14-01-2007, 21:23
|
|
|
חבר מתאריך: 25.08.03
|
|
אתה רוצה להרצות בחברות או ביהדות? אני יותר ממוספק אם כל מה שתגיד אני כבר יודע, רק שמעבר לכך צריך להיות גם בם אדם.
"עם עקש תתפל" - כתוב באותה תורה!
אם משתמש משקר במצח נחושה, וכדי לנסות פסיכולוגית להוכיח שהוא לא שיקר ועובדה שלשקריו הקודמים היתה השפעה, הוא פותח אשכול חדש, אין סיבה שנתייחס אליו בכפפות.
על "רחמן על אכזרים" שמעת? (גם את זה כתוב בתורה, ואני משער שתדע היכן גם מבלי שהזכיר לך את הסיפור המדובר). הצדקת שקריו של משתמש זה פוגעת חינם במנהלי אותו פורום שהוא לחינם התלונן עליהם ועל עבודתם הנאמנה. אז במי עדיף לפגוע? בגולש ששיקר והעליל על מנהלי הפורום שכאילו אינם עושים עבדותם נכונה או במנהלים שאין בהם אשמה?
בקיצור, העולם לא שחור לבן, בתורה כתוב איך להתייחס עם בני אדם, אך גם איך להתייחס עם "לא בני אדם" (אז אם משם רצית להביא הוכחה שטעינו...).
לפותח האשכול:
מותר לאדם לטעות, עוד יותר מכך מותר ורצוי שהוא התחרט. אבל בנסיון לחפות על הטעות ולשקר אולי גם את עצמו, הוא עלול לגרום לכך שהענין לא ישכח, וחבל... אני מקווה בשבילך ובשביל כולנו שהאשכול יגיע מהר מאד לדפים הפנימיים.
ובבקשה למי שאפילו לא יודע מה הסיפור, נא לא להוסיף שום הערה, שמענו, קיבלנו, החכמנו ונסתפק ברצון הטוב שלך להוסיף...
המשך גלישה נעימה לכולם
|