01-03-2007, 15:46
|
|
|
חבר מתאריך: 01.11.04
|
|
אין לי מושג מה בנוגע אליכם
אבל בנתיים לא יצא לי ממש "להתעסק" עם בנות ואני לא "בקיא" בתחום אז אני לא אדבר על זה.
במקרה בשיעור חינוך אצלינו בבית ספר היה שיעור על חברים ומה זה חבר בשבילי. כשהתחלתי לחשוב מה זה חבר בשבילי כאב לי הראש, ממש עלו כל כך הרבה מחשבות, מי מה מו.
אני עברתי הרבה בתי-ספר ואני גר בגבול של שני ערים ולכן, אפשר להגיד שאני מכיר המון סוגים של חברים ממש הרבה, גם יש לי המון חברים(אני לא אומר את זה במטרה להשוויץ, אלה להתבטא).
יש לי חברים שמעשנים, יש לי חברים שיש להם ב-7 מקצועות מתוך 12 מאה בתעודה שהם חרשנים, ויש לי חברים שיוצאים למועדונים, יש לי חברים רקדנים, ויש לי ידידים ועוד מלא סוגים של חברים.
כשהתחלתי לחשוב מה זה חבר התחלתי לחשוב בשביל מה אנחנו צריכים חבר ומה מרגישים אליו או ההפך. הגעתי להמון מסקנות עד כדי כך שאני עכשיו יכול לכתוב עבודה גדולה להגשה של לפחות 50 עמודים על נושא החברים. מבין כל המסקנות שלי, הבנתי כי יש חברים שעושים איתם הכל, יש חברים שמהם מבקשים עזרה, ויש חברים שאיתם "דופקים" את הראש ויש חברים שהם פשוט חברים לעת צרה, אבל זה רק קצת.
בנוגע לבנות, התחלתי קצת להבין את הראש שלהם ואני אפשר להגיד "משחק" עם מישהי משחקים, ובנתיים הרוב הולך לפי "החוקים" שלי. אבל אני חדש בתחום אפשר להגיד, ולכן אני לא חושב שיצא מזה משהו, מפני שזה קשר מאודדד מסובך אבל מאודד מסובך, אולי בהמשך אני אסביר באשכול כלשהו כשמשהו יקרה... וגם תראו באיזה בלגן אני נמצא חח , טוב אז זהו לעכשיו חח.
|