01-10-2006, 02:25
|
|
|
חבר מתאריך: 31.08.05
|
|
אהבתי מאוד. יש לי כמה הארות...
לדעתי הפורטפוליו נראה יותר מקצועי מאשר לא מקצועי. כמה דברים מפריעים לי לגביו. אני חושבת שמבחינת ממשק יש דרכים יותר נוחות ויעילות להציג את הדברים. לדוגמא בגלריית התמונות. מפריע לי שהתמונה הגדולה נפתחת על תפריט התמונות. ככה אני נאלצת לסגור כל פעם את התמונה. היה יותר נוח אם התפריט לא היה מוסתר ואפשר היה לבחור ישירות תמונה אחרת מבלי להתעכב על סגירת הקודמת.
לגבי ממשק הסאונד - העיצוב של אנימציית האקוולייזר הוא גס ו"ילדותי". לא מתאים בכלל למראה הכללי של האתר, שהוא מצד אחד שאנטי ומצד שני מאוד חד וצלול.
גם אני הייתי מקצרת את המעברים בין המסכים. אין סבלנות להמתין עד שכל הכפתורים והאנימציות יוצגו. מעייף טיפה...
מאוד לא אהבתי את השינוי הדרסטי בין works לבין who ו-photography. אני כן חושבת שיש מקום לאנימציית מעבר כלשהיא אבל לא לשינוי הממשק כולו.
כאשר נמצאים בworks - לא אהבתי את כפתורי המספרים. זה נראה ריק ולא מפתה ללחוץ. לדעתי צריך ליצור כפתורים מעניינים יותר - עם תצוגה חלקית של התמונה הגדולה... משהו יותר מתוחכם ופחות "ילדותי". שים לב גם שחלק מהטקסטים לא קריאים בשל הצבע - צריך לוודא שבכל מסך ניתן לקרוא בבירור הכל. כדאי גם לעבור ולבדוק פונטים אחרים. קצת קשה לקרוא - אולי כדאי לרווח יותר בין התווים עצמם.
חשוב מאוד - כפתור back to menu - כדאי לקצר ולרשום רק - menu. ושלחיצה עליו תוביל גם לתפריט ולא למסך הintro. זה סתם מיותר ומעצבן כל פעם להכנס מחדש לאתר.
כאשר אתה מייצא את הפלאש כhtml/מוסיף לתוך דרימוויבר - תדאג ליישור במרכז. כרגע מיושר לשמאל ולא נראה טוב כך.
דבר אחרון, הייתי מציעה לנצל יותר את השטח הקיים בבמה. כרגע, נראה שצד שמאל של הבמה כמעט ולא מנוצל. יש שטח גדול ריק שלא משרת שום דבר. חבל...
בסופו של דבר - אחלה. נראה טוב ויכול להראות ממש מצוין!
מקווה שעזרתי, בהצלחה.
|