לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-01-2007, 10:21
  5דרקון5 5דרקון5 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.09.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי בולזר שמתחילה ב "שאלה לחבר...הורדת פרופיל- אסטמה"

תגיד לו לדבר עם המפלג הבלונדיני או עם הסמל הגבוהה עם המשקפיים. אם זה לא יעזור.. אז כנראה שאחרי מסלול הוא יעבור למפקדה או אלחוטנים או משהוא, בכל אופן מתותחנים בחיים הוא לא יוצא.

עריכה: לי במסלול היו כמה שלושה שגייסו אותם לקרבי בטעות, אחד נכה שלא יכול ללכת(אשכרה סחבנו אותו לכל מקום.. הוא יצא אחרי חודשיים טירונות וקבל אנשים בדרך). השני היה צולע תמידי(שסבל כל ה8 חודש של המסלול) שהלך למפקדה. במסלול הוא פשוט היה נשאר שומר מאהל והרבה חודשיים לא השתתף בכלום.. פשוט רוח רפאים. השלישי, גם איזה נזק חמור ביותר בברך... בקושי הצליח ללכת גם כשהוא צולע. כמו המקרה השני גם הוא סבל כל המסלול ויצא לתפקיד גוב באגד.

כמו שאתה רואה, גם אם אין מצב שהוא יוכל לעסוק בפעילות גופנית ישמרו עליו ויוציאו אותו לאיזה תפקיד בגדוד.. מפקדה, שלישות, יש גם קורסים שאחריהם הוא חוזר לגדוד וכל מיני דברים.

נערך לאחרונה ע"י 5דרקון5 בתאריך 05-01-2007 בשעה 10:37.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 05-01-2007, 12:01
  office office אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.10.06
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי 5דרקון5 שמתחילה ב "[font=Verdana]תגיד לו לדבר עם..."

שאלה שבערך קשורה:

מה אחי עד כדי כך קשה לצאת מהחיל הזה? ומה עם נגיד הת"ש, לא אמורים להישלך למז"י?

אההה והערה כן זה פשוט בלתי יאומן מה שקורה פה בשיבטה אלא עם כן אתה על סף מוות לא לוקחים לרופא ובקושי חופ"ל...החופ"ל לא רציני...כשהביאו אותי למרפאה סחבו אותי כל הדרך- חיכיתי המון זמן עד לטיפול- לא יכלתי לשתות ולאכול כי היו לי שילשולים כל כך חריפים שהקיבה שלי הצטמקה ואז הגוף שלי (שבלאו הכי קטן-אני גם ככה תת משקל ) לא הסכים לקבל מזון ונוזלים הקאתי את הכל אז נחלשתי וזזתי לאט והכול עד שעבר עוד ועוד זמן וכבר לא יכלתי לזוז סבלתי מהתיבשות קשה וחושה ועייפות קשות עד כדי כך שלקח זמן עד שהגבתי לטיפול...והרופא לא ידע מה לעשות אותי.

אנשים אצלי בסוללה חופשי צולעים אופילו תחבשות לא מקבלים בזמן.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:59

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר