לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תוכנה ומשחקי מחשב
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 13-02-2007, 17:52
  thelord23 thelord23 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.10.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ChAoS_GoD שמתחילה ב "איך אני משחק Heroes III באינטרנט נגד חבר שלי !?"

זאת ממש לא הבעיה אבל יש מצב ש ה router חוסם את הפורט ש heores משתמש בו..

תחפש באינטרנט את הפורט שצריך לפתוח ואז תיכנס להגדרות של ה router ותפתח את הפורט המתאים.. חבר שלך צריך לעשות את אותו הדבר

לי אין router ולכן אני לא יודע איך עושים את זה

למקרה שאין לך router אז פשוט תבטל את ה firewall בשני המחשבים שלך ושחבר שלך יעשה אותו דבר ואז תבדוק..

אם זה עובד הבעיה נעוצה באחד הפיירוולים.. תפעיל כל פעם אחד ותנסה להתחבר למשחק.. ברגע שזה מפסיק לעבוד אתה יודע באיזה פירוול מדובר... תשחק אם ההגדרות שלו עד שיעבוד לך.

אם כולם מכובים ואין לך router וזה עדיין לא עובד -- אז תוריד את ה patch הכי חדש של המשחק (כמובן חבר שלך חייב לעשות אותו הדבר..)

אם זה עדיין לא עובד אז יש מצב שאתה לא נכנס לאופציה הנכונה ב heroes - אתה אמור להיכנס ל multiplayer ואמור להיות לך tcp/ip ושם אתה רושם connect ואת ה ip של חבר שלך.. הוא מצד שני עושה host ויוצר את המשחק..

אם זה עדיין לא עובד-- תבדוק ברשת של הבית שלך שה multiplayer עובד.. שחבר שלך יעשה אותו הדבר... אם זה עובד כנראה שלא בחרת באפשרות הנכונה ב heroes.. תנסה להתחבר איליו דרך www.zone.com (אם אני לא טועה) או שתנסה באמצעות gamespy - -בשביל זה צריך להוריד gamespy arcade

אם זה עדיין לא עובד אז באמת אין לי מושג מה הבעיה.. תודיע אם אחד מהדברים שרשמתי עבד לך ונוכל להמשיך משם.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:22

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר