19-12-2006, 15:57
|
|
|
חבר מתאריך: 22.06.05
|
|
ציטוט:
על יד כל מוצר בהרכבת מחשב, שימו מין כפתור בצורת סימן שאלה, שנותן פירוט עליו, לדוגמא: אם אני קונה מארז, אני רוצה לראות איך הוא נראה, משום שמרבית האנשים לא באים עם מפרט מוכן, ואני לא מדבר על אנשים עם הבנה כזו או אחרת במחשבים, אלא אנשים רגילים שרוצים לקנות מחשב.
או אם לדגומא אני רוצה לקנות לוח אם... אני רוצה לדעת מה יש עליו, איזה תכונות יש לו.. וכו'.
|
ציטוט:
אבל לדעתי יהיה מצויין אם תכתבו קצת מידע על המוצר, לדוגמא, אם אני קונה לוח אם, הייתי מעוניין לדעת כמה יציאות PCIE יש עליו, איזה מהירות הוא תומך, המעבדים שהוא תומך, אלה דברים שאינם ברורים לכל אדם ממוצע.
או לדוגמא: כרטיס מסך, נגיד הייתי קונה א ה7900GS של Ledteak זה היה נחמד אם הייתם כותבים כמה Bit יש לו, וכמה זיכרון, או אפילו טוב יותר, מהירות הליבה והזיכרון(זה ממש מצויין), או שפשוט אפשר להעתיק את הנתונים האלו מדף המוצר אצל אתר היצרן ולתרגם אותם לעיברית, מטלה פשוטה מאוד.
אבל ממש הייתי מעדיף(אני מעדיף המון אני יודע) שבשורת הקנייה לפני שעוד הגעתי למוצר הסופי זה יהיה כתוב, ממש כמו בLOGICPC.
|