כמובן שעדיף וידאו דיגיטלית, ואז זה תלוי בתקציב שלך, אבל אני לא יכול להמליץ על משהו ספציפי (כי אני לא מכיר)
אם אתה מעוניין במצלמה דיגיטלית שתצלם גם וידאו באיכות גבוה אז canon s3 is מאוד מתאימה לך - יש לה איכות וידאו מדהימה - החיסרון הייחידי (שהוא בעיקר יתרון) שקבצי הוידאו מאוד גדולים, אז צריך כרטיס זיכרון רציני.
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי דודומגיק שמתחילה ב "מה אתה אומר על המצלמה הזאת"
המצלמה שהבאת היא דיי ישנה, מ2002, אני לא מכיר אותה אבל אני ספק אם היא מסוגלת להקליט סרטים בצורה טובה ולפי דעתי הבעיה הכי גדולה תהיה באיכות הסאונד.
גם הדרישה של 3 מגה לקובץ של דקה אומרת שלא תוכל להגיע לאיכות גבוה.
אני מנחש שאתה רוצה להקליט את הקטעים האלו כדי לפרסם אותם באתר באינטרנט, תחשוב על זה שאם הם יהיו באיכות נמוכה מידיי אז זה עלול לפגוע בלהקה יותר מלהועיל לה.
אני המלצתי על הקנון s3 בגלל שלפי דעתי היא הכי מתאימה לצילום הופעות מיתר המצלמות שראיתי, תראה מה צילמתי איתה בהופעה, קח בחשבון שעמדתי ממש רחוק מהבמה והאיכות הרבה יותר נמוכה כי העלתי את זה לyoutube:
באופן כללי עדיף מצלמה ברמה גבוה, ואת האיכות להוריד בתוכנה, אם אתה לא רוצה להשקיע כסף במצלמה חדשה (או שאין לך) אז אני ממליץ לך לנסות למצוא חבר עם מצלמת וידאו דיגיטלית ולנצל אותו זה הדרך הכי טובה לצלם קליפים.
בקשר למצלמת וידאו - מצלמת וידאו רגילה לא מומלצת כי אז אתה צריך כרטיס וידאו כדי להעביר את החומר למחשב, מצלמת וידאו דיגיטלית מאפשרת העברה יותר פשוטה.
אני לא כל כך מבין במצלמות וידאו, אני מאמין שיש פה אנשים אחרים שיכולים לעזור יותר
אני ממליץ על סוני קנון פנאסוניק וסמסונג. באופן כללי היום כולן מוציאות פחות או יותר את אותם הדברים (אם הן באותו תווך מחירים). לרוב המצלמות היקרות יותר לא מוציאות איכות שגבוהה בהרבה מהזולות. הן פשות בנויות ליותר שעות עבודה.
מצלמת סטילס לא מפיקה וידאו ברמה,מצלמת וידאו דגיטלית עדיף,
איכות הוידאו תלויה בגודל החיישן שיש לצלמה ובאיכות העדשות, פנסוניק משתמשים בעדשות לייקה,
סוני משתמשות בעשות ציס, סמסונג משתמשות אם אני לא טועה בעדשות של שניידר,
יש להם מצלמות דומות עם עדשות מיצור שלהם והם עולות פחות בהתאם
ישמצלמות וידאו של החברות הללו עם 3 חיישנים ואלו מפיקות צבעים באיכות טובה יותר כי כל חיישן מטפל בצבע אחר אבל בסך הכל 3 החיישנים יוצרים חיישן גדול יותר ותמונה יותר חלקה מאשר בחיישן אחד.
להגיד שכל המצלמות נותנות פחות או יותר אותה איכות זה לא נכון, גם מי שלא מנוסה ידע להבדיל כאשר יראה פלט של חיישן אחד קטן לפלט של 3חיישנים גדולים .
מבחינת הקול זה תלוי במיקרפון הפנימי או מחיצוני שמרכיבים.
אבל לצורך הכנת קליפ לאינטרנט תספיק מצלמה פשוטה עם חיישן אחד ממליץ על פנסוניק תראה בזאפ
G-27 G-47
והלאה לפי התקציב סוני באיכות של הנ"ל יעלו הרבה יותר בערך עוד 30 אחוז
סמסונג אומנם זול אבל עוד לא ברמת אמינות כמו פנסוניק וסוני העיקר שיהיו מיני די וי
חיבור למחשב כרטיס כבל ותוכנת עריכה פשוטה מגיעים בדרך כלל ביחד כערכה ועולים בסביבות 100שח
לוינדוס יש תוכנה נחמדה שנקראת מובי מייקר אפשר לערוך גם איתה קליפ לאינטרנט
זהו בהצלחה
דני
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי דודומגיק שמתחילה ב "מה אתה אומר על המצלמה האת ?"
לקנות מצלמת וידאו שאין לה מצלמת סטילס ,כרטיס זכרון זה מוזיל את העסקה, בשביל תמונות לקנות מצלמת סטילס בנפרד
מצלמות וידאו שמצלמות תמונות איכות התמונות לא טובה במיוחד גם אם המצלמת וידאו איכותית
כמו כן כל מצלמה מהסדרה שבקישור NVG יכולה להיות דגם עם סטילס ודגם דומה בלי סטילס ואלו עם הסטילס יותר יקרות.
כל הצלמות מסדרת NVG כלל דומות טכנית ואיכותם טובה תשתדל ליבחור מצלמה עם חיישן גדול ככל האפשר ,ולא לוותר על העדות של לייקה ושיטת שידור פאל
דני