21-12-2006, 12:19
|
|
|
|
חבר מתאריך: 12.12.06
|
|
לא בדיוק כמו יום סיירות...
היום נפתח בבדיקת אישורים רפואיים ובדיקת לחץ דם וחום גוף, לאחר מכן יש הרצאה, אחרי זה יש עוד הרצאה בחוץ בנוגע לבטיחות... אחרי זה עושים מבחן בטן ושכיבות שמיכה(בזוגות), ולאחר מכן 2000.
אחרי שכולם מסיימים שותים ונחים קצת, ואז עוברים לחלק השני של היום - ריצה בדיונות, כל מני תחנות ועבודת צוות, אלונקה. אותנו הריצו עם אלונקה ששוקלת איזה 80 קג' במשך איזה 40 דק'
היה כיף אחושרמוטה, אבל לצערי לא עברתי. אני לא יודע, עבדו עלינו נראה לי. שמעתי(ולא רק אני) שמי שהגיע ל50 בטן ושמיכה - שיעצור. אז עצרתי. ואז כששאלו למה אנשים עצרו, אמרנו שזה מה שהורו לנו לעשות. ואז הם אמרו שכנראה זה היה לבנות. את ה2000 עשיתי ב6:50 פחות או יותר והגעתי שני. וגם זה בגלל שהם מטומטמים שם. הגענו ראשונים אני וזה שעשה איתי את הבטן ושכיבות השמיכה(אחלה גבר, דרך אגב, אולי לפחות הוא עבר), ואני הגעתי לפניו לקו ה1000, ששם מסמנים אותך בטוש, ואז אתה חוזר לקו ההתחלה(שזה ביחד יוצא 2000). הגעתי לפניו, והוא הגיע כמה שניות לפניי, ומי שעמד שם סימן קודם אותו, ואז אותי!
אבל היה יום כיפי ביותר.
ערכתי לך את ההודעה. שים לב לשפה שבה אתה משתמש!!! chatulim.
נערך לאחרונה ע"י chatulim בתאריך 21-12-2006 בשעה 12:25.
|