25-01-2005, 16:13
|
|
|
חבר מתאריך: 11.11.02
הודעות: 5,746
|
|
עוף בפודינג שקדים או פאי קרפיונים?
תודו שתמיד רציתם לדעת איך מכינים vautes - חביתיות עם כליות עגל, תמרים וצימוקים, או שאולי אתם יותר בעניין של טווס צלוי ברוטב ג'ינג'ר? ומה דעתכם על תרנגולת ברוטב קרביים או ארנבת ברוטב חלב שקדים? אני בטוח שמיצי הקיבה שלכם נכנסו לפעולה מוגברת מקריאת השורות האחרונות, ולכן לא אלאה אתכם יותר. באתר הבא תוכלו למצוא את המתכונים לכל המאכלים המופלאים האלה (וגם למאכלים קצת יותר ידידותיים). המשותף לכולם - אלה הם מתכונים מימי הביניים והרנסאנס. תוכלו גם ללמוד על מנהגים וטקסים שונים. למשל, איך נראו החתונות בימי הביניים, לרבות סידורי הפרחים, הבגדים וכמובן - הפולקע.
http://www.godecookery.com/
בתיאבון!
_____________________________________
נערך לאחרונה ע"י Spinoza בתאריך 25-01-2005 בשעה 16:23.
|