|
16-11-2006, 09:04
|
|
|
חבר מתאריך: 28.10.04
|
|
פוטש או נשיקה. רמון: החליטו שאני חרא שצריך לעוף לכלא
רמון: החליטו שאני חרא שצריך לעוף לכלא
בעדות נסערת בבית המשפט תקף היום שר המשפטים לשעבר את הפרקליטות והמשטרה. "סימנו אותי", התפרץ והזיל דמעה
יום חמישי, 16 בנובמבר 2006, 0:02 מאת: דורית בלר וברוך קרא, חדשות 10 ישראל 10
http://news.walla.co.il/?w=/1/1008121
שר המשפטים לשעבר חיים רמון ניסה היום לשכנע את בית המשפט שלא היה לו ספק שה' מעונינת בנשיקה. עם זאת, הוא אמר כי ייתכן ששגה: "בהחלט יכול להיות שפירשתי לא נכון את ההתנהגות שלה. לא היה לי צל של ספק שהנשיקה תתקבל בברכה".
רמון תקף בחריפות את הפרקליטות והמשטרה: "הם סימנו מטרה ועשו הכל כדי להגיע אליה. החליטו שאני חרא שצריך לעוף לכלא", התפרץ והזיל דמעה.
כתב "הארץ" ניר חסון מוסיף:
"כל האירועים היו ביוזמה של המתלוננת ה', למרות ש"על פי כללי הפרוטוקול לא הייתי צריך לנהוג כך", כך אמר רמון, במהלך עדותו בבית משפט השלום בתל אביב, בו הוא מואשם בביצוע מעשה מגונה. "אני 30-25 שנה בשירות הציבורי, ולא דבק בי רבב", אמר רמון, שהיה נסער ביותר במהלך עדותו.
רמון הדגיש בעדותו שלא ידע כי ה' לא מעוניינת בנשיקה. "יכול להיות שהבנתי אותה לא נכון", אמר, "יכול להיות שהיא לא רצתה את הנשיקה. לא עשיתי את זה בימי חיי ולא אתחיל לעשות את זה בגיל 56 - מעולם לא כפיתי נשיקה על אף אחד, אבל אף פעם גם לא ביקשתי רשות. נוצר מצב שבו אתה משוכנע שהנשיקה תתקבל בברכה. לא היה לי רמז וצל צלו של רמז שהיא לא רצתה", אמר השר לשעבר.
אני רגיל שנשים מתחילות איתי, אפילו נשים בנות 21. בצורה הכי עדינה אומר זאת "זאת לא הפתעה שנשים ובחורות גם בגילאים האלה מתחילות איתי, אבל אני מוכרח לומר שבבוטות כזאת, זה אפילו הפתיע אותי".
רמון תקף בחריפות את התנהלות המשטרה בחקירה. "המשטרה טוענת שהיו תקלות בתום לב", אמר, "אני אומר שהדבר האחרון שהיה פה זה תום או לב".
לדבריו, "משטרה שלא שולחת שוטרים לקפריסין לחקור עסקאות סמים, שהניידות שלה מושבתות חודשים בשל חוסר תקציב, שולחת שני שוטרים על נשיקת הרף עין לגואטמלה. ברור לי שאם שולחים שני שוטרים הם יחזרו עם תוצאות. אחרי זה נודע לי שהם לנו באותו מלון יחד עם המתלוננת וחברה שלה במשך ארבעה ימים. הבנתי שהמקום היחיד שיש לי אמון בו זה בית המשפט".
רמון: היה לי ברור שה' מתחילה איתי
לדברי רמון, היה לו ברור שהמתלוננת ה' מתחילה ומפלרטטת איתו. רמון תיאר בפירוט את פגישתו עם ה', שהיתה קצינה בלשכת ראש הממשלה בקריה בתל אביב. לדבריו, עם הגיעו למקום השמיעה בפניו ה' הערה שנשמעה באוזניו כסקסיסטית. אולם הוא לא הצליח לזכור מה היתה אותה הערה, ורק בחקירתו במשטרה התברר שה' אמרה לו, "אני לא יכולה לעמוד בפניך". רמון אמר, כי "לפחות מבחינתי זו היתה הערה מאוד חריגה, מאוד יוצאת דופן. אבל קיבלתי אותה".
רמון הוסיף כי מאוחר יותר ישב עם ה', וזו סיפרה לו כי בכוונתה לנסוע עם שחרורה לקוסטה ריקה. לדבריו, היא הציעה לו להצטרף אליה לטיול, דבר שהתפרש בעיניו כ"שיחת פלרטוט".
שר המשפטים לשעבר תיאר גם את רגע תצלום התמונה ואמר כי ה' חיבקה אותו בשתי ידיים והצמידה את "כל החזה שלה אלי". לדבריו, ידו היתה נתונה בכיסו, ו"היא דחפה את היד שלה מתחת ליד שלי". "תראו בתמונה שאני קצת נבוך אבל אני משתף פעולה", אמר רמון, "עשרות רבות של נשים הצטלמו איתי למזכרת בתור שר. אני לא זוכר שמישהי הצטלמה איתי בתמונה בדומה לכך. מבחינתי זו הייתה גושפנקא סופית לעובדה שהיא מפלרטטת איתי. אנחנו עומדים עשר שניות בפוזה הזו והיא מחייכת ומאושרת. התמונה מדברת יותר מאלף מילים".
"זו לא הפתעה בשבילי שנשים ובחורות, גם בגילאים האלה, מתחילות איתי, זה לא חריג מבחינתי" העיד רמון, "אני לא נדהמתי מעצם העובדה שזה קורה. היו לי יחסים משמעותיים עם בחורות צעירות בגיל הזה. אבל בבוטות כזו בנועזות כזו, זה בהחלט הפתיע אותי".