29-10-2006, 22:34
|
|
|
חבר מתאריך: 22.06.05
|
|
מי אתה חושב שאתה בכלל?
אתה בא לפה להתייעץ, ולא מבין שום דבר בחומרה (Corsair חברה לא מוכרת לזיכרונות? אתה רק משפיל את עצמך), למה כרטיס של ATI? כי הכרטיס הזה הרבה יותר טוב מכל מה שיש לNVIDIA בטווח המחירים שאתה יכול להכניס, הכרטיס שנתתי לך(1950PRO) הוא טוב מכל הכרטיסים הבאים: 7600GS\7600GT\7900GS\7900GT\7950GT והוא משפיל אותם לא רק בחומרה אלא גם בטכנולוגיית היצור שלו כמו שניתן לראות באשכול פה, ואני מצטט:"בסקירה של הכרטיס שהתבצעה ע"י ANANDTECH הוא הציג תוצאות יפות מאוד, וניצח את ה 7900GS (המתחרה הישיר שלו) ברוב המבחנים.
מסקנות הסוקר הן שכרטיס זה הוא המומלץ ביותר בטווח המחיר שלו"
(קרדיט לrlsf)
ועוד ציטוט, הפעם מפיו של Krush :"לפי הBenchmarking שעשו בAnandtech נראה כמו מחליף טוב ל7900GT וכמובן ה7900GS,
במידה ורמת המחירים של כרטיסי NVidia לא תשתנה בעקבות כניסת הכרטיס."
(קרדיט לKrush כמובן)
ואני ממשיך לצטט:"חסל סדר ה7900GT וה7900GS - עבר זמנם"
הפעם זהו מר תפוחים הנפלא שמגיע לו הקרדיט.
ועוד ציטוט הפעם מפיו של nelik777 שאומר:"מדהים התחרות...לפני יומיים יצא ה 7900gs וכבר היום אפשר לקבור אותו..."
ובוא אני אספר לך משהו.. 2 מתוך האנשים שציטטתי הם בעלי כוכב בפורום זה(שמשמעותו ידע רב בנושא זה, או כשמם שמגיע להם, מומחים), ועוד מנהל פורום חומרה!!, שפתח את האשכול הזה.
ועוד ציטוט של בעל כוכב שבהודעה ממש באשכול זה:
"תיקון טעויות וחצאי דברים,לפי הסדר:
כי בטווח המחירים הזה כדאי לקנות AMD כדי לא לגזול מדברים חשובים אחרים כמו כ.מסך או זכרונות.
גם גיגהבייט וגם אסוס חברות מובחרות.
לפעמים לוח של חברה אחת טוב יותר משל השנייה. ולפעמים אין בחנות את הלוח המתחרה של חברה מסויימת.
השמצת את החברה הטובה ביותר לזכרון כרגע חביבי.....
ניתן לך גם כ.מסך מבית ATI וגם מבית NVIDIA ששניהם מעולים - תבחר מה שמתאים לך תקציבית.
אתה יוצא מנקודת הנחה שחברה אחת עדיפה על השנייה וזו טעות מרה: בכל מדרגה של 100 ש"ח
הכרטיס של החברה השנייה עדיף.
מחשב למשחקים הוא בד"כ המפרט היקר ביותר שצריך להרכיב.
קיבלת מערכת שתחזיק לך זמן רב. אל תשווה למפרטים הגרועים והזולים
שאתה רואה בחנויות רגילות או באינטרנט."
(שוב בעל כוכב אני מזכיר).
המחשב שבניתי לך מורכב מהחברות הכי מותגיות בעולם בנושא זה, ולהלן הפירוט:
ספק כוח מהסידרה הטובה ביותר של ENERMAX, ספק שהומלץ מספר פעמים כה גבוה בפורום, שלא תמצא משהו אחר.
מארז : אותו מארז שבונים כאן כל חברי הפורום, מארז שקט יעיל ועם קירור אוויר מצויין, של HEC.
זיכרון וכרטיס מסך נתתי לך מספיק סיבות למעלה, אין לי מה לחזור על זה שוב.
ומאיפה הבאת את זה שASUS היא החברה הטובה ביותר.?! הדגם הזה של GIGABYTE מומלץ
בכל העולם, ובוא אני אספר לך עוד משהו, GIGABYTE וASUS הולכים להפוך לחברה אחת בעוד פחות משנה, ככה שהם אותו הדבר!
תריץ חיפוש בפורום ותגלה לבד.
אני בנאדם שבא מזמני החופשי לעזור לך, כי אתה ביקשת את עזרתי, אני לא חייב לך דבר, ואתה צריך להתנצל בפניי("אנשים כמוך הם הזבל של החברה"), אתה לא מכיר אותי, ומזה בדיוק טון התנשאותי דרך כתב? לא שמעת אותי מדבר, ובוא אני אספר לך משהו, לא ניתן להעביר טון דרך כתב.
אז לפני שיש לך הערות חכמות במיוחד, כדי שתבדוק את העובדות קודם, ועוד ציטוט, והקרדיט בו שייך לך הפעם:"אוקיי אז אני ממש לא בתחום החומרה ואני כבר לא יודע איזה מעבדים עדיף ואיזה לוחות אם וכרטיסי מסך". בבקשה, אתה אמרת שאתה לא יודע, אז אני באתי בזמני החופשי לעזור לך, היה פה בנאדם שבניתי לו מחשב ב8000 שקל, ועד היום אני שומר איתו על קשר, רק בגלל שהוא נחמד ואדיב, והוא מודה לי כל יום על המחשב שבניתי לו.
ואני עדיין מחכה שתתנצל.
נערך לאחרונה ע"י DownLoad_Master בתאריך 29-10-2006 בשעה 22:40.
|