לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-01-2005, 17:07
  Mad Dog Mad Dog אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.06.03
צא מזה עומרי!
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Souler שמתחילה ב "התקבלתי להיות ג'ובניק!!! \:"

עומרי כמה שיחות היו לנו על זה אה?!
מה קרה אני לא מבין??! נראה לך שאתה הראשון שזה קורה לו!?
מה הקטע הזה של "התקבלתי להיות ג'ובניק?" שנינו יודעים שאתה מסוגל ליותר מזה!
אתה מאוכזב,זה בסדר וזה לגיטמי,אבל זה לא הופך אותך לפחות טוב ופחות איכותי זה שלא עברת את הגיבושים הראיונות האלו! אבל אסור לך לתת לזה להפיל אותך! וכל התהליך מיון הזה בא להראות לך שיש יחידה אחרת שכנראה הרבה יותר מתאימה לך,ואני בטוח שיחידה שמכבדת את עצמה תחטוף אותך מהר בלי לשאול שאלות!
יש לך 2 אופציות:
לקבל את "הכשלונות" האלו כמשהו בונה להמשך,למצוא לך מטרה חדשה ולהסתער עליה (ואני בטוח שבפעם הזה תצליח בזה) או שאתה יכול להכנס לדכאון,תהפוך את עצמך לג'ובניק ותבזבז אתה הפוטנציאל שיש לך,ופה זאת רק בחירה שלך ולא יותר מזה.
אתה יודע איפה למצוא אותי להמשך שיחה ואתה יודע בדיוק מה אני חושב!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 10-01-2005, 17:12
  __moshe__ __moshe__ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.06.04
סולר תקשיב..
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Souler שמתחילה ב "התקבלתי להיות ג'ובניק!!! \:"

כבר כמה חודשים שאני חבר פה בפורום... והספקתי להכיר פה כמה שראו עליהם שהם רציניים...
אתה אחד מהם... עוד לפני שהיה לך יום סיירות ידעתי שתעבור למטכ"ל וגם תעבור את הפסיכולוג... אני אומנם לא מכיר אותך אבל קראתי מספיק הודעות שלך כדי לדעת שמדובר בבן אדם משכמו ומעלה...
תראה.. אין לי שום אינטרס להגיד את הדברים האלה אם אני לא מתכוון אליהם.... בגלל זה תדע שכל מה שאני אומר הוא אמת...
אחד כמוך שעבר יום סיירות למטכ"ל... שמי כמוני שרק אתמול עשה יום סיירות יודע כמה קשה וכמה צריך להיות בן אדם ברמה גבוהה כדי להגיע למעמד המכובד של המשך המיונים... אז אתה עברת גם את הפסיכולוג ואת מבחני האישיות.. מה שמראה שאתה באמת בן אדם רציני כמו שאמרתי... סיימת גיבוש מטכ"ל!
לא משנה שניפו אותך.. אתה יודע שסיימת בתכלס ויודע שאם לא הייתה לך פציעה ברגל היית אולי עובר...
לאחר מכן סיימת גיבוש 669!! גיבוש מהקשים בצה"ל... עם קטעים קשים כמו "טבעת לחץ" שעמדת בה בכבוד.... אז אל תמעיט בערכך... כבר עד עכשיו יש לך עבר טוב מאוד בגיבושי צה"ל...
גם אני לא אהיה במטכ"ל.. חלום ילדות מגיל 9.... שאתמול התנפץ... אז מה אני מרים ידיים??
לא!!! בחיים לא... אז אני ינסה את מזלי בחובלים ומשם להגיע לשלדג... ואם אני לא יגיע? אז אני ינסה להגיע לדובדבן... ואם לא לשם אז לגולני ומשם לגיבוש יחטיו"ת...
זה מה שאתה תעשה אחי... תמשיך לגולני או גבעתי... ומשם.... ליחטיות.. יחידות ברמה גבוהה מאוד....
ישן 10-01-2005, 22:23
  Souler Souler אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.11.03
שלח הודעה דרך ICQ אל Souler
סמל ראשון...
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי סמל ראשון שמתחילה ב "אם אצלך הצבא מתחלק ל"

אל תכניס לי מילים לפה או מילים שמסמלות לי אופי של ילד מפגר!
עם כל הכבוד שיש לי אליך (ויש לי אליך הרבה כבוד רק שתדע).. התגובה שלך קצת-מאוד מפגרת.
זה אולי בגלל האשכול "תיסכול" שלי?.. בכל זאת, לגיטימי שבנאדם יהיה מתוסכל אחרי הרבה חרא שהוא עבר.. בלי שום קשר אליי ספציפית.

ואני לא מתכוון גם להסביר את עצמי.. אני גם לא מתכוון להתווכח איתך..
אני גם ממש לא אומר שצנחנים זה הרף המינימלי שלי לצבא ושהשאר זה "בלאי".. עברתי את הגיל של "צנחנים זה הכי וגולני סתם זבלים.."
אני לא מזלזל בגולני, ולא בשום יחידה אחרת בצה"ל.. ממש לא. זה מאכזב אותי ומשביז לי את התחת לראות אנשים שפשוט פחות טובים מקבלים דברים "שווים" (כמו שאתה קורא לזה) ואנשים שמשקיעים את החיים שלהם בשביל משהו "שווה" ובסוף מקבלים כלום..
אני לא מדבר כאן רק עליי, גם חבר שלי עם הבאסה שלו.. ועוד מספר מאוד מצומצם של אנשים כמוני.

הצבא הורס אנשים בעלי מוטיבציה. וכמה שיש לי הרבה מה להגיד על זה.. אני לא יגיד..
אני הרי עם פרופיל וקב"א כמו שלי לא יכול להיות ג'ובניק גם אם אני ממש רוצה.. אני ישרת ביחידה קרבית, אני יטחן כמו עשרות אלפיי טירונים מושתנים אחרים (שלא עשו שום פיסת דרך בצבא)..
אבל זהו, כל אחד מהחלומות הרטובים שלי נמוגו להם.. לא שאני עצוב עד בכי מזה.. כי בכל זאת בכל יחידה ממיינת יש צד מרוויח וצד מפסיד, אני לצערי מכיר רק צד אחד של העסק הזה (-המפסיד.. ובגדול..).
אבל כל הצבא הזה.. ביאס לי את התחת בצורה שאתה לא מאמין.. וממש ממש לא רק בגלל שלא קיבלתי מה ששאפתי אליו.. (אם תירצה ממש אני ירחיב לך על זה.. פה זה לא המקום).

אני רק מצטער שהבאתי את דעתי גם. בכל זאת.. אחת האכזבות הגדולות שלי נחתו עליי היום..
יותר מהנפילה ממטכ"ל והרבה יותר מהנפילה מ-669 ואגוז שבכלל לא רציתי ( ).
זה שאני יגיד לך שצנחנים זה היה החלום הרטוב שלי מגיל 14 זה ישנה משהו?? זה הרי לא ישנה דבר עכשיו.. אני ממשיך הלאה בתקווה למשהו טוב.. בכל זאת השיחות מוטיבציה שאני עובר כ"כ הרבה בחודשיים האחרונים כבר לא משנות הרבה בי..

סליחה על המגילה.. זה כלום לעומת מה שיש לי לכתוב ולהביע על כל נושא הצבא.
לילה טוב. :\

נערך לאחרונה ע"י Souler בתאריך 10-01-2005 בשעה 22:26.
ישן 10-01-2005, 17:35
צלמית המשתמש של u-367
  u-367 u-367 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.05.04
אתה מחזיר אותי עכשיו כמעט 10 שנים אחורה

אני מניח שזהו הרגע לשיחת מוטבצייה והייתי עושה זאת אילולא הייתי מכיר אותך יותר טוב ..
טוב בקצרה אומר את דבריי ויתכן והשמע בוטה במקצת ..
עברת מה שעברת נכשלת בכול .. בעטו בך וסגרו בפניך את הדלתות לכול מה שרצית להיות ..
האם זה אומר שאתה סתם אפס ?
האם זה אומר שמשהו דפוק אצלך ?
חד משמעית לא !!!!!
תקשיב היטב ..
לעיתים עפים מגיבושים הכשרות וכ"ו גם מלשבי"ם טובים ..והם עפים לא בגלל שלא היו טובים אלא בגלל סיבות אחרות .. כגון: סד"כ , צרכי צה"ל וכ"ו ..
זה לא אומר שלא תהיה לוחם מעולה במקומות אחרים ..
תפסיק להתבכיין לי כאן .. תתגייס לגדודים תן את המקסימום ותצליח אני בטוח ..
המלצתי לך בהעדר אפשריות אחרות תנסה ללכת על גולני ומשם לסיירת
סיירת גולני נחשבת היום לאחת מבין היחידות המעולות בצה"ל ..
להיות גובניק אם זהו מבוקשך .. אז תהיה לא הגיד לך לא ..
אך במידה ואתה חושב להיות לוחם .. לא חסרות אפשריות ..בדוק כול אחד ואחד מהם
אני בטוח שתמצא משהו שתוכל להיות בו טוב ..
בהצלחה

