25-01-2005, 21:12
|
|
|
חבר מתאריך: 08.11.02
|
|
אז ככה
את ה
ציטוט:
במקור נכתב על ידי danielco2
כלל אינה כדאית לישראל
|
מההודעה למעלה, לא הסברת.
ציטוט:
הקבלה לאיחוד האירופי דורשת מהמדינות כ"כ הרבה שינויים, כולל בתחומים מאוד מאוד מינוריים, וישראל אפילו לא התחילה את התהליך.
|
כל מסע מתחיל בצעד קטן, לעיתים, צעד תימני.
ציטוט:
שנית - אני מתקשה להאמין שישראל, עם כל הבעייתיות של המצב הפוליטי-מדיני בו היא נמצאת, תוכל לשתף את מדינות אירופה בכ"כ הרבה החלטות חוץ.
|
גמיש, נוזלי, נתון למשא ומתן.
ציטוט:
שלישית - אני כלל לא בטוח שכדאי לישראל לנקוט עמדה כ"כ חד-צדדית במאבק הכוחות שבין אירופה לארה"ב, במיוחד כאשר דווקא השנייה תומכת בנו הרבה יותר.
|
אם ארה"ב תאפשר יחסים חמים כאלה עם ישראל, אישורי עבודה, אפשרויות הגירה, למה לא? היא רק צריכה להציע. בינתיים אם אירופה מציעה, I greet with open arms.
ציטוט:
רביעית - עם כל האנטישמיות האירופאית, אני בכלל מתקשה להאמין שהדבר לא יעורר התנגדות עצומה, עד כדי כך שכלל לא יהיה כדאי לישראל להצטרף ולאיחוד האירופי לצרף את ישראל.
|
אנטישמיות יותר ברחוב, פחות בבתי הפרלמנט - כי זה לא פוליטיקלי קורקט. אז כדי לא להוציא את האמת לאור הם עשויים להיות צבועים מספיק כדי לאשר את הצירוף.
חוצמזה, יש לנו ולאירופאים אוייב משותף: הטרור. אם האוייב של האוייב שלי הוא החבר שלי, אז אירופה חברה שלי.
אקשה ואומר, נכון שיש באירופה קן ליבינגסטון (פישר קטן שיכול להיות רק ראש עיר) ורובין קוק, וגרהרד שרדר וז'אק שיראק, אבל גם מדינתנו נקטנה לא חפה מדמויות שכמותם.