28-12-2006, 20:44
|
|
|
|
חבר מתאריך: 14.10.02
|
|
קראתי פה הכל ויש לי מה להגיד...
קודם כל, אני מקווה שאתה לא החלטת לחזור אליה כי עכשיו היא תתפשר איתך על דברים שהיא לא הסכימה להם קודם...זה ממש הרגיז אותי לקרוא את המשפט הזה כי זה מראה ניצול...
דבר שני, אני בטוחה שרוב האנשים פה מכירים מהחברים שלהם, מהסביבה שלהם דוג' לזוג שנפרד וחזר ונפרד וחזר והם ביחד שנתיים שלוש ואפילו יותר....לפעמים החזרה הזו טובה ולפעמים היא לא... לפעמים היא טובה כי אז אפשר לדבר על מה טעינו קודם לכן ולתקן את הטעויות שלנו שלא ראינו קודם...ואז הקשר הרבה יותר טוב.
חוץ מזה,במהלך הזמן שלא הייתם יחד הספקתם בוודאי להתגעגע אחד לשני ולהבין שכן חסרתם אחד לשני וזה כן מעצים רגשות...אם זה באמת ככה אצלך אז סבבה אולי מומלץ אפילו שתחזרו, וחוץ מזה שנסיון עם בנות אחרות תמיד יכול להיות אחר כך אם תפרדו.... למה לוותר על משהו שיכול להיות הרבה יותר טוב? למרות שמצד שני זה נכון, יש פה איפהשהו סוג של פשרה אבל פשרות אנחנו עושים כל החיים שלנו...ונכון זה לא תמיד טוב להתפשר...אז פשוט תחשוב טוב טוב מה יותר חזק ממך... ותלך כמובן לפי הלב בהצלחה