בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי מגזניום שמתחילה ב "מהם חמשת הכלבים החזקים ביותר ?"
אני כלבים מסוכנים יש אנשים מסוכנים..
בגללם הכלבים מסוכנים..
מבחינת עוצמה אני חושב שכמה שהם יהיו קטנים כלבי האמסטף בנויים כמעט מ75% שרירים ובגלל זה הם עוצמתיים ובמיוחד בגלל כח ההתמדה שלהם..
יש גם כלבי רואה גרמני, רוטביילר, בול טרייר, בולדוג, דוג דה בורדו ועוד כמה כאלה שהם ממש חזקים..
הרוטווילר הוא מאוד מסיבי!!
אני לא מבין איך הבאת את האמסטף ואיך אתה מנסה להשוות בינו לבין רוטווילר או דוגו ארגנטינו . הם פי כמה וכמה יותר חזקים ממנו.
הדוגו ארגניטו יכול לתקוף שוורים ואפילו פומות!!!
נערך לאחרונה ע"י מגזניום בתאריך 20-02-2007 בשעה 19:15.
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי מגזניום שמתחילה ב "אז אם נאמר: איזה כלב הכי חזק ומסיבי."
אם אתה יודע אז למה שאלת?
והכל יחסי אני יכול להביא לך גם צבוע ולהגיד לך שזה הכלב הכי חזק שיש וגם דינגויים וכלבי בר..
אם תשווה באופן יחסי כלבים כאלה לאחרים מסת השריר של האמסאפ הכי גדולה...
למשל : אצל החיות היה התלבטות בין האריה לטיגריס (שיותר מסיבי מהאריה ) וערכו קרב בינהם ל\, לבסוף האריה ניצח את הטיגריס בשל עוצמת הלסתות שלו ויכולת השרידה שלו . באותו קרב האריה שבר לטיגריס את הגב.
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי מגזניום שמתחילה ב "מבחינת גודל רועה קווקזי הוא הכי גדול . 80 סמ' גובה ו85 ק"ג"
מי אמר שהגודל קובע?
ואיך בדיוק קבעת את מסת השרירים של הכלב הזה?
כמו שאמר ידידנו כמה הודעות מעליי
כלבי האמסטף בנויים ברובם משרירים
ומהירות התגובה שלהם מהירה מאוד.
בטבע יש היררכיה של כוחות
בעולם המבויית ההיררכיה נשברה
וזה לא ממש חשוב מי גובר על מי.
אני יודע שהשאלה נשמעת ילדותית אבל המטרה שלי היא לדעת עובדות מדעיות ותו לא. אני שאלתי שאלה מדעית - חלק מהגולשים כאן רצו להפוך את זה לאשכול ילדותי. פעם הבאה אני אדע לא לשאול שאלות בפורום הזה שמורכב מילדודים..
אגב: מגדלים ומאמנים שיש להם שם בעסק הנ"ל כתבו מאמרים על השוואות בין זנים של חיות וגם כלבים - מסות, אופי, יכולת בקרב ..זה הכל מדעי..
נערך לאחרונה ע"י מגזניום בתאריך 20-02-2007 בשעה 23:34.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי מגזניום שמתחילה ב "מהם חמשת הכלבים החזקים ביותר ?"
וווואייי אל תענו לו כל כלב שלא תרשמו לו הוא יביא כלב אחר...
תגיד לי מה אתה רוצה קיבלת תשובות ואתה עדיין לא מוכן לקבל אותם ומביא תשובות משלך..
חאלס נמאסת כבר..