לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-12-2006, 23:50
  assafy1000 assafy1000 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.06.06
תלוי בסעיף ליקוי...
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי gixxer שמתחילה ב "פרופיל 45 מגביל אותך לתפקידים..."

מי שיש לו אסטמה חריפה וחייב משאף צמוד ו-X שעות שינה למשל אז ברור שהוא לא יכול לעשות תפקידים של למשל מחייבים להיות בשטח הרבה, להיות ער כל הלילה...
אבל מי שהסעיף ליקוי שלו הוא בסה"כ אוזן חירשת אחת, לא מוגבל לתפקיד כלשהו
אישית-בתור אחד עם סעיף ליקוי די חמור (לא משנה כרגע מה) אני יודע שיש תפקידים שלא יכלתי ללכת אליהם, אבל זה לא בגלל הפרופיל, זה בגלל הסעיף ליקוי, כי עובדה שיש כאלה עם סעיף ליקוי כמו שלי שיש להם 64, אבל עדיין אותן הגבלות (למה? ככה) וזה לא אומר שהם יכולים לעשות תפקיד ספציפי כזה או אחר...

מי שחירש באוזן אחת מן הסתם לא מוגבל במשהו מסוים, פשוט יש לו את ההגבלה של ה-45-אסור לשרת בשטחים ובכל מקום עם אזור סיכון גבוה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-12-2006, 00:05
  assafy1000 assafy1000 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.06.06
שוב-זה תלוי בסעיפי ליקוי
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי gixxer שמתחילה ב "אממ אם אני מדבר על אסטמה קשה..."

ניתן לך דוגמא-יש אנשים עם אפילפסיה בעלי פרופיל 64, שיש להם הגבלה של 7 שעות שינה לפחות כל לילה
אז מה עושים איתם? הם לא יכולים להיות פקחי טיסה אני מניח, כי פקח טיסה זה תפקיד שצריך להיות זמין כל הזמן לפעמים, ע"ע המלחמה האחרונה, אז אנשים עבדו 24 שעות כמעט (מהיכרות עם חבר שלי שעבד כל הזמן כטכנאי F-16 במלחמה ההיא וסיפר לי על כל הבסיס שלו)
אבל מי שיש לו פרופיל 64 או אפילו 45 רק בגלל בעיה ברגל, מה הבעיה שלו להיות פקח טיסה??

לדעתי ההסבר שלי הגיוני יותר מאשר אוטומטית לקחת מישהו עם 64
אבל מצד שני, זה צבא, לך תדע

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:39

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר