לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-03-2007, 15:42
  V.k V.k אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.07.05
אני הייתי טכנאי קשר טקטי
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Mr.LeVy שמתחילה ב "שאלה בקשר לטכנאי קשר טקטי (תקשוב)"

עדיף להיות עם פרופיל 64, בשביל להיות בזה, צריך לבחור בזה במנילה ולהגיד לקצין מיון.
עכשיו הבעיה היא שזה מקצוע שקיים בכל בסיס שיש בו ציוד קשר (כל בסיס בצה"ל) אני למשל הייתי במקצוע הזה בנ"מ. אתה יכול ליפול במקום מעולה ויכול ליפול גם במקום הכי רע בעולם, מה שתכל'ס אתה עושה זה עוסק בתיקון מכשירי קשר (ישיבה במעבדה) או במתקונם על נגמשים וכלים אחרים (עדיף שלא) (פה אתה גם יכול לשבת על מכשירים ממלחמת יום כיפור או לתקן מכשירים משנות ה-2000) החופשות תלויות בבסיס ובחיל שהגעת אליו (הכל יכול להיות מיומיות עד יציאה פעם ב - 3 שבועות), בקשר לעבודה עם חברות היי טק זה מסתכם בעיקר בשליחת ציוד שאי אפשר לתקן בצבא לחברות אלו. בקיצור זה מקצוע מאוד רחב כדאי לך לבדוק את כל המקצועות לפני שאתה בוחר, תבקש גם חיל שאתה רוצה במקביל (כי עם המקצוע הזה יכולים לשלוח אותך לכל מקום) ולסיכום אל תיבהל עדיין יהיה רשום לך טכנאי אלקטרוניקה בתעודת שחרור ובכל מקום אפשר להסתדר, בהצלחה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 11-03-2007, 20:48
  V.k V.k אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.07.05
עדיף מאד להיות עם רקע באלקטרוניקה אבל...
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי Mr.LeVy שמתחילה ב "התפקיד דורש מיון לפני הגיוס..."

יש אנשים בודדים בקשר טקטי שמעולם לא למדו אלקטרוניקה ולימדו אותם הכל בקורס, לגבי מיון אני עשיתי טירונות 02 רגילה (ביקשתי אלקטרוניקה או מחשבים בחיל האויר - לא ידעתי בבקו"ם מה אני אקבל) לאחר מכן הגעתי לבי"ס הטכני של חה"א ושם כבר עושים לך מיונים בין מקצועות האלקטרוניקה - מציגים לך את כל הקורסים וצריך לבחור 3 עדיפויות,אחרי שבוע מיונים אתה מתחיל את הקורס ששובצת אליו. - (זה נכון לגבי חי"א כולל הנ"מ). לגבי חילות אחרים אני יודע שלפחות קורס קשר טקטי אחד של הירוקים עושים גם בבי"ס טכני רק בקבוצה אחרת אך התוכן כמעט זהה (לזה אתה מגיע לדעתי דרך חיל תקשוב\קשר לשעבר). לגבי פרופיל 97 פשוט יש יותר סיכוי שישבצו אותך באיזה מוצב ובכלל ביחידה קרבית במקום בבסיס עורפי. רק תשים לב שיש קורסים טובים יותר מקשר טקטי וכשתגיע לבחירה תשווה טוב בין הקורסים. ולהיכנס למעצר על שטויות חבל - רוב הסיכויים שלא תדע עד הרגע האחרון לאן אתה הולך.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:02

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר