יש לנו 3 חברות חדשות, ואשכול ההכרות הקודם צנח לו למטה.. והוא כבר די ישן.. אז למה לא?
אני אתחיל
שם: יעל מקום: איפהשהו בצפון מוזיקה: רוק ומטאל אוכל אהוב: לא משנה, העיקר שהוא מכיל תפו"א סטייה: לקרוא ספרי טלפונים (אהם! לא לצחוק.. זה מאוד מעמיק ומעניין..) פריקית: שיער על הראש.. לא במקומות אחרים.. (הכוונה לאיזה דבר יש לך חולשה..) שיר אהוב במיוחד: כ"כ כ"כ הרבה.. תלוי במצב הרוח.. אם הייתי חיה: הייתי ינשוף (ככה אמרו לי לפחות..) מה הדבר שהכי מאפיין אותי: השיער (מעולם לא הסתפרתי) סוד אפל: אני לא יודעת לרכוב על אופניים
שם: דביר מקום: כפר סבא מוזיקה: טראנס אוכל אהוב: בשרררר סטייה: אין שיר אהוב במיוחד: כ"כ כ"כ הרבה.. תלוי במצב הרוח.. אם הייתי חיה: נחש מה הדבר שהכי מאפיין אותי: הגובה אולי סוד אפל: אין
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי דביר1 שמתחילה ב "[b]שם:[/b] דביר
[b]מקום:[/b]..."
שם: ניר מקום: נהריה מוזיקה: Enya(כן,כן אני היחידי פה שבאמת חולה על השירים שלה...) אוכל אהוב: אוכל של אמא(בעיקר ספגטי עגבניות עם פרמזן) סטייה: ספורט אתגרי(הוביל ובטח גם יוביל לפציעות רבות,אבל אני מכור..) שיר אהוב במיוחד: May it be נחשו של איזו זמרת... אם הייתי חיה: נץ כאילו דה... מה הדבר שהכי מאפיין אותי: נאמנות,דבקות במטרה. סוד אפל: הכנתי שליפים בכמויות לכל הכתה לפני הבגרות בהסטוריה(עד היום לא הבינו איך יש הפרש של 30נקודות בין הבגרות למגן לכל הכתה :-) ) חבר/ה:יש באושר ועושר כבר למעלה משנתיים... צבע אהוב:כחול-אינדיגו עבודה:עד לאחרונה דומינו,אבל זהו נשבר לי אז ברירת מחדל צבא,בקרוב אוליי מלצר. תחביב:לטפח את הגינה בבית,וספורט אתגרי כמובן. בע"ח: יונים/צופיות/צבים באילו ארצות ביקרנו(סיני לא נחשב!!!): יוון(סנטוריני/כרתים/פטמוס)ארה"ב(שיקגו/סנט לואיס/ניו-יורק)טורקיה(אנטליה/מארמאריס) שאיפה לעתיד: לסיים בהצלחה את השירות,לסיים את הלימודים ל"תיווך",ולהקים עסק תיווך בעיר בה אני גר. רכב: שברולט קאוואליר 1996 ואלרו 2006 ומאזדה 3 של אחותי.. כמה אחים/ת: אחות ואח גדולים דמות וירטואלית אהובה: נור (מה אתם לא רואים שיש לו הקדשה מיוחדת בחתימה) פרויקט שיצא לכם להשתתף או לעשות: יצא לי לפתח ביחד עם עוד 2חברים פרויקט גמר במכטרוניקה רובוט שמסוגל להגיע למקום החניה שלו מכל נקודה.
האא וכמובן פרויקט ה"טולעת".
זהו לא צריך לחפור יותר מדיי,אנחנו לא רוצים להפוך ל"מה שבלב" :-)
שם: חן מקום: ת"א מוזיקה: רוק ומטאל (בעיקר מאטל) אוכל אהוב: עוגת גבינה! סטייה: אמממ....להשתפר? שיר אהוב במיוחד: אמממ:in the end/LP...יש גם like light to the flies/trivium ועוד אחד של טריביום:departure אם הייתי חיה: אממ... מה הדבר שהכי מאפיין אותי: אופטימיות ויכולת להשתנות בשניה סוד אפל: אני רגיש מאוד
שם: אופיר. מקום: עמק יזרעאל. מוזיקה: כל דבר שנשמע טוב. אוכל אהוב: כל דבר שיש/הייתה לו נשמה(לא כולל חרקים). סטייה: אני אוהב לחשמל/להטביע/לשרוף כל דבר שיש לו נשמה(כולל בני אדם וחיות חמודות). שיר אהוב במיוחד: לא יודע. אם הייתי חיה: היייתה נחש/כריש/ציפור טרף כלשהי. מה הדבר שהכי מאפיין אותי: רשע טהור וציניות ברמה 11. סוד אפל: פעם אהבתי כרוב ניצנים.
שם: אוהד. מקום: בת-ים. מוזיקה: אממ.. הכל... אוכל אהוב: אממ בשר או כל דבר אחר שקשור איכשהו לבשר. סטייה: לא עולה לי כרגע סטייה.. שיר אהוב במיוחד: יש המון, תלוי במצב רוח. מה הדבר שהכי מאפיין אותי: אממ לא יודע.. אולי בהמשך סוד אפל: אני לא אוכל קמח לבן, על כל סוגיו שנה וחצי בערך, משמע לא אכלתי שנה וחצי בורקסים/ג'חנון/מלוואחים/פיצות/טוסטים/המבורגרים/פיתות ועוד המון דברים . (וזה מבחירה )
שם: חומי. מקום: ראשל"צ \ ב"ש. מוזיקה: רוק ישראלי, ואוי ואבוי למי שייעז לומר לי "סינרגיה". אוכל אהוב: סביח. סטייה: להסתלבט על עדידוש בפרש. שיר אהוב במיוחד: יש המון, אני אוהב את כולם. אם הייתי חי: לא הייתי מסתלבט כל כך הרבה על עדידוש בפרש. מה הדבר שהכי מאפיין אותי: אני לא מפסיק לחשוב על טכניקות הסתלבטות חדשות על עדידוש בפרש. סוד אפל: אני מכור ללהסתלבט על עדידוש בפרש
נערך לאחרונה ע"י נור בתאריך 05-04-2007 בשעה 15:31.
אני מהתחלה ראיתי את הכוונות שלהם! כבר אחרי האונס של חום יולי אוגוסט.. אני ראיתי את השיר אח"כ.. מושפל.. מבוזה.. מדמם מהתחת..
כבר אז! ידעתי שדברים טובים לא יכולים לצאת מהחבורה הזאת!
קיצר, כמו שחבר טוב שלי אמר, וזה גם הופיע לי פעם בחתימה: "אמן סינרגיה ימותו! הרבה פאקצות יבכו!"
עריכה: מעניין אם עידו403 יבוא ויטען שזאת הסתה לרצח
נערך לאחרונה ע"י נור בתאריך 05-04-2007 בשעה 15:28.
שם: אביב-וואי () מקום: תחשבו דרום... יותר דרומה... הכי דרומה... זהו הגעתם (אילת) מוזיקה: הכל חוץ מרגאיי, אבל בעיקר: רוק (כולל מטאל פה ושם), טראנס, מזרחית והקלאסיקות למיניהם (א-אה, רוקסט, סקורפיונס, קווין וכד') אוכל אהוב: אממ... פרגיות סטייה: אהמ... לאכול סלט חסה בלי כלום (בלי טיבול, לא מלח לא לימון, כלום) ורק עם הידיים =] חולשה: תחת מעוצב ומפוסל (רק של בחורות, שיהיה ברור, אני לא רוצה הפתעות בפרטי ) שיר אהוב במיוחד: Goo Goo Dolls - Iris אם הייתי חיה: כנראה ששור, אני באמת לא מוותר בקלות =] מה הדבר שהכי מאפיין אותי: לא חושב על אחד כרגע. סוד אפל: אה.... אולי שפעם שנאתי את הבמבה הכתומה ואכלתי רק את זאת עם התינוק והיום המצב הפוך =]
נערך לאחרונה ע"י Aviv-Y בתאריך 05-04-2007 בשעה 15:33.
שם: אפרסק מקום: ירושלים מוזיקה: כמעט הכל, וחוץ מדיכאון וטראנס. אוכל אהוב: פיצה, פירה, ספגטי בולונז, קציצות דג, עלי גפן ממולאים באורז. סטייה: אלון. פריק: מחסל חבילת בייגלה שמיניות גדולות בערב אחד. שיר אהוב במיוחד: כ"כ כ"כ הרבה.. מה הדבר שהכי מאפיין אותי: אני משרה אווירה נעימה. או זה מה שאמרו לי לפחות. סוד אפל: לא אוכל פירות וירקות (חוץ ממבושלים במרק, תפוח, בננה, מלפפונים חמוצים וזיתים. אה, וגם מלון ואבטיח. אבל לא נוגע בסלטים בשום פנים ואופן.)
שם: מיוזיקמאן (: מקום: ראשל"צ מוזיקה: ניו יורק האוס / אלקטרו אוכל אהוב: קיווי סטייה: לא חסר שיר אהוב במיוחד: אין משהו ספציפי מה הדבר שהכי מאפיין אותי: שקרים? \: סוד אפל: פעם הייתי שקרן
שם: טראווי. מקום: צפון. מוזיקה: רוק וטראנס. אוכל אהוב: דורון. סטייה: סטרייט. פריק: מי פריק? שיר אהוב במיוחד: יש מלא אם הייתי חיה: קוף [ירוק ] מה הדבר שהכי מאפיין אותי: חמוט סוד אפל: אני ואורן עומדים לחסל את כולכם.
שם: puzpuz מקום: אני יודע שאתם מאוד רוצים לדעת איפה אני גר () אבל מצטער, זה חסוי מוזיקה: כל דבר חוץ ממה שלא נעים לי באוזן אוכל אהוב: זנב-פיל ממולא סטייה: אני אוהב לראות גברים בני 70 בעירום שיר אהוב במיוחד: אין ממש... =/ אם הייתי חיה: הייתי מלקק לעצמי ת'ביצים מה הדבר שהכי מאפיין אותי: אני puzpuz סוד אפל: אני מרגל סיני...! צבע אהוב: שחור עבודה: .P.A.D.J - קבורה ולוויות בע"מ תחביב: להתמתח (רציני!) בע"ח: כבר לא...! muhahaha! סתם... יש לי כלב באילו ארצות ביקרנו (סיני לא נחשב!!!): צרפת, בלגיה, הולנד, שוויץ, וארץ לעולם לא שאיפה לעתיד: קשה לשאוף בין כל האבק מהניקיונות לסדר-פסח רכב: דמבו הפיל המעופף כמה אחים/ת: יש לי אחות ואח, שניהם קטנים ממני. דמות וירטואלית אהובה: NVJ פרויקט שיצא לכם להשתתף או לעשות: פרויקט התולעת =/
שם: רמבול מקום: בין סימונה לדימונה מוזיקה: מעורב ירושלמי אוכל אהוב: רוקנרול ואגרול משקה אהוב: קטשופ מזל: תאומים, אחד עם מזל אחד בלי סטייה: שינה שיר אהוב במיוחד: גנבים גנבו לי את הלילה בגד: חזייה אם הייתי חיה: הייתי XXX בלי חשבון מה הדבר שהכי מאפיין אותי: שיש לי ראש גוף וגפיים קשר טלפטי: כל יום עם ג'ורג'י בוי קשר עם חוצנים: שומר איתם על קשר כל יום סוד אפל: זה כבר לא סוד חבר: ג'א ג'א בינקס צבע אהוב: אדום לאהבה, כחול לכולנו, צהוב לשגרה, ירוק בערב ושחור לבין לאדן עבודה: מה זה? תחביב: להרוג יתושים בע"ח: חברי כנסת באילו ארצות ביקרנו: ארצות רחוקות מעדיף לטוס או להפליג: בשניהם הייתי זקוק לשקית הקאה שאיפה לעתיד: העתיד כבר היה רכב: סקטים כמה אחים/ת: מה שפחות דמות וירטואלית אהובה: עמיר פרץ פרויקט שיצא לכם להשתתף או לעשות: ייבשתי ביצות
שם: דיאנה
מקום: עפולהה חח
מוסיקה: הכל
אוכל: איטלקי, ופירות יםם..
סטייה: אני מסרקת את הגבות שלי כל הזמן :/ מציק לי כשהן לא מסודרות..
פריקית: פעם הייתי.. הייתי גברית :/
שיר אהוב: אממ תלויי בתקופה..
אם הייתי חיה אז: הייתי בטח פינגווין
הדבר שהכי מאפיין אותי: האדישות..
סוד אפל: לאדעת.. אין סודות..
שם: רן, רני מקום: איפהשהו בצפון - כרמיאל מוזיקה: הכל הולך.. באמת שהכל.. אוכל אהוב: אשכנזי או לא? - שניצל של סבתא.. סטייה: קינדר בואנו..(זה נחשב?!) פריק: בחורות עם משקפיים שיר אהוב במיוחד: אין איזה משהו אחד... אם הייתי חיה: נץ, נמר, מה הדבר שהכי מאפיין אותי: תנחשו..(לפי הכינוי..) סוד אפל: עשיתי פסיכומטרי רק בגלל שהקורס היה ממש זול..(400 שקל)
שם: צחי מקום: רחובות מוזיקה: הכל מהכול אוכל אהוב: סטייק אנטריקוט עשוי מדיום עם הרבה דם יאמי סטייה: אין תחביבים: גלישת גלים ,חוף פלמחים ,סנוקר ,סרטים ,חדשות 10 ,גלגל"צ ,הכלבה שלי "קולה",האפלאוז שלי ,כמובן שהפורום "פרש" וראבק לא יודע מה עוד כרגע משחק מחשב אהוב: באטלפילד 2 אונליין אלבום אהוב במיוחד : הפסקול של "בלאק הוק דאון" סרט אהוב במיוחד: שר הטבעות ,בלאק הוק דאון ,הח'ברה הטובים אם הייתי חיה: אבל אני לא מה הדבר שהכי מאפיין אותי: אכפתיות סוד אפל: אממ אממ אממ WTF? בעל חיים אהוב: כלב שאיפה שלי כרגע: לעבור גיבוש צנחנים ולהגיע לקצונה
נערך לאחרונה ע"י צנחן לעולם בתאריך 05-04-2007 בשעה 17:27.
שם: ז'וז'ו מקום: טכניון מוזיקה: שירי ארץ ישראל ישנים, במיוחד מסביב לקומזיץ אוכל אהוב: בורגר דולפינים סטייה: ילדות קטנות פריקית: שיער על התחת (לא הסתפרתי מעולם) שיר אהוב במיוחד: my eyes has seen the glury אם הייתי חיה: דב נמלים מה הדבר שהכי מאפיין אותי: קרן ענקית שצומחת לי מאמצע המצח סוד אפל: אני רצחתי את קנדי (הייתי כותב רבין, אבל זה לא נכון)
שם: שיר. מקום: צפון. מוזיקה: כמעט הכל. אוכל אהוב: טונה ואבוקדו, יאמי. סטייה: *מחייכת* פריקית: יש לי חולשה לשירים בצרפתית, עושה לי את זה לגמרי. שיר אהוב במיוחד: כ"כ כ"כ הרבה.. תלוי במצב הרוח.. אם הייתי חיה: בטח הייתי דג (אבל אחד כזה שלא יודע לשחות). מה הדבר שהכי מאפיין אותי: אני קטנה וביישנית :\ סוד אפל: אני לא יודעת לשחות. קבוצה שנואה בליגת העל: מכבי חיפה
עריכה:
הודעה 666 !
אני כולי נרגשת...
נערך לאחרונה ע"י shirF בתאריך 05-04-2007 בשעה 17:48.
שם: ליאור(מפתיע) מקום: עמק הפיח מוזיקה: רוק, רוק כבר, רוקנרול, סול, פאנק(!FUNK, לא PUNK!) ועוד אוכל אהוב: סושי!!!!!!!! סטייה: רצון לרצוח את החתולה שלי. פריקית: שאני אשפשף? מה פתאום! יש סילית בנג!(לא יודע מה הכוונה בקטגוריה הזאת) שיר אהוב במיוחד: לא יודע... להקה אהובה- THE DOORS אם הייתי חיה: הייתי ארכידפת דרום קווקאזית סגולת חזה.(חתול) מה הדבר שהכי מאפיין אותי: אני מוזר סוד אפל: אני מעסיק סוכן לשעבר של הק.ג.ב כרוצח שכיר.
נערך לאחרונה ע"י LIOR-X בתאריך 05-04-2007 בשעה 17:55.
שם: אלכס מקום: פתח תקווה מוזיקה: כל דבר שנשמע לי טוב, חוץ ממזרחית... בעיקר מטאל על שלל סוגיו אוכל אהוב: סטייק לבן... זה אורגזמי סטייה: נאמ... שיר אהוב במיוחד: יש הרבה שירים שאני ממש אוהב, תלוי במצב הרוח שלי אם הייתי חיה: נשר אולי מה הדבר שהכי מאפיין אותי: אדישות לפעמים, סרקאזם וחוש הומור סוד אפל: אני אוהב כבשים... אני ממש אוהב כבשים...
שם: אורין מקום: ראשון מוזיקה: רוק וכאלה אוכל אהוב: פיצה ומוצרי חלב אחרים סטייה: *צונזר* שיר אהוב זה לא אפשרי אז.. להקה: RATM אם הייתי חיה: צ'יטה מה הדבר שהכי מאפיין אותי: ציניות. סוד אפל: פעם ראשונה שנכשלתי במבחן זרקתי אותו לפח מבלי להראות לאמא צבע אהוב: ירוק תחביב: גיטרה ומחשבים בע"ח: יש לי כלבה באילו ארצות ביקרנו(סיני לא נחשב!!!): טורקיה והטיול בר מצווה שכולם עושים לצרפת-הולנד-בלגיה שאיפה לעתיד: לשרוד את הבגרויות כמה אחים/ת: שתיים
שם: ... מקום: ירושלים מוזיקה: בעיקר מזרחית וטראנסים. אוכל אהוב: בשששרר!! ואין על החרימה של סבתא (: סטייה: אההה נקרא לזה מכות בסטייל (: פריק: פריק?! מי פריק?? שיר אהוב במיוחד: משתנה עם הזמן... (זה לא שיר =\) אם הייתי חיה: נמר חייה שולטת!! מה הדבר שהכי מאפיין אותי: אההה אולי אכפתיות, כוח רצון... סוד אפל: ביסודי אני חבר שלי גנבנו למישהו מהכיתה קלפים (סופרגול P, ואחר כך הלכנו איתו למנהלת להתלונן שגנבו לו =\ חחח איזה נחש P:
שם: ליעד מקום: חיפה מוזיקה: פאנק אס פאק אוכל אהוב: כל דבר שהורס את הגוף, עדיף בצורה בלתי הפיכה. סטייה: איסוף שיערות ערווה של ג'ינג'יות D: שיר אהוב במיוחד: "כ"כ כ"כ הרבה.. תלוי במצב הרוח.." אם הייתי חיה: עצלן. כי זאת החיה הכי פימפ שיש. מה הדבר שהכי מאפיין אותי: כנות, אני אומר מה שאני חושב. סוד אפל: פעם עשיתי את המעשה-שלא-יעשה בזמן שמירה. פטרול.
שם: דור מקום: נס ציונה מוזיקה: הכל העיקר שיהיה יפה אוכל אהוב: הכל סטייה: פריקית: לא הבנתי שיר אהוב במיוחד: כ"כ כ"כ הרבה.. תלוי במצב הרוח.. אם הייתי חיה: דוב מה הדבר שהכי מאפיין אותי: החוש הומור המדהים שלי וצניעות
שם: טד מקום: הרצליה מוזיקה: מטאל (גם טיפה רוק וFאנק) אוכל אהוב: שישליק פרגיות, וכל דבר שטעים ^^ סטייה: התעניינות במאגיה שחורה\לבנה, יותר מדי שגיאות כתיב XD פריק: בלאקר שיר אהוב במיוחד: אין שיר אהוב, יש סיגנון אהוב אם הייתי חיה: נשר, זאב, לא חשבתי על זה אף פעם מה הדבר שהכי מאפיין אותי: גראולינג, השיער של תמיד פרוע סוד אפל: זה לא בדיוק סוד וזה לא בדיוק אפל, אבל אני שונא אימויים\פאקצות\ערסים ^^ תחביב: הופעות, להקה, מוזיקה, לנגן, מחשב (אינתרנט), טלוויזיה כשמשעמם, להיסתלבט על אנשים שאיפה לעתיד: להצליח עם הלהקה, לישרוד את התיכון, להשיג באס מצויין של Dean וליפתוח חדר חזרות
נערך לאחרונה ע"י m=t בתאריך 05-04-2007 בשעה 22:09.
שם: דוד מקום: כפ"ס מוזיקה: הכל חוץ ממזרחית. אוכל אהוב: פיצה, ולמקרה שאין אז סטייק. סטייה: נכנס לדיכאון בשביל הצומי. לפחות זה מה שחברים שלי אומרים P: פריק(ית?): עיניים כחולות, זה פשוט הדבר הכי יפה בעולם! (כמו לשקד! D: ) שיר אהוב במיוחד: "מותק שלי" של גלעד שגב. אם הייתי חיה: בדר"כ לא מוצאים לי. מה הדבר שהכי מאפיין אותי: הטימטום. סוד אפל: אני מאוהב בחבר הכי טוב שלי מהרגע שנפגשנו. סתם.
בתגובה להודעה מספר 77 שנכתבה על ידי Shadow Master שמתחילה ב "[b]שם:[/b] דוד
לא מי ידוע מה פעיל פה, אבל מילא. שם: ישי מקום: מצנ"ט מוזיקה: הכל חוץ מרוק כבד וראפ אוכל אהוב: משתנה לפי מצב הרוח סטייה: אני מכור לאנימה פריק(ית?): דקארט RULS שיר אהוב במיוחד: everything you want של וריטיקל הוריזן. אם הייתי חיה: אני יודע... חתול? מה הדבר שהכי מאפיין אותי: אני אדם חושב סוד אפל: אני רואה אנימה עד השעות הקטנות של הלילה...
יש לי בעיקר חולשה לאולדי'ז (חמישים שישים..). לא ממש מחבב "מוזיקת" Mtv
אוכל אהוב: פסטה!! ובשר! איזה סטייק טוב ככה , גם גבינות קשות
וביחד עם הכל גם איזה יין אדום מתוק (גם לבן חצי-יבש טוב)
סטייה: מה רק אחת? טוב, אז למנות את כל שאר הסטיות שלי אחת אחת, לסכם ברשימה, לקטלג אותם וכו'
פריק: I'll be your sexual freak of the weak (oooh sexy momma),
I'll be your educational lover, Your one fu** fantasy
לצפייה במקור באתר YouTube, לחצו כאן. (סליחה הייתי חייב...)
שיר אהוב במיוחד: משתנה, תלוי בתקופה
אם הייתי חיה: שימפנזה
מה הדבר שהכי מאפיין אותי: הזנב..
סוד אפל: חוץ מהזנב?? אני יריתי בג'יי.אר!! (ואל תגידו לי שלא שמעתם על "דאלאס")
שם: אפרת מקום: ירושלים מוזיקה: לפי המצב רוח, אבל יש עיקריים כמו דידו.. אוכל אהוב: כמעט הכל (חוץ מעלים...) סטייה: קולה?.. שיר אהוב במיוחד: where you go אם הייתי חיה: פרפר מה הדבר שהכי מאפיין אותי: השכל שולט על הרגש. חבר: יש!!! צבע אהוב: אדום תחביב: לסדר תחדר בצורה שונה.. באילו ארצות ביקרנו(סיני לא נחשב!!!): צרפת איטליה אנגליה איסלנד פולין אוקריאנה גרמניה שאיפה לעתיד: לסיים תיכון עם תעודת בגרות טובה, ולהתחיל לימודים אקדמאיים.. רכב:עדיין אין :-( כמה אחים/ת: 3 אחים גדולים, ואחתו קטנה.. מסר לעולם: אני בת...!
בתגובה להודעה מספר 80 שנכתבה על ידי אני8! שמתחילה ב "[b]שם: [/b]אפרת
שם: משה מקום: חדרה עיר הפשע והרשע שכולם הולכים לישון בא ב7 בערב ביום שישי ;| מוזיקה: הכל מהכל רוץ מרוק ומטאל אוכל אהוב: המבורגר וכוסכוס של סבתה סטייה: נשקים :O אני מתעניין בנשקים מכל הסוגים יש לי על הנשק כל שיפור שאתם רק מכירים חוץ אולי מליזר שזה קשה להשיג ! ;| פריק(ית?): גם כמו שאיזה מישהו פה אמר\ה עיניים כחולות זה אחד הדברים שאני באמת מקנאה שיש לאנשים שיר אהוב במיוחד: my immortal, broken(amy lee and seether) אם הייתי חיה: כלב פשוט מת על כלבים :!D מה הדבר שהכי מאפיין אותי: עצלנות ואדישות אין לי כוח לעולם אני הבן אדם הכי עצלן שראיתם סוד אפל: מאוהב בamy lee מ Evanescenc
שם: דוד מיקום: קריות מוזיקה: רוק, מטאל, קלאסית סטייה: ---- פריק: מטאליסט* שיר אהוב במיוחד: יש הרבה =] אם הייתי חיה: דולפין אנא עארף.. מה הדבר שהכי מאפיין אותי: חפרן, מצחיק וחבר טוב(לפחות ככה אומרים) שאיפה לעתיד:: להצליח כסולן בלהקה...
שם: בן אור מקום: איפהשהו במרכז (אור יהודה) מוזיקה: שקטה (רמקולים כבויים) אוכל אהוב: צלי בקדרה עם בטטה סטייה:אני מכור ל HOT כן hot למי יש בעיה עם זה פריק: י_____ שיר אהוב במיוחד: ש_____ אם הייתי חיה: בן אדם מה הדבר שהכי מאפיין אותי: הזקן סוד אפל: אני לא שומע מוזיקה
תמיד תימצע אותי עם חולצה של להקת מטאל (בדרך כלל זה יהיה של להקת בלאק מטאל) ואני הולך גם תמיד עם מיכנסיים צבאיות\ג'ינס כהה, פה ושם שרשרת של צלב (הפוך בדרך כלל) או גולגולת מגניבה כזאת, ועם יהיה לך מזל תיתפוס אותי עם ניטים ^^