בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי NarkomanMarokay שמתחילה ב "כן ראיתי תעידכונים שם!!"
יש גם נגנים של יונדאי שהם גם טובים ויש כמה עידכונים שלהם בלינטוורקאת המכשיר,
אם אתה רוצה DVD שקורא DIVX אז תקח...
או אפקס או ורטקס כל להם יש עידכונים שוטפים או יונדאי.
אני אישית ממליץ לכם על יונדאי, יש לי מהם כבר dvd אחד, ואני מרוצה.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי papa שמתחילה ב "איזה דגמי DVD קוראים DIVX, מציגים תרגום בעברית וניתנים לשדרוג?"
אחי קראתי קצת על הנגנים של יונדאי והם לא ברמה בכלל יש איתם הרבה בעיות אני לא מבין אין דגם אחד שכולם אוהבים ויש בו את הכל??? זה כל כך קשה למצוא !!
אולי זה בגלל שהתחום דיי צעיר או שמהה תסבירו לי כי אני כבר מעלה לשבוע מחפש דגם ואני לא מוצא
כי לא מזמן חיפשתי צורב די וי די זה לקח מקסימום יום עד שקיבלתי את כל התשובות לשאלות שלי וגם את הצורב שבדיוק מתאים לי למה זה כל כך קשה למצוא??
שוב אני מחפש נגן divx/xvid שאפשר לעדכן לו את גירסאות ה קודקים שלו ושיהיה אפשר להראות כתוביות בלי הטמעה אלא כקובץ נפרד ושיהיה איכותי ושיקר את רוב הדיסקים!!! בבקשה למי שכבר יש אחד כזה והוא מרוצה בבקשה שירשום פה תודה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי papa שמתחילה ב "איזה דגמי DVD קוראים DIVX, מציגים תרגום בעברית וניתנים לשדרוג?"
או XORO שאין לי ניסיון איתו אבל המפרט שלו נראה יותר טוב מהאחרים
או פיוניר
ושם יש שני דגמים 470 או 575
שני הדגמים זהים מלבד תוספת של פורמט מוזיקה(SACD) נוסף ב575 ויציאות סאונד אנלוגיות בעיקבות זאת
שמקפיצות את המחיר ב500 ש"ח+-
הפיוניר עם 3 שנות אחריות ואתה מקבל אותו כבר עם תמיכה בעיברית לDIVX
סוף סוך אחד שמגיב כמו שצריך אז ככה אחי ראיתי את ה 470 כי על 575 אין מה לדבר הוא מאוד יקר הוא נשמע באמת אחלה של נגן למרות שיש כאילו שאומרים שהכתוביות שמוצגות אי אפשר להגדיל אותן אבל בכל אופן זה קצת גדול עליי המחיר האם יש לך הלצה אחרת יותר זולה אבל שעומדת בבקשות שלי???