לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-10-2006, 22:33
  הנוקם הנוקם אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.05.06
היום במעריב, ח"כ גלאון הניחה הצעת חוק שתחליף

את סעיף "העלבת עובד ציבור"

אינני יודע עדיין האם שינוי החוק בא בעקבות הערעור שהגשתי בבית המשפט המחוזי בחיפה שבו טענו השופטים שאם אדם אומר על אדם מושחת שהוא מושחת חייבים לתת לו את האפשרות להוכיח את אמירתו זאת.

לפני יומיים היה לי דיון הקראה פלילי ושוב האשימו אותי ב"הערבת עובד ציבור"

הדיון טענתי לטענות מיקדמיות שבו אי אפשר להאשים אותי בסעיף הזה כי צריך לתת לי להוכיח את דברי.
תחילה לא הבינה השופטת את העניין אך לאחר דקות החליטה כי אגיש סיכומים לבית המשפט עם ההחלטות שניתנו לי ע"י 5 שופטים מתוכם 4 בבית המשפט המחוזי.
רק לאחר הגשת הסיכומים תכריע השופטת כיצד לנהוג.

ולהפתעה, התברר לי כי בית המשפט לא יכול לשנות מיזמתו את סעיף האשמה!

לכן נוצר מצב מוזר שבו התביעה מזלזלת בהחלטת בית המשפט המחוזי ולשופטת בית המשפט אין הרבה אפשרויות.

ההצעה שלי לבית המשפט תהיה הודעת השופטת לתביעה כי אם התביעה לא תשנה מיוזמת את הסעיף לסעיף דיבה שבו יש אפשרות להגן על "ההכפשה" המוצדקת.
תפסול עצמה השופטת את עצמה מלשפוט באישום הזה.

עדיין אנו ממתינים להכרעת בית המשפט העליון ומקווים שהיא תהיה בקרוב וכמובן תתמוך בבית המשפט המחוזי ובי.

הפרוטוקול

בתי המשפט

פ 002382/06

בית משפט השלום חיפה

16/10/2006

תאריך:

כב' השופטת ניצה שרון - סגנית נשיא

בפני:

מדינת ישראל

בעניין:

המאשימה

- נ ג ד -

יוסף אונגרפלד

הנאשם

ב"כ המאשימה - עו"ד עודד אררה

הנאשם - בעצמו

נוכחים:

פרוטוקול

הנאשם:

יש לי 3 תיקים בפני כב' השופטת אבירם ובגלל שזה אותם נושאים ואותם עדים ביקשתי לאחד את הדיון בפניה.

יש לי טענות מקדמיות:

בתאריך 13.12.04 בביהמ"ש בחדרה, ת.פ. 2374/03, הואשמתי בהעלבת עובד ציבור והורשעתי, כב' השופט אמר שהייתי צריך לפעול דרך גורמים אחרים ולמרות זאת החלטתי להשתלח במתלונן ולהלבין את פניו ברבים.

בתאריך 20.9.05, ב.ש. 2700/05 בימ"ש מחוזי בחיפה, כב' השופט כ. סעב, למרות שהורשעתי במשפט הראשון וניתן לי עונש על תנאי, עשיתי את המעשה שוב, נעצרתי ל-24 שעות והובאתי לביהמ"ש השלום בחדרה ושם השופט קיבל את טענתי שמה שעשיתי היה בסדר וביקש שאעשה זאת במרחק של 20 מ' מתחנת המשטרה. לאחר שבדקתי את המרחק בין שער תחנת המשטרה לכביש 4, התברר לי יש בדיוק 20 מ' ולכן ערערתי בפני השופט סעב.

השופט סעב איפשר לי להפגין במרחק של 15 מ' נגד שוטר שקיבל שוחד לדבריי. בעקבות ההרשעה שלי בפני השופט גינות, ערערתי בפני ביהמ"ש המחוזי, ע.פ. 143/05, טענתי היתה וזה קשור למשפט זה, בהעלבת עובד ציבור נשללת מהנאשם האפשרות להוכיח את מה שהוא אמר, הכפיש או העליב את אותו עובד ציבור.

ביהמ"ש המחוזי בהרכב של דר, שיף ולינדנשטראוס, דחו את הערעור שלי, אך קבעו שאני יכול להיות מוגדר כחושף שחיתות. השופט שיף החליט שהנזק למשטרה בהשתקתה של הביקורת גדול יותר מהרווח שלה בפתיחת ההליך הפלילי.

ביהמ"ש החליט להעביר את פסק הדין שלו לידי היועמ"ש כי ביהמ"ש טען שסעיף העלבת עובד ציבור, סעיף בו הורשעתי, סע' 288, הוא לא תקין ולכן הם מבקשים להעביר את זה ליועמ"ש כדי שיתקן את החוק.

עו"ד אררה:

לעניין בקשת האיחוד של התיקים, התביעה למדה מפניית הנאשם לביהמ"ש כי הוא מבקש לאחד את כל התיקים שעומדים ותלויים נגדו בבימ"ש זה.

לאור העובדה כי ידוע לתביעה כי בכוונת הנאשם לכפור בכל התיקים שתלויים ועומדים כנגדו והשופטת אבירם היא שופטת מנת, אבקש שהנאשם ישיב לאישום שקבוע בפני בימ"ש זה ולא נתנגד לאחד את כל התיקים שתלויים כנגד הנאשם בפני בימ"ש זה.

בנוסף, התביעה סבורה כי במקרה דנן יש למנות לנאשם סניגור ציבורי, הואיל ומדובר במספר תיקים והוא יתקשה לנהל את משפטו.

הנאשם:

אני מתנגד למינוי עו"ד. הייתי כבר במספר משפטים פליליים קצת יותר חמורים, כולל איום בנשק ואני ייצגתי שם את עצמי ואני חושב שאין יותר טוב ממני לעשות את זה. אני יודע לסגנן את הדברים לבד. אני יודע לטעון לעצמי. לא אכפת לי שיישב לידי עו"ד, אך אני אטען בעצמי.

אחרי שביהמ"ש המחוזי כתב את החלטתו, העניין של הערעור נמצא בביהמ"ש העליון מהתאריך 28.12.05 בתיק 2660/05 ועדיין אין החלטה.

החלטה

מאחר ולנאשם טענות מקדמיות ארוכות ומורכבות, אני מאפשרת לו להעלות אותם בכתב בצורה מסודרת ולצרף את כל המסמכים שבכוונתו לצרף וזאת תוך 15 יום מהיום.

התביעה תגיב לטענות הנאשם 15 יום לאחר קבלת טענותיו ותצרף את מסמכיה.

כל צד יגיש במישרין עותק מטענותיו לתיק ביהמ"ש ולצד שכנגד.

הצדדים יזומנו למתן החלטה.

למזכירות: עם קבלת טענות התביעה יש להביא את בפני למתן החלטה.

ניתנה היום כ"ד בתשרי, תשס"ז (16 באוקטובר 2006) במעמד הצדדים.

ניצה שרון, שופטת סגנית נשיא
הקלדנית: עירית ת.

נערך לאחרונה ע"י הנוקם בתאריך 18-10-2006 בשעה 22:39.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 20-10-2006, 15:13
  הנוקם הנוקם אינו מחובר  

תודה, אכן הרקורד שלי מציג קבלות בדוקות למסקנה שלך
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי looopy שמתחילה ב "אונגר, היית צריך מלכתחילה ללמוד משפטים."

מה לעשות שבתור פטריוט וציוני הלכתי להתישבות חקלאית והייתי ממקימי מושב דקלה בפתחת רפיח.

התעסקות במשפטים זה דבר פשוט מאוד ותלוי אך ורק ב מוחו של בן האדם.

את המשפטים האלה שיש נגדי אני יזמתי מרצוני וכאשר לא הגישו נגדי משפט ערערתי על כך.

השיטה שלי כדי לחשוף את השחיתות של השוטרים בחדרה היא אך ורק דרך בית המשפט.
לא הייתי מודע לחוק הבריטי הזה שבלי הגנה מיד שולחים אותך לגליוטינה!!! אבל כאשר התברר לי שכך הוא ולמרות הקנס שקיבלתי בהרשעה בסך 800 ש"ח החלטתי להמשיך ולהסתכן בהפעלה של עונש על תנאי שקיבלתי והמשכתי להפגין באותה צורה.
לאחר מעצר הגעתי לפני שופט מעצרים ושם הוא אמר לי כי קרא את הכרעת הדין של המחוזי והוא מסכים איתו! והתנה את המרחק למחאה ב20 מ' מתחנת המשטרה. שופט זה ידע על עונש על תנאי שיש לי.

התעצבנתי ומדדתי את המרחק משער ת. המשטרה לכביש והתברר לי כי המרחק הוא בדיוק 20 מ'.....

עירערתי למחוזי ושם השופט שוב אישר לי לעמוד וקרב אותי ב5מ'....

כך שבמוחי הקודח הפכתי 3 שופטים מחוזים ושופט שלום שגם זיכה אותי מאיום בנשק צה"לי ואפילו כתב עלי כי אני בעל היגיון.

יותר מזה כאשר יש לי משפט אני מזמין עדים מטעמי אך ורק שוטרים ששונאים אותי ובזה אני מקיים את הפתגם "שמור אותי מידידי עם אוייבי אסתדר בעצמי.

ואכן כל העדים למעלה מ10 כולם שוטרים וחלקם אותם שוטרים מושחתים עלו לדוכן העדים ואמרו אך ורק את מה שאני העברתי להם בטלפתיה...

שוטרת מושחתת אחת בשם טובה מסיקה (אני לא מפחד להזכיר את שמה) במשפט אחד התחילה לבכות והשופט הפסיק את עדותה (שלא בצדק) ובמשפט שני לאחר שאלה אחת הראשונה זרק אותה השופט מהאולם כשהוא אומר לה "את חוקרת בכירה? לא גמרת כיתה ג' לא גמרת כיתה ד', תצאי מהאולם! תצאי מהאולם!"

היא שוב התחילה כמעט לבכות ולספר לשופט כי אני מביא אותה לכל משפט שיש לי...
עניתי לשופט, "נכון כדי שבית המשפט ידע מי עומד מולי.

אגב בתוך חודש (אני מקוה )יתפרסם פסק הדין בתביעה שהגשתי נגד עיתון מעריב על הוצאת דיבה. גם במשפט זה הצגתי את עצמי בצורה הרואית. וכבר בהתחלה היצעה השופטת לעיתון לשלם לי פיצוי! העיתון סרב והמשפט נמשך ועל זה אפשר לקרוא בספר שלי

http://rotter.net/cgi-bin/forum/dcb...omm=82&viewmode=
ישן 20-10-2006, 18:17
  הנוקם הנוקם אינו מחובר  

עברתי את כל הגבולות!!! (-:
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי reason שמתחילה ב "כל הכבוד מי ייתן ויהיו עוד..."

אתן לך דוגמא:

נעצרתי ל24 שעות כחשוד שלא נענתי לדרישה של שוטר להתרחק מחפץ חשוד.
כמו כן שהתפרצתי עם שלט נגד שוטר שלקח שוחד לתוך תחנת המשטרה!

המשטרה חקרה את העניין וסגרהאת התיק.

צילמתי את התלונות מהתיק ואני מצטט מתוך התלונה של השוטר (בבקשה תאמינו)

"הייתי בארוע של חפץ חשוד ברח' רוטשילד בחדרה, היה במקום חבלן ושוטרים שסגרו את האיזור. הגיע אונגרפלד לאיזור וצעק "יש פצצה תזהרו שלא תתפוצצו.

ידעתי שהוא צעק בגללי ואני לא עניתי לו, כשראה שאני לא עונה הוא המשיך לצעוק ואני... התאפקתי ולא עניתי לו.

כשהוא ראה שלא עניתי הוא הפסיק לצעוק והמשיך ללכת לרח' הנשיא.

ובכן חברים הוא לא ענה ולאחר מכן התאפק.. אז מי אמר לי להתרחק מהחפץ החשוד?

ולאירוע השני, הרי ברור שעמדדתי מחוץ לתחנה ובא שוטר עיקב אותי והכניס אותי לתחנה...
אז מי התפרץ?
האם הייתי צריך לסרב להתלוות לשוטר?

ואיך קוראים למעצר כזה?

אני הולך איתם עד הסוף ומרוקן להם את המוח.....
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:00

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר