לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-03-2007, 23:40
  משתמש זכר juda juda אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.10.01
ע-נ-ק!!! ליברמן מחפש "ערבי מחמד" לרשימה שלו

תושבי הכפר הערבי מעיליא שבגליל זכו הערב לביקור מפתיע מצדו של לא אחר מאשר השר לעניינים אסטרטגיים ויו"ר "ישראל ביתנו", אביגדור ליברמן. ליברמן, שעמדותיו ביחס לערביי ישראל קוממו אותם לא אחת, הגיע לכפר בראש משלחת של בכירי מפלגתו, ואמר לתושבי הכפר שעמם נפגש כי "ישראל היא ביתנו, ואני רוצה שכל הנאמנים ירגישו שישראל היא ביתם", תוך קריצה לשם המפלגה שהוא עומד בראשה.
ליברמן, שהגיע לכפר בראש משלחת שכללה את שר התיירות המיועד יצחק אהרונוביץ', את מנכ"לית ישראל ביתנו פאינה קירשנבאום ואת רכז המפלגה בצפון, זאב נוימן, התארח בביתו של תושב הכפר אסד טנוס. לפגישה עם השר הגיעו כ-20 תושבים נוספים מהכפר.

טנוס יצא מגדרו כדי לקבל את אורחיו בסבר פנים יפות ועשה הכל כדי לגרום להם להרגיש בבית. "חשוב לתרום לכפר מבחינת תיירות ותשתיות ו'איווט' הוא איש של עשייה", אמר טנוס, תוך שהוא עושה שימוש בכינוי החיבה של ליברמן. זהו כבוד בשבילי ובשביל כל המוזמנים לארח אותו".

ליברמן לא הסתיר גם הוא את החשיבות שהוא מקנה לביקור בכפר הערבי. "אני שמח להיות במעיליא", אמר. "מבחינתי, כל אזרח שהוא לויאלי צריך להרגיש שהוא נמצא במדינתו. המבחן שלי הוא לא לאום או דת, ובשבילי אין הבדל בין מנהיג הפלג הצפוני של התנועה האיסלאמית, השייח' ראאד סלאח, ובין הרב משה הירש מנטורי קרתא. מי שנאמן למדינה, חשוב שירגיש שזה ביתו".

נ.ר.ג'...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 15-03-2007, 23:48
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
פעם הייתי במיעיליה באוגוסט 1992
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי juda שמתחילה ב "ע-נ-ק!!! ליברמן מחפש "ערבי מחמד" לרשימה שלו"

באתי לראות את הנזקים שעשה החורף הקשה ההוא למבצר הצלבני. זה היה אחרי שרבין הומלך ברוב כבוד וכולם היו בעננים. באותו קיץ סיירתי לפחות בחצי מכפרי הגליל (לקח לי חודש), כולל יום שלם בכל כפר גדול (סכנין, עארבה, דיר אל אסד). הערבים הקיצוניים ביותר בחוסר הסובלנות הפוליטית שלהם, היו כמה משוכני מרכז מיעיליה. בלי שבכלל שאלתי אותם על הפוליטיקה, הם השתדלו מאוד להזכיר שזה שרבין נבחר ממש לא מרצה אותם ואנחנו היהודים לא נחשוב שקונים אותם בזול...

גם הגלידות במכולת שם עברו כנראה הפשרה והקפאה מחדש וגרמו למפח נפש רציני.

יכול להיות שמאז הם פתחו כמה צימרים, מלון ועוד איזו "עיזבה", כך שהשטרות עם פרצופי הציונים הפכו אותם לקצת יותר ציונים.

ישן 16-03-2007, 00:05
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
למה לחפש בשדות זרים. יש כבר מועמדת במפלגה: עשתרינה אבו-תרתמן כמובן!
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי juda שמתחילה ב "ע-נ-ק!!! ליברמן מחפש "ערבי מחמד" לרשימה שלו"

נולדה בשנת 1947 מתחת עץ הזית השלו בחצר בית הוריה ביפו. שיחקה עם שכניה הברון אבו מינכהאוזן ואדוארד סעיד וחוותה יחד עימם את הנאקבה. בגיל 15 מונתה למולאזם אוואל בחטיבת קרני חיטין ובגיל 17 סיימה בהצטיינות לימודים במכללה האיסלמית בקהיר והייתה הקאדי הראשונה. בגיל 18 עלתה לכעבה וזכתה לתור חאג' ובגיל 19 ביצעה את הלא יאמן ועלתה שנית לכעבה, הפעם על גמל דו דבשתי מחופשת לגזר גמדי וזכתה בתואר היוקרתי 'חאג'-אמין'.

המאכל האהוב עליה: מג'אדללה כמובן.

ישן 16-03-2007, 03:09
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.04
ליברמן הוכיח שהערבים מעדיפים את מדינת היהודים על פני מדינת ערבים

הצעתו להעביר ולחבר את הישובים הערביים לאוטונומיה הפלשתינית קוממה את הערבים. למה? בגלל שיותר טוב להם במדינת היהודים.

ואם הם באמת רוצים שתישאר פה מדינה יהודית, אין ברירה וחייבים לתת כסף לערבים שמעוניינים לעזוב את הארץ. לא צריך הרבה, רק לכסות על ההפרשים העצומים שבין אחוזי הילודה הערבית לילודה היהודית.

אם כל שנה יתנו מספיק כסף לערבים המעוניינים לעזוב את המדינה עד שכ5000 ערבים צעירים יסכימו לעזוב, מבחינה דמוגרפית תמשיך המדינה היהודית ל100 שנים הבאות. בשנה האחרונה נולדו 148 אלף ילדים בארצנו. מתוכך היו 34 אלף ערבים מוסלמים. אחוז המוסלמים עומד על כ19 אחוז. לפי היחס הזה היו צריכים להוולד להם כ28 אלף. 5000 הגירות של ערבים ועוד קצת הגברת הילודה היהודית היו פותרים את כל הבעייה.

לתת כסף למי שמעוניין לעזוב זה הכי הוגן. הרי מי שיקבל את הכסף ויעזוב זה משתלם לו, ומי שיישאר - גם לו ישתם שיישאר במדינה יהודית שעדיפה להם.

אחרת ימצאו את עצמם הערבים הישראלים במדינה ערבית בין אם הם רוצים בזה ובין אם לא רוצים.

יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן (תהילים קכט, ח)

נערך לאחרונה ע"י מדינאי בתאריך 16-03-2007 בשעה 03:20.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:14

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר