לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-01-2007, 01:18
צלמית המשתמש של Tyr
  Tyr Tyr אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.12.06
שלח הודעה דרך ICQ אל Tyr
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי Black Mammmba שמתחילה ב "[QUOTE=yonatan_sh]שדווקא שמים..."

אני לא יודע באילו הורמונים מדובר והאם בכלל יש שימוש כזה, אבל אני מעריך שלא.

תוספת הורמונלית היא לא דבר של מה בכך. זה לא שאתה מקבל קצת הורמונים, נעשה סוס ותופעות הלוואי הם קצת סחרחורת ושלשולים בשבוע הראשון.
התערבות הרומונלית ובמיוחד קולקטיבית (כי לא יבדקו כל חייל וחייל ביחידה ויחשבו על תוכנית תזונה אישית...סכין גילוח בקושי נותנים בבקו"ם) זה דבר שיכול להביא לתוצאות קשות כמו פגיעה באיברים, בהתפתחות גופנית ובעיות זיקפה.

בתור אחד שמתאמן בחד"כ ובזמנו התעניין בנשוא אני יודע ששימוש ממושך בסטרואידים, הורמונים, חלבונים וכו' בטווח הארוך פוגע ומסוכן.

אני לא חושב שצה"ל יעשו דבר כזה ויוסיפו לחיילים תוספי מזון שכאלה.
מקסימום ינסו להוסיף לתפריט אוכל מזין ועתיר חלבונים, פחמימות ווואטאבר צריך בשביל לפתח מסת שריר טבעית.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 04-01-2007, 01:39
  משתמש זכר Black Mammmba Black Mammmba אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.10.05
שלח הודעה דרך ICQ אל Black Mammmba Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי Tyr שמתחילה ב "אני לא יודע באילו הורמונים..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Tyr
מקסימום ינסו להוסיף לתפריט אוכל מזין ועתיר חלבונים, פחמימות ווואטאבר צריך בשביל לפתח מסת שריר טבעית.

יפה אמרת.

הייתי רוצה לדעת איך הצבא מגיע למצב שהוא יכול לקחת נער מתבגר ולהפוך אותך תוך חצי שנה לסוס שיכול לגרור פורד סמי למשל?...

הרי האוכל של הצבא "שונה" מבסיס לבסיס ( מה שאוכלים בקריה לא אוכלים בווינגט למשל)
וכמה שידוע לי למרות שהתפריט הצה"לי מרובה ב"אבות המזון" אין בו את כל הדברים הדרושים להגיע למצב שציינתי לפני כן.

"שאלוהים ירחם על אויבי,כי אני לא ארחם עליהם,,-גנרל ג'ורג' סמית' פטון

ישן 04-01-2007, 02:20
צלמית המשתמש של Tyr
  Tyr Tyr אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.12.06
שלח הודעה דרך ICQ אל Tyr
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי Black Mammmba שמתחילה ב "[QUOTE=Tyr] מקסימום ינסו..."

שמע אני יכול להגיד לך על עצמי (ועוד כמה שאני מכיר) שאני לא נראה ארון מטר על מטר ואני מרים משקלים גדולים כמו כאלה שמרימים אנשים שכן נראים ארונות, סוסים מטורפים בלה בלה בלה.
יש לציין שזה מגיע אצלי רק מחד"כ (מאמץ פיזי קבוע - ביחידות עילית בטח יש מספיק מזה) ותזונה נכונה פחות או יותר.
לא צריך לבלוע חלבונים, סטרואידים ואת כל הזבל הכימי הזה בשביל להיות חזק.
תזכור שזה בעיקר מנפח ולא כ"כ תורם לפיתוח סיבולת שריר וכוח.

הכל עניין של אימון פיזי, תזונה נכונה פלוס מינוס והרבה כוח רצון לגרור את אותו פורד סמי .

ישן 04-01-2007, 15:44
  E1tan E1tan אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.04.05
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי Tyr שמתחילה ב "שמע אני יכול להגיד לך על עצמי..."

אם השריר שלך יותר חזק לעבוד על סיבולת זה בקטנה כי לסיבולת בנאדם שיש לו מודעות בספורט ועוסק באופן קבוע הוא נמצא גם ככה בכושר די טוב.

בקשר לזה של איך שמנפחים ילדים בני 18? (BLACK MAMMIA)

דבר ראשון בכל צוות של יחידה כזו או אחרת יש מס' סוסים שהתחילו את המסלול בתור סוסים וייסימו אותו בתור סוסים, הסוסים האלה זה כאלה שעבדו במכון כושר לפני ...

שאר הצוות רובו בדר"כ מבנה בריא (מן הסתם.. יחידות מובחרות) ואחרי שנתיים של עבודה במכון כושר ובמסלול שעובדים איתך על כל מה שצריך שלי אין שמץ מה עושים שמה (אני יודע שבמסלול אין לך הרבה זמן לחדר כושר אבל אחריו יש מספיק )

והרוב בכלל לא נראים כאלה סוסים ביחידות מובחרות נראים ממוצעים + חלק ++
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:44

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר