10-11-2006, 13:20
|
|
|
|
חבר מתאריך: 16.09.06
|
|
ריכוז נתונים.
ניסיתי לרכז את הטבלא, אבל הבעיה היא לא המספרים, אני רק הוכחתי מחדש שזו לא מתמטיקה.
דוגמאות: AN-72 משקל ריק: 7.5 טון. משקל מלא: 33 טון. יכולת נשיאה : 19 טון. והצלבתי נתונים, הסטיות הן לא גדולות. ל- IL-76MD לדוגמא יש הפרש של כמעט 100 טון בין משקל ריק למשקל מקסימאלי, ועדיין מצאתי 2 מקורות שטוענים שניתן להעלות עליו רק נגמ"שים, לא טנקים, בגלל גובה פתח הטעינה.
שוב, רק מישהו שחי את זה יוכל כנראה לענות על השאלה הזו...
ולא, אני לא מצפה מהרמפיסטים לזכור מספרים תיאורטיים, רק איזה טווחי משקלים באיזה פיזור, אני מודע לזה שחלק מהרמפיסטים הם שרירים ללא שכל, אבל תתפלא כמה מהם באמת שמים לב למה שהם עושים ולפעמים הם עולים על טעויות בחלוקת העומס שאושרו. בכל אופן מאחראי רמפה אני בהחלט מצפה לדעת האם ניתן או לא להעמיס עליו טנק או נגמ"ש.
ואני לא ציפיתי שרמפיסט אחד יתן לי נתונים על כל העולם, אבל חובב תעופה מושבע בפורום אולי יוכל לעשות את זה..., או מספר רמפיסטים שעבדו עם מספר חברות שונות, כמו ששיערתי שיהיה.
מה שכן צמצמתי את הרשימה עכשיו, יש כמה שבברור לא מסוגלים לשאת טנק וכנראה גם לא נגמ"ש. זו כבר התקדמות.
הטבלא הולכת פייפן בעריכה. אני תכף אעלה אותה כתמונה.
נערך לאחרונה ע"י סירפד בתאריך 10-11-2006 בשעה 14:18.
|