11-03-2007, 20:56
|
|
|
חבר מתאריך: 27.01.07
|
|
מצבי רוח מוזרים..
קורה לכם שהשבוע מתחיל ברגל שמאל, פתאום הוא עובר במעבר הכי חד(שאני מכירה לפחות) למצב טוב-יותר מדי טוב?..
הרגשתי מאוד רע בתחילת השבוע(שעבר), ובמהלכו הפכתי לכל כך שמחה ולא הייתה לזה סיבה ממשית, סתם ככה פתאום ומי שקרה בת.ז וראה שאני בפנימיה, אז אפילו בפנימיה שמו וכשאני שמחה ככה פתאום(ובכלל), זה קצת מוזר ואפילו זכיתי להיות "כוכב השבוע" משום שזה נדיר לראות אותי במצב כל כך טוב.. בקיצור, הנה שבוע חדש ואני קצת מדוכדכת.. לא יודעת אם יש לזה סיבה ממשית או שזה סתם יעבור..אני יודעת שהמון שאלות מעסיקות אותי כמו, למה אין לי חבר?, מה אני אעשה כשאעזוב את הפנימיה..זה עוד מעט..אני פוחדת..מבולבלת..הרבה דברים יושבים לי על הלב ובא לי נורא לבכות. אבל אני לא רוצה לחזור ולהיות הילדה שמסתגרת בחדר ושכולם מכירים אותה כ"הנה הילדה הכי דכאונית בפנימיה".. וזה לא שאני לא מדברת עם מישהו, גם כשאני מדברת אני מרגישה לבד, כאילו אף אחד לא מבין אותי..
ואמרתי בפעם הראשונה שכתבתי שאני תמיד מרגישה "חופרת", אז הנה ההתנצלות מגיעה..סורי אם חפרתי..
אז מה אני רוצה מכם בעיקרון?...לא יודעת..שתקשיבו, תמיד כייף שיש מקום שאפשר לייעץ ולהתייעץ..
מה עושים כשמשתלטים עלייך מצבי רוח כאלה, ואל תגידו שזה יעבור כי זו תקופה..לצערי זה קורה לי כל הזמן..כאילו כל החיים שלי זו תקופה מזה אחת גדולה..טוב, עכשיו באמת חפרתי..