22-10-2012, 02:41
|
|
|
|
חבר מתאריך: 15.04.06
|
|
הסוגים של העדשות שמדברים עליהן באשכול הזה לא דומה לעדשות שלי וכל הסוגים האלה הם כסף קטן ליד העדשות שלי ורוב החומרים לעדשות שלי לא מתאימים לעדשות עליהן דיברו באשכול ירוני חמוד שלי.
אני יכול לעזור לאותם אנשים עם רופאים מעולים שעובדים עם כל סוגי העדשות וכל החומרים, ולחלק מהבעיות שרשמו כאן אין ממש פיתרון ולא משנה איזו עדשה יש לך וכמה היא עולה.
bazz2701 היה צריך להגיע לרופא עיניים שמתעסק עם עדשות מגע מכל הסוגים ולא לשאול בפורום, כי יש הרבה סוגים של עדשות ויש הרבה חומרים שלא תואמים את כל הסוגים ואותם חומרים עושים אפילו נזק לעדשה לא מתאימה, ויש גם תרופות סבתא שסתם מוכרים אותם בסופר או בבית מרקחת שהם לא באמת טיפות עיניים.
אני אישית מקבל את כל הטיפות החדשות שיוצאות לשוק שמתאימות לעדשות שלי ובחינם רק בשביל לומר למה זה מתאים ולמה לא וכמה המוצר טוב.
רופאים עם קהל רחב של עדשות מגע יודעים מה הכי טוב, כי המטופלים שלהם אומרים להם את כל הפרטים האלה.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
|