22-01-2005, 16:21
|
|
|
חבר מתאריך: 21.02.04
|
|
אוקיי כמה טיפים לצעירים ב-יא
הכל מתחיל מיום נחמד בו אתה מקליק באתר של חיל הים ומבקש להגיע לגדנע צלילה... אחרי זמן מה תקבל לביתך זימון למיונים בביתן חיל הים, אלה מיונים קשים לא לזלזל בהם, המון לא עוברים אותם, אצלנו מתוך 80 עברו 35 , מבחנים טיפה יותר קשים מבצו ראשון. בכל מקרה מי שעובר את זה מקבל זימון למרכז לרפואה ימית בחיפה שם הוא עושה כמה בדיקות: ראיה, אקג, לחץ דם,דופק, נפח ריאות( מכונה זדונית), ובדיקה כללית אצל רופא לב נראה לי...
מי שעובר את זה מקבל זימון לגדנע, שזה שבוע של כיף ואתה עושה שם קורס צלילה של כוכב אחד, קצת משעמם בתאוריה אבל תקשיבו ( אצלנו בערך 30 חברה לא עברו את התאוריה וניגשו למועד ב, שם עוד איזה 5 לא עברו ולכן הם לא קיבלו את הכוכב צלילה). עכשיו הגדנע היא מיום ראשון עד חמיש, והגיבוש מתחיל ביום ראשון אחרי יום חמישי, כלומר אתה חוזר לסופשבוע בבית ויוצא לגיבוש.
הגיבוש הוא גיבוש דומה לגיבוש שדרך יום סיירות, לא לפחד זה הכל בראש ואפשרי לסיים אותו בהחלט, יום אחרי הגיבוש מודיעים לך אם עברתה או לא.
אני סיימית את הגיבוש ולא עברתי, כי אני פחדתי מהגיבוש, ואני לא חושב שהייתי שם עצמי, חברה תבואו בלי לחשוש ותתנו הכל כאילו זה האקט האחרון ביום האחרון, בסופו של דבר מי שטוב עובר ( בצוות שלי עברו 4 מתוך 9 שסיימו, אחוזים יפים).
|