לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-01-2007, 16:25
  Dmith Dmith אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.11.06
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי yagirulez שמתחילה ב "[QUOTE=דוד102]בזימון רשום גם..."

נסחפת... שום ממתקים לא יעזרו לך בסוציומטרי אם לא תהיה בן אדם בגיבוש, ואם תהיה אז לא תצטרך את הקומבינה זאת.

אתה צריך להבין שגיבוש צוללות זה לא גיבוש חובלים. שם כולם ביחד. אם תנסה להראות שאתה מעל כולם (דבר שמחפשים בחובלים), רוב הסיכוים שתמצא את עצמך בחוץ. אני לא הייתי לוקח כלום. לא לשיפצורים ולא לשום דבר אחר. אחרי הכל זה לא יעזור, ואם תתמקד בזה יותר מדי, מצב לא טוב. מקסימום תביא איזולירבנד, לפעמים צריך אותו, לרוב לא. לגבי צ'וקולוקים, תביא. בלי שום קשר. יהיה נחמד לחזור הביתה. אבל אל דעגה לגבי האוכל. בניגוד לחובלים, בצוללות יש אוכל לפנים. יש גם מספיק זמן. בקיצור, תבוא עם הרבה מוטיבציה ומוכנות. תתכונן למסע קשה. תחניס לך לראש שאתה לא פורש (ויהיו לך חלקים בהם אתה תהיה על סף פרישה, אני מבטיח) ותסיים. אתה תעשה את כל מה שתלוי בך ויהיה בסדר.

שוב פעם, בהצלחה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 26-01-2007, 11:25
  לוגיין לוגיין אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.09.06
אני חייב להסכים
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי Dmith שמתחילה ב "נסחפת... שום ממתקים לא יעזרו..."

עצה שלי-אל תיהיו נצנצים מדי,כלומר אל תבואו משופצרים ומצויידים עד השיניים.גם המפקדים לא ממש אוהבים את זה (אצלנו אסרו על שימוש ב"לא תקני") וגם לפעמים זה יכול לעצבן אחרים (אותי זה עצבן כמה פעמים).
בכל גיבוש בודקים גם יכולת אילתור ומחשבה,ברגע שאתה מביא ציוד שיעזור לך אתה בעצם משאיר פחות עבודה לראש,לא כדאי.
ציוד לשיפצורים וכו'? אני הבאתי סכין וחתיכת חבל,החבל נשאר בתיק כל הגיבוש ולא הייתי צריך אותו אבל הסכין היה מאוד שימושי.אם אתם מתכוונים להביא סכין אל תביאו יפני זול ומסריח שפוחדים לחתוך איתו,קחו אולר איכותי.

בקיצור,אמנם לא הייתי בגיבוש צוללות אבל מה שאמרתי תופס לגבי כל גיבוש של צה"ל.
ישן 26-01-2007, 22:43
  מראדונה מראדונה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.07.06
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי Dmith שמתחילה ב "המסע הוא 12 ק''מ. כולו בעליה...."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Dmith
המסע הוא 12 ק''מ. כולו בעליה. (אצלנו לפחות - גיבוש המשך) כולו בריצה. יש לך 15 קילו על הגב + חלקים עם אלונקה. היו בערך 4 עצירות. החל מתחילת המסע, קבוצה שפותחת פערים חוזרת אחורה. ככה שכל ה"כח" מסתובב סביב עצמו. לכן המסע יוצא יותר ארוך.. לדעתי לפחות 14-16 ק''מ. לפי השעון יצא 4.5 שעות.

ראיון לצנחנים לא מקבלים מגיבוש צוללות. ראיון צנחנים מקבלים אלה שבאו דרך גיבוש מרכזי. ראיון אגוז מקבלים אלה שסיימו את גיבוש צוללות אבל באו מגיבוש מרכזי (יום סיירות).

במקרה שלך (באתה ישר לגיבוש) לא תקב כלום אם לא תעבור. צר לי. =)

בהצלחה.

אל תגזים.
המשקל של השקי התד"ל היה איזה 7-8 קילו,תוסיף לזה את הנשק זה אומר גג 12 קילו על כל אחד..
אלה של האלונקות זה יותר קל אפילו מלסחוב תד"ל, פק"ל ג'ריקן לעומת זאת הוא די כבד.

דבר נוסף,
ההתחלה של המסע הייתה במישור לפחות 1-2 קילומטר שהיו בהליכה מהירה רק.
וזה לא כאילו המסע הוא 4.5 שעות ריצה כי תאכלס כל שעה היה הפסקה כזאת לשתיה.

ועוד דבר אחרון,
מי שסיים ולא עבר את גיבוש צוללות שנערך ביוני והגיע אליו ישר מהיום סיירות קיבל זימון לראיון אגוז בגלל שהיה מחסור לגיוס אוגוסט.
ככה שאם הוא יסיים ולא יעבור, יכול להיות שיהיה לו מזל והוא יקבל זימון לראיון.
ישן 27-01-2007, 01:08
  Dmith Dmith אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.11.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי דוד102 שמתחילה ב "גיבוש צוללות"

א) לא אמרתי שזה קשה.
ב) אני יודע מה זה 10 קילו, עד הג'ר האחרון. התאמנתי עם תיקים של 10 קילו. בוודאות אני אומר לך שאותם התדלים שאני אישית לקחתי במסע, היו לא פחות מ15 קילו. שמעתי שהיו כאלה ששקלו לא יותר מ5.. ככה שזה משתנה. המ'ק שוקל בערך 10.
ג)המסלול הוא 12 ק'מ. שאלתי את המפקדים אחרי המסע (זה היה הגיבוש השלישי של המפקד שלי). בהצחשב כמה ירדנו ועלינו את אותו המרחק, זה יצא הרבה יותר. אני מכיר משהו שסיים גיבוש מטכל ולא הצליח לסיים את גיבוש צוללות (היום הוא בטיס). ככה שלא לזלזל. אחרי שעוברים זה נראה כאילו היה קל אבל לא קשה להשבר באמצע (לאנשים שלא מוכנים מנטלית).

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:05

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר