15-10-2006, 02:27
|
|
|
חבר מתאריך: 01.08.04
|
|
סתם רציתי לשתף....
שלום,
קוראים לי דניאל, אני בן 18 אני כותב פה לעיתים די רחוקות אבל אולי חלקכם זוכרים אותי.
סתם רציתי לכתוב פה על משו שדי מטריד אותי -
כמו שאמרתי אני כבר בן 18 אבל לא הייתה לי אף פעם חברה או כל קשר זוגי כלשהו, התנשקתי רק פעם אחת בטעות(הייתי שיכור) לא היה לי שום מגע עם משהי חוץ מחיבוק ונשיקה על הלחי ומה שהוזכר הנ"ל, היו לי הזדמנויות למזמוזים וכו אבל דחיתי אותן כי אני לא מאמין בהתנהגות הזאת ואני פשוט רוצה לעשות את הדברים האלה מתוך רגש אל מי שאני נמצא איתה.
אני לא חושב שאני מכוער אפילו היו כמה בנות שאמרו לי שאני ניראה טוב, אני לא ביישן מוות, ניסיתי להתחיל עם בנות, אף פעם לא כזה הלך... ושמעו... זה אחושילינג מפריע לי.
זה לא הקטע של אני מתבייש בזה ואני רוצה לתקן את זה... אני פשוט ממש רוצה מערכת יחסים זה משו שממש חסר לי, ואני יודכ שאני יכול לתת המון במערכת כזאת ולהתייחס אליה בהרבה יותר כבוד ממה שהרבה אנשים שאני מכיר נוטים להתייחס... אבל פשוט לא הולך לי... וזה מתסכל אותי.. כי אני פשוט רואהזגות אחרים ואני ממש מקנא.. ואני אפילו לא מחפש סקס ואני לא מתלהב ממזמוזים... אני רק רוצה קשר עם מישהי שאשכרה תאהב את מי שאני.. וממש מפריע לי שאין לי ושלהרבה חברים שלי יש או הייתה מערכת כזו.
בכל מיקרה סתם רציתי לשתף תודה למי שטרח ל'קרוא,
ביי.
|