ישן 10-01-2005, 22:37
צלמית המשתמש של רפיקי
  רפיקי רפיקי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.05.04
כמה כמוך אני מכיר...

לצערי אני מכיר הרבה מאד אנשים כמוך. אנשים סוסים עם מוטיבציה בשמיים,
שעברו יותר מגיבוש אחד (לפעמים הרבה יותר) ולא קיבלו כלום.
אז מה? האנשים האלה מאוכזבים מאד, אבל עדיין עם מוטיבציה גבוהה, כי אולי הם באו
במחשבה מראש, שהמקומות הפנויים ביחידות העילית הם בודדים ושמורים ליחידי סגולה בלבד.
המוטיבציה נמדדת לא בדלתות הפתוחות שצה"ל פותח בפנינו,
לא ברמת הנחמדות של הצבא כלפינו, אלא באידאלים שלשמם אנחנו חיים במדינה הזאת
ורוצים להתנדב ביחידות העילית של צה"ל.
יש לך פרופיל קרבי וקב"א כמה שתהיה, אנחנו צריכים לתרום כמה שיותר.
אסור למדוד את כל השאר בצורה של: מה הצבא כלפינו, אלא: מה אנחנו כלפי הצבא והמדינה.
צריכים לשנות את הראש.
ואל תדאג תהיה אופטימי, יש עוד גיבוש יחטיות, באיזו חטיבה שלא תבחר להיות...
מקווה שהבנת אותי.
בהצלחה ושלא תדע עוד אכזבות.

בדם ואש יהודה תקום!"

ישן 11-01-2005, 01:57
  ברוך מרזל ברוך מרזל אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.10.04
אני מבין אותך...

אני מבין אותך...ויודע כמה זה מבאס ומצער.
אני אישית עברתי גיבוש של צנחנים וחתמתי ויתור כי לא הייתי מאותר דובדבן (עברתי המון סבל כולל דחיית גיוס).
לאחר מכן אמרתי לעצמי שאם אני יגיע לגולני או גבעתי (אני אישית מעדיף על צנחנים) , כי היחטיות שם טובות יותר מהיחטיות של צנחנים , לכן אל תתיאש תילך לגולני\גבעתי ותנסה להגיע ליחטיות שלהם.
אחרי כל מה שעברת אני מאמין שהפעם יצא לך יותר טוב.

לי אישית ירדה המון מוטיבציה בגלל שלא הייתי מאותר דובדבן ולאחר החתימה על הויתור יותר גרוע זה שדחו לי גיוס...ירד לי המון מהצבא.
אבל זה לא אומר שאני יהיה ג'ובניק...מקווה שתחשוב נכון ותעשה את ההחלטה הנכונה.
ישן 11-01-2005, 03:48
  gothic_ gothic_ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.12.04
תרים ת'ראש, תלמד מטעויות ותפסיק לקטר.

אז נכון. לא הכל בחיים ורוד.
ובאמת, הצבא לפעמים מפספס אנשים נפלאים כמוך. אבל אל תוותר.
יש לנו פה בפורום כמה דוגמאות לאנשים שעברו פחות או יותר דרך דומה לשלך ובסוף גמרו ביחידות מעולות:
למשל: ויטלי שעשה גיבוש טייס ויום סיירות- לא עבר את שניהם ועכשיו הוא ביה"לם, אשכנז שעשה יום סיירות, גיבוש חובלים, גיבוש שלדג- לא עבר את הגיבושים הנ"ל ועכשיו הוא בפלס"ר 7.
ולי בבנין יש שכן, שעשה יום סיירות, גיבוש מטכל, גיבוש 669, ראיון למגלן (בתקופה שהם קיבלו מועמדים לפי ראיונות אחרי שני גיבושים) וגיבוש טייס. לא עבר כלום. כעבור שנתיים ו4 חודשים בצבא- כקצין הוא עבר לקורס טייס (מחזור 154) ועכשיו הוא כבר חצי שנה שם, עבר את הצ'ק 15.

אז נכון, הכי קל להרים ידיים ולוותר. אבל תספיק לקטר. מצבך לא סופני וגם אם בסופו של דבר לא תגיע ליחידה מוברחת- הבן אדם עושה את התפקיד ולא ההפך.
האם השירות שלך יהיה פחות מעניין ביחידה לא מובחרת?
זה תלוי אך ורק בך.

שיהיה לך בהצלחה, ותזכור שתמיד כשדלת אחת נסגרת- שתיים אחרות נפתחות.
ישן 11-01-2005, 13:38
  שולה מוקשים שולה מוקשים אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.12.03
לסולר

תקשיב,תקרא,תפנים

אני מכיר כמוך עוד 3 אנשים שאכלו מי"א את כל החרא ועשו המון גיבושים ולא קיבלו כלום.
הם התגייסו לגדודיים כמו כולם ולא עשו בלגן כדי שיעבירו אותם למקום יותר "נוצץ"-למרות שהגיע להם..
היום אחד מהם ביעל השני בפלס"ר חש"ן השלישי הגיע לאגוז סיים טירונות ונפל.

הצבא לא מתחיל ולא נגמר במטכ"ל\שלד"ג\חובלים ממש ממש לא ובסופו של דבר אני בטוח שתמצא את הדרך למקום שבו תתרום הכי הרבה ותתבלט הכי הרבה אל תתבאס ואל תחשוב שזה אומר שאתה לא טוב מספיק או משו כזה ממש לא.

תלך למקום שיתנו לך תיתן את המקסימום ותראה שדברים יקרו מעצמם ותמצא את הדרך למקום שבו תהיה הכי טוב.

אז שיהיה בהצלחה.

נ.ב אני יכול להגיד לך לדוגמא שאני רציתי שייטת כל החיים וכל הזמן חייתי באשלייה שיתנו לי שייטת למרות שיש לי משקפיים.
וביום שקיבלתי תשובה שלילית לבקשה שלי לקבל זימון לגדנ"ע שייטת הייתי שבור ממש ולא ידעתי מה לעשות עם עצמי.
רצה הגורל והגעתי בדרך לא דרך למקום שבו אני ניצב היום... ואני מרוצה ממנו ולא בטוח שהייתי מחליף אותו בעד משו אחר..אבל תמיד תהיה לי השאלה מה היה קורה אם..
אז אתה יכול להתעודד כי לפחות לך היתה הזדמנות לנסות ,
יש המון אנשים שבכלל לא הייתה להם את ההזדמנות הזאת וזה כבר מעידבמשו על היכולות שלך.
ישן 11-01-2005, 16:49
  Souler Souler אינו מחובר  

אני חושב שהתגובה מופנית אליי דווקא..
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי שולה מוקשים שמתחילה ב "הגבת אלי או אליו?"

ושולה מוקשים, אני לא אחד שחלם להיות במטכ"ל.. לא בשלדג.. לא בחובלים.. לא בטייס ולא בשום סיירת "נוצצת" ו"שווה" אחרת..
החלום הרטוב שלי זה היה להיות בצנחנים, משהו שנחשב דיי "פשוט".. לא סיירת בצנחנים.. לא כלום, רק להתגייס לצנחנים.. (ואל כמו הרבה אחרים כאן שהחלום שלהם זה מטכ"ל.. שייטת 13 ושות').
ניתנה לי האפשרות ואני גאה בדרך שעשיתי לעבור דרך מטכ"ל\שלדג.. 669.. אגוז.. שאולי אלה לא היחידות החלומיות שרציתי מאז ומעולם אבל אם ניתנת האפשרות להגיע לטופ אז למה לא לנסות?
ניסיתי - ניכשלתי. או סליחה, לא התאמתי. ואני הייתי שבו"ז, מבואס, מדוכא.. או כל מה שדומה לזה אחרי כל גיבוש\גיבושון\יום מיון שעברתי.. אבל המכה הכי גדולה שקיבלתי מכל העסק הזה זה שלא התקבלתי לצנחנים.. ליחידת חי"ר ה"פשוטה" הזאת..
וכן זה מבאס, וההודעה שרשמתי הייתה אך ורק מזה שאולי לא היתיי צריך לעבור את כל מה שעשיתי? אכלתי הרבה חרא ולא יצא לי מזה כלום.. או כמעט כלום (רק כמה ימי ניסיון בצבא לפני שאני בכלל התגייסתי).

