שלום לכולם אחות שלי הביאה מחשב נייד מארה"ב,(Toshiba) והיא רוצה לשנות את כל ההגדרות לעברית, שזה אומר גם את הWindows, Office, וכד', כל התוכנות מקוריות, אני אודה לכם מאוד על העזרה
אבל הוא כותב לי את ההודעה הבאה: windows xp multilngual user inteface pack cannot be installed on this platform יש לך אולי הצעה אחרת???
כנראה שיש לך WinXP Home שאינו תומך MUI ושאינו בר גיור
יש לי XP.... חייבת להיות דרך לשנות את ההגדרות
אם יש לך WINDOWS XP PRO אז את שפת ההמשק של המערכת אפשר לשנות דרך MUI. אם יש לך OFFICE את צריכה MUI בנפרד לגירסאת האופיס שלך. אם יש לך גירסה ביתית אז אי אפשר לשנות כלום.
בברכה Water Man!
לפי מה שנראה לי.. אני חושב שזה רק XP
תבדוק: קליק ימני על המחשב שלי-מאפיינים-כתוב לך שם איזה יש לך.
יש לי HOME ADITION........
Sorry לא תוכלו להפוך את המחשב לעברית בדרך חוקית. אם אין לך PRO אז אי-אפשר. אתה צריך לפחות לשדרג לגירסאת PRO ואז לשנות. אני הייתי שמח אם היה לי באנגלית(הכי נוח). אבל יש לי ב...
אם יש לי את ההתקנה, אז זה ישדרג לי אותה אוטומטית??
אתה צריך דיסק התקנה של PRO. ואז אתה נכנס להתקנה דרך המחשב שלי(לא לעשות בוט מהדיסק). יש לך שני אפשרויות לבצע: 1)שידרוג 2)התקנה מחדש או בסדר שונה. מכניס סריאל ויוצא להתקנה,שים לב שאתה צריך דיסק התקנה בשפה האנגלית.
ואללה אחי, תודה.. עזרת לי מאוד.
כן,אבל על אחריותך בלבד ! אם אתה יודע להתקין מערכות הפעלה אז זה אותו העיקרון,לא יודע להתקין זה מששהו אחר. *בפעם הראשונה שאני התקנתי הייתי מאד לחוץ פשוט עקבתי אחר ההוראות וזהו.* שים לב שאתה לא עושה את זה עם דיסק של HOME!
תודה על העזרה
בבקשה