06-10-2006, 12:44
|
|
|
חבר מתאריך: 06.10.06
|
|
עזרה בבקשה דחוף בקשר למ"כ!
אהלן חברה אם מישהו יודע ויכול לעזור לי לברר לאן אני מתגייס יהיה נחמד. בעקרון יש לי פרופיל 72 וקב"א 55 או 56 (בדוק לפי זימון לתלפיות). עכשיו כל המיונים הקדם צבאיים שלי או שנכשלתי או שלא עניינו אותי וחתמתי ויתור. בכל מקרה, אני בן יחיד והתאריך גיוס הראשוני שלי היה ל19 בנובמבר שזה חודש קרבי. במנילה שקיבלתי היה לי מאחורה לדרג את הרצון שלי לשרת כמ"כ של 02, ורשמתי בינוני או נמוך ( 3 או פחות מזה). לפני איזה חודשיים שלושה הלכתי ללשכת גיוס לשבת עליהם שישנו לי את זה לחמש ושינו לי בסוף. עכשיו ממה שביררתי עם אחת שהיתה קצינה בקורס מ"כים התפקיד לבנים הוא לא קדם צבאי בגלל שאין ביקוש גדול לזה אצל בנים והם רוצים שם בנים, ושמעתי גם על סרבני פינוי בגלל ששלחו אותם להיות מ"כים. עכשיו הרגע הייתי באתר של צה"ל ורשום שם שזה כן איתור קדם צבאי. התאריך גיוס החדש שלי זה ה30.11 יעני או נ"מ או קורס מ"כים, אבל אין לי חתימת הורים אז אני לא רואה איך לוקחים אותי לנ"מ. למישהו יש מושג אם יש סיכוי שאני מ"כ? (ואז אני פותח שמפניה), או לא?
*אני גם לא מבין איך זה קדם צבאי ויש לזה סרבני פינוי, כי איך אתה מתמיין לקד"צ שאתה כל כך לא רוצה בו עד שאתה מוכן ללכת למעצר בשביל לא להתגייס לשם
*תיקון נוסף: באתר של צה"ל רשום שזהו מיון קדם צבאי לבנים, ואיתור קדם צבאי לבנות. אומר למישהו משהו?
נערך לאחרונה ע"י מוקיון בתאריך 06-10-2006 בשעה 13:13.
|