לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-10-2006, 22:36
  yaniv 17 yaniv 17 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.01.06
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי danir שמתחילה ב "יניב,למה לדעתך ספרינטים הם..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי danir
יניב,למה לדעתך ספרינטים הם הדבר הכי חשוב לקראת יום הסיירות?

לי, באופן אישי (וגם לכל מי שאני מכיר שהיה ביום סיירות) החלק הכי קשה היה הספרינטים בהתחלה (כולל סדרי הגעה, פקלי"ם למיניהם על הדרך וכו')
זה גם החלק הכי שובר, החבר'ה בקבוצה שלי שפרשו, פרשו בקטע של הספרינטים וזה גם הקטע שהכי גמר אותי... הוא קשה, הוא משביז, הוא גורם לך להצטער על הרגע שהגעת,אתה מתתתת להקיא את הנשמה שלך...(לי לפחות זה היה כך כי לא הייתי מוכן ב-100% ליום סיירות)

בגלל זה אני ממליץ בחום להתאמן במיוחד על החלק הזה...

בכל אופן, בהצלחה... יניב (וכמובן...איך אפשר להגיב בלי הבננה בסוף?!?)

עריכה : תפנים טוב את דבריו של RAN69... הבנאדם צודק ב-100%

נערך לאחרונה ע"י yaniv 17 בתאריך 29-10-2006 בשעה 22:39.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-10-2006, 20:01
  deanMek deanMek אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.10.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי danir שמתחילה ב "איך מתכוננים ליום סיירות בחודשיים?"

תכנן לך את הריצות ל4 פעמים בשבוע,

ראשון-רוץ 2000
שלישי-רוץ מרחקים קצרים ובזמנים קצרים ככל שתוכל,תציב 3 מטרות בשטח שהן מרוחקות כעשרה מטר אחת מהשניה ותרוץ ממטרה למטרה כאשר כל הגעה למטרה מותנת בחזרה להתחלה
חמישי-רוץ 2000
שישי או שבת- רוץ ספרינטים כמו ביום שלישי רק, עומס הנחשב קל שזה יהיה כמעין ריצת שחרור והרפיה.

שבוע לאחר מכן, תגדיל את ריצת ה2000 של שבוע שעבר בקילומטר נוסף ותקצר את הזמנים של הספרינטים.

ולאחר שבוע תעלה בעוד קילומטר וכן תקצר את הזמנים.
וככה תחזור על עצמך שבוע אחרי שבוע אחרי שבוע ואני מבטיח לך שתהיה בכושר שיא ליום סיירות
על אוכל ומנוחה אני לא חושב שאני צריך לדבר, אני חושב שאתה מבין את חשיבות הדבר לכל הפעילות הזו.
ישן 29-10-2006, 20:05
צלמית המשתמש של Ran669
  Ran669 Ran669 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.09.04
אם תרשה לי לתת לך עצה קטנה.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי danir שמתחילה ב "איך מתכוננים ליום סיירות בחודשיים?"

אם כבר צויין עניין הספרינטים בהתחלה של היום סיירות.
ברגע שיזניקו אתכם לספינטים, אל תתאמץ יותר מידי, תהיה באמצע.
לא להיות תמיד ראשון, וגם לא להיות אחרון אלא באמצע.
רק ברגע שהם אומרים שעכשיו הם מתחילים לרשום סדרי הגעה, תתחיל לתת מעצמך לאט לאט ובהדרגה.
תהיה רביעי, אח"כ שלישי, אח"כ שני ואז ראשון, ראשון, ראשון, ראשון.
אני זוכר שביום הזה נלחמתי עם איזה דתי, אני לא אשכח את זה, כל הזמן היינו נלחמים על המקום הראשון, או השני, תמיד התחלפנו. וכל פעם שהמפקד רצה שנשפר אז היינו בכלל נותנים הכל והיינו מגיעים יחד.
אם עברת את הספרינטים אין שום סיבה שלא תעבור את שאר הגיבוש.
אלונקה סוציומטרית תן הכל, בהתחלה תהיה חכם, תבדוק את הרמה של הקבצוה שלך, אל תתחיל יותר מידי מהר, תראה אנשים רצים, מתעייפים. אני באופן אישי הייתי כל הזמן על האלונקה, כי נכנסתי לרבאק מטורף, זה אנדרנלין שאי אפשר להסביר, למרות שאחרי הכל זה יום אחד ועבודה של 3 וחצי שעות. תן הכל.
בנוגע לשקים, אל תוריד את השק אף פעם אלא אם כן אתה צריך להקיא או אם קורה משהו שממש מכריח אותך להוריד את השק (ולא, שרירים וכאבי גב הם לא חלק מהקריטריונים להוריד שק), אז תוריד. אבל שוב, אין שום סיבה בעולם שלא תוריד, זו כולה חצי שעה, תחשוב על דברים טובים, תשיר לעצמך ומצד שני תהיה מרוכז ומפוקס.
בעניין החפירות, אף פעם אל תגיד שהבור שעשית מושלם. תמיד תגיד שיש טעות כלשהי או שטעון שיפור. אל תתרברב, תעזור לחבריך לקבוצה, והכי חשוב שתהיה עצמך.

בהצלחה ומקווה שעזרתי!

ישן 29-10-2006, 21:39
  chaos15 chaos15 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.07.06
עצות שלי...

בנוגע לאימונים...
ממה שאני יודע אז צריך להתאמן 3 פעמים בשבוע ובין לבין מנוחה... וכמובן לא יום אחרי יום
תתחיל בסטים של כוח - שכיבות סמיכה וכפיפות בטן - 3 סטים ... תעשה עכשיו בדיקת מקסימום של השכיבות סמיכה שלך, (עם חזה נוגע באגרוף, תבקש מחבר שיעזור לך) - ואז תעשה סט ראשון 50 אחוז, סט שני שני שליש ו-סט שלישי כמה שאתה יכולל... יענו מקסימום

בנוגע לריצה אני לא מומחה גדול באיך לשפר סיבולת לב-ריאה, אני שמעתי שאינטרוולים זה הכי טוב בשביל זה - יענו משהו כמו 3 דקות קצב בינוני, דקה מהיר ודקה איטי - ככה 4 5 פעמים רצוף כמובן (וכמובן אפשר 2 בינוני 2 מהיר ו1 איטי וכל מיני קומבינציות)

ובנוגע לספציפיות ביום סיירות - אתה תתקל שם ככל הנראה בדברים שלא יצא לך לעשות בחיים
אני מציע לך מדי פעם להגיע לאיזשהי דיונה (הר חול קטן, ושזה יהיה חול רך ששוקעים בו), תקבע נקודה כלשהי במרחק של... נניח 20-30 מטר למעלה (זה הכל תלוי בשיפוע של הדיונה) - ואז תתן ספרינט עד למעלה וספרינט עד לנקודת ההתחלה. תנוח 20 שניות ותצא שוב, תנוח עוד 20 שניות, ועוד פעם, ועד פעם ועוד פעם
אם אפשר תביא חבר שיעשה לך את זה שיכריח אותך לצאת לריצה
כי שמע מה שלדעתי מפיל את רוב האנשים ביום סיירות זה השוק הזה של לעשות כמה ספרינטים חזקים ברציפות - אז שלך לא יהיה את השוק הזה

אבל הכי טוב תלך לקבוצה של הכנה לצבא הם באמת מבינים בזה (אני אישית התאמנתי ביובל עילם)

מה שלא הורג מחשל
אם יש ספק אין ספק
הכל בראש!

ישן 30-10-2006, 09:27
צלמית המשתמש של chatulim
  chatulim chatulim אינו מחובר  
מנהלת בע"ח, מטיילים ותרמילאים

חבר מתאריך: 01.01.06

לפותח האשכול- אני מצטערת, אבל אף אחד פה לא מאמן כושר/ מדריך, ולאף אחד אין פה הסמכות לתת לך תכנית אימונים כזו או אחרת. אמנם יש פה גולשים שבטוחים שהם יכולים לתת לך תכנית לעניין, אבל הם:

לא יודעים מה המשקל שלך
לא יודעים מה הגובה שלך
לא יודעים מה מצבך הגופני
לא יודעים מה מצבך הבריאותי
לא יודעים אם אתה מעשן/ לא מעשן
לא יודעים מה רמת התזונה שלך

בקיצור- הם לא מכירים אותך. אני מציעה שתקפוץ למכון כושר קרוב או תתייעץ עם מישהו מוסמך, ותעבוד על כושר. עצה אחת כן נוכל לתת לך- אל תקרע את עצמך יותר מדי, כי זה ייגמר בשברי מאמץ ובאי יכולת להגיע בכלל ליום הסיירות.

שיהיה לך המון בהצלחה, ואנחנו מחכים למאמר!

ננעל

האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:07

הדף נוצר ב 0.09 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר