22-03-2007, 14:42
|
|
|
|
חבר מתאריך: 01.01.04
|
|
פשוט מאוד:
גז- אנחנו כמעט ולא משתמשים. מתוך ה-25 ש"ח שאנחנו מקבלים, 21 ש"ח זה התשלום הקבוע...
לרוב אנחנו מביאים אוכל מוכן מהבית שצריך רק לחמם אותו. או שאנחנו עושים את זה במיקרו, או בתנור, ובמקרים נדירים- גז.
מים- החשבון האחרון היה על סך 64 ש"ח (לשנינו) וזה נחשב "הרבה". מתוך זה 25 ש"ח לביוב, 39 ש"ח צריכת מים. בד"כ אנחנו מקבלים בסביבות 50 ש"ח.
שנינו (השותפה ואני) לא נשארים בסופי שבוע בדירה. כל אחד מאיתנו חוזר לביתו, ככה שאנחנו בדירה מראשון עד חמישי, ובמקרים נדירים עד שישי בבוקר.
לפעמים אני ישן אצל חברה שלי, אז יוצא שמידי פעם אני מתקלח אצלה. פעם/פעמיים בשבוע אני משחק כדורסל באוניברסיטה, אז אני מתקלח שם.
חשבון החשמל וה-הוט הם נקודת התורפה שלנו. הוט- מדובר בתשלום קבוע. אני כמעט ולא צופה בTV. השותפה שלי יכולה להירדם רק עם TV דולקת בחדר שלה. הטלפון שלנו הוא של הוט ואני בכלל לא משתמש בו. היא לעומת זאת מחוברת אליו- משהו כמו שלוש שעות בכל ערב (למזלנו, התשלום הוא אחיד, ויש שיחות חינם להוט ובזק). אני לעומת זאת חורש על האינטרנט והיא כמעט ולא.
חשבון החשמל- יש לנו דוד חשמלי. רוצה מים חמים? מינימום 3/4 שעה של דוד.
חוץ מזה, לשותפה שלי יש אובססיה לאור- לא מסוגלת לראות פינה חשוכה בבית, גם בחדרים שהיא לא נמצאת בהם.