עכשיו אני ממשיך הלאה.. את המטרה הבאה שלי אני לא יודע אותה עדיין, אבל תהיה מטרה.. וכג'ובניק אני לא יהיה.
הצבא לא יתן לי גם אם אני ממש ירצה.. וכל הדרך הזאת שעשיתי לא הייתה לחינם הרי..
מקווה לטוב.

ישן 11-01-2005, 18:29
  שולה מוקשים שולה מוקשים אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.12.03
קודם כל כל הכבוד על ההחלטה הנכונה והנבונה
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי Souler שמתחילה ב "אני חושב שהתגובה מופנית אליי דווקא.."

דבר שני , גם שלושת אלה שהזכרתי נפלו בגיבוש צנחנים,מסכים אתך שזה מבאס אבל בסופו של דבר הם מצאו את המקום הנכון אולי מקום יותר טוב אפילו (תלוי בעיני המתבונן) ככה שאין לך מה לדאוג.

ושום דבר הוא לא לחינם זה יתן לך ניסיון וקרדיט. ואני ממש לא דואג לך לדעתי אתה תגיע עוד למקום טוב כי יש לך מוטיבציה ,רצון ,וכושר.

אולי הצבא פיספס אותך בגיבושים של יומיים שלשה ואם תשאל אותי הגיבושים האלה לא מודדים יותר מדי כי זה לא חוכמה למדוד מישהו בעומס של יום יומיים השאלה איך הוא יתפקד בעומס של שנה פלוס ולעדות 50 אחוז מהמגוייסים בערך נופלים בשלב זה או אחר(הכוונה פה זה יותר ליחידות כמו מטכ"ל אבל תקף גם לגיבוש צנחנים כי איך הם יכולים לדעת מי אתה ביום וחצי.. ).

ואני יכול להגיד לך שכמוך היו עוד רבים וטובים הסר דאגה מליבך.. לך לאן שתלך תן 100 אחוז שם ויהיה בסדר תזכור תמיד שבסופו של דבר כולם לוחמים.
הנחלאוי, הצנחן, והגולנצ'יק, ומה שיקבע אם אתם יחידה טובה או לא זה האנשים נכון שלצנחנים
יהיה את השם המפוצץ אבל אם תביאו תוצאות, עם תוצאות לא מתווכחים ויקדמו אותך ויתנו לך משימות ויעדיפו אותך על פניהם.
ישן 12-01-2005, 01:27
  Souler Souler אינו מחובר  

הסברים יפים..
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי שולה מוקשים שמתחילה ב "קודם כל כל הכבוד על ההחלטה הנכונה והנבונה"

אפילו שאני יודע ומבין כל מילה ואת המשמעות של כל משפט שרשמת (אין לך מושג כמה טחנו לי על הדברים האלה.. ימים שלמים..)
תוודה על הקרדיט שאתה נותן לי פה בכל זאת (וגם על האחרים שנותנים לי).
כל העיניין בגיבושים הוא לראות הרבה הרבה מעבר לכושר... יום סיירות וגיבוש צנחנים זהו יום מיון שבודק כושר גופני נטו!!!
בגיבושים ארוכים (מעל ליום פעילות שותף, ולא 4 שעות מרוכזות בקושי) הכושר כבר לא משנה.. זה רק המוח שעובד, וזה מה שהם בודקים..

בכל מקרה, אנחנו טוחנים מים.
לפי מה שבדקתי כניראה שאני הולך להיות נחלאוי עכשיו (לא בטוח עוד..) אבל הסימון שלי במנילה היה זה.
אני מקווה לטוב עוד.. ושירבו אנשים כמוך.

מה שכן, אנשים. לעולם.. אבל לעולם אל תפסיקו לחלום, גם לאלה שנוגעים בחלום!!
בלי חלומות ושאיפות אין הצלחות! וכל כישלון זוהי אבן בדרך להצלחה (הזכויות שמורות לישי!)

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:25

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר