזה. אם אתה תאמין זה יחזק בגדול את האמונה שלה ואת כוח הריפוי שלה. תזכיר לה שרופאים לא יודעים הכל וסטטיסטיקה זה לא אלהים. זה שהססטיסטיקה מראה שהדברים ילכו בכיוון מסויים - הכל אחוזים, וזה לא אומר שהיא חייבת להיות דווקא באחוזים הספציפיים האלה.
אני מאחלת לה שתחלים כמה שיותר מהר, ושההחלמה תהיה מלאה, ושתחיה שנים ארוכות ונפלאות.
אני לא מבולגנת, אני פשוט חושבת שכאוס זה הסדר של היקום...
|