04-12-2006, 23:39
|
|
|
חבר מתאריך: 04.12.06
|
|
ינואר? :ם
פייי, זה יותר מדי זמן... רציתי ככה טיול של חודש, חודשיים מקסימום. אם הגיוס בינואר יש לי עוד 3 חודשים של כלום, כשכל החברים שלי בצבא... מבאס...
בכל אופן, הגיבוש הוא לא בחורף... 25-30 במרץ זה לא ממש חורף... לגבי הטירונות חורף - לפי מה שהבנתי מתחלקים בקורס ל-2 - כאלה שעושים טירונות, וכאלה שהוציאו תוצאות יותר טובות במבחנים שהולכים ישר לטוס. זה נכון? אם כן - מתי האנשים שישר הולכים לטוס עושים טירונות?
בכל אופן, גם התחרות היא ביג דיל... תחרות בין לאומית של תיכונים במכון וויצמן. חברים שלי היו שנה שעברה ואמרו שאסור לי לפספס את האירוע הזה....
בקשר לכושר שלי - אני כרגע במצב שאני רץ 2000 על גבול ה-10 דקות, אולי אפילו קצת יותר. אני לא רוצה תוכנית אימונים אינטנסיבית משהו - לרוץ עם איזה תיק קצת כבד פעמיים בשבוע... אני יודע שבגיבוש טייס כושר הוא דבר משני, אבל זה ללא ספק מקל על הגיבוש אם יש לך כושר ראוי.
אם כבר מדברים על כושר, יש לי שאלה שממש מטרידה אותי - מה עדיף כדי לפתח סיבולת - לרוץ 2000 איטי, או לרוץ 1000 מהר? כמובן שההיגיון אומר שלרוץ 2000, אבל אם בסוף שתי הריצות אני גמור באותו אופן, ושתיהן ללא ספק לא קצרות, אז האם זה באמת משנה?
|