07-02-2007, 01:18
|
|
|
חבר מתאריך: 29.05.06
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי SNimrod
הטייסים ראו את הסימון, והסימון המוסכם הוא אכן כתום. עקב טעות בזיהוי הם הניחו שהסימון הכתום הוא משגר טילים.
היה פה פאק של אנשי הבקרה ולא רק של הטייסים. במלחמה דברים כאלה קורים... אפילו אצלנו.
|
פאק של אנשי הבקרה אני לא ממש חושב, אולי של אנשי השליטה שנתנו להם את המידע השגוי.
חייבים להכניס את הדברים למסגרת הנכונה: במלחמה דברים כאלה קורים- אכן.
זו לא היתה בדיוק מלחמה, יותר דומה לבט"ש..לא היה לחץ זמנים, לא ירו עליהם, לא היתה סכנה מידית לכוחות קרקע או אויר, ואפילו היה מי שיחליף אותם באזור עד שתתבהר התמונה (היו שם f-18 ממש בסביבה...למרות שלא בטוח שיכלו להחליף אותם).
אף אחד לא היה בא בטענות דומות אם היו יורים עליהם או אם היה זה בערפל הקרב...אבל זה ממש לא היה המצב..: המצב היה- הכל רגוע, יש זמן, יש עם מי לדבר, לא יורים על אף אחד....במצב זה לא יעזרו סיסמאות "דברים כאלה קורים במלחמה" (ואני אישית מאוד מאמין בזה, ראה תגובותי מהמלחמה האחרונה..בהרבה מהשירשורים מלאי הביקורת של גנרלי האינטרנט אני בהחלט טענתי שיש דברים שקורים במלחמה ואין הרבה מה לעשות...)
אל תבין אותי לא נכון, אני לא מחפש כאן פושעים ואני ממש יכול להבין את הטייסים ואת הטעות שלהם, אבל אין מה לעשות, זאת טעות גדולה בעיקר של הטייסים במקרה הזה, וגם הם ידעו זאת.
כל טוב.
אמיל.