לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-11-2006, 19:03
צלמית המשתמש של ם_O
  משתמש זכר ם_O ם_O אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.08.06
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי rlsf שמתחילה ב "איך נראה שאר המפרט שלך?"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי rlsf
קח בחשבון שאין טעם לקנות את הכרטיס הזה אם אתה לא משתמש ברזולוציות גבוהות מאוד, או אם שאר החומרה שלך תגביל אותו.

ממ..קודם כל הכרטיס תומך DX10, כך שגם אם רוב הזמן אני לא אשתמש בו להצגת רזולוציות מטורפות, יש טעם..(אתה יכול לומר לי לחכות שירדו המחירים לכרטיסים החדשים, או לחכות ליציאת הR600 ושאר העיצות ההגיוניות למי שרוצה לחסוך כמה מאות שקלים, אבל אני חושש שבעוד כמה חודשים יהיה בעייתי עבורי להוציא סכום דומה) ויש לי טלויזית HD, גם אם אני אשדרג מאוחר מהמצופה בסופו של דבר זה יקרה, ואני רוצה להבטיח חומרה שתנצל את כל הפיצ'רים שלו.
את שאר המפרט בניתי עם אותו סוכן, ואני לא זוכר במדוייק את השמות של הרכיבים והחברות שמייצרות אותם, אם זה באמת כל כך חשוב אני אארגן את זה למחר.
בכל מקרה לכל מחשב יהיו שני סטיקים של זיכרון DDR2, כל סטיק 1GB ובמהירות של 667Mhz
ומעבד Intel Core 2 Duo E6400 2.13Ghz 2MB
אני לא רואה שום רכיב אחר שיכול לגרום להאטה מסויימת...
אגב, אם המחיר נראה לא הגיוני, מסתבר שטעיתי, זה אמנם יוצא בסביבות ה8000 ש"ח לכל מחשב, אבל הקנייה היא כביכול לצרכי החברה ולכן פטורה ממע"מ, כלומר המחיר של מחשב שקול בקנייה רגילה יהיה בערך 9240 ש"ח.
אז...חשוב גם לציין שאני לא מתכוון לעשות OC, אני רוצה המלצה ללוח אם אמין שינצל את כרטיסי הG80 עד תום, וספק חזק מספיק (הכרטיס אמור להיות זללן הספק רציני, ואני לא בטוח ש500 וואט שאפשר להשיג בארץ בקלות במחיר לא גבוה מדי יספיק, אתה המומחה שצריך לומר לי )

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:22

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר