לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-10-2006, 03:09
צלמית המשתמש של עופר ברגר הגיבור
  עופר ברגר הגיבור עופר ברגר הגיבור אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.02.05
שלח הודעה דרך ICQ אל עופר ברגר הגיבור
מוקדש למתן ולשחר ..

בהמשך לשירשור - http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...573#post1531570

שבוא מתן כתב : " למעשה, אין הבדלים בין ה D70s וה- D70, ושתיהן טובות יותר מה D50. "

ושחר כתב : " אוי איזה שטויות...

בגלל שהD50 יותר טובה היא עולה מעל 1000 ש"ח פחות?
צודק ניקון אוהבים להפסיד.

D50 זה מיני D70.
זה שהחבר'ה פה עם הD50 מוציאים תמונות יותר טובות מהחבר'ה עם הD70 בגלל הסיבה שהם השקיעו את ההפרש בעדשות.
לי לדוגמא יש כולה ניקור 35-70 , עדשה בכלל לא משהו.
בקרוב 18-70 / 18-200. "

אז בבקשה ..

דוח של יוסי על ה80 D של ניקון - http://www.kramery.com/DUarticles/detail.asp?iArt=550

ואני מצוטט מתוך המאמר : "בינואר 2004 הכריזה ניקון על ה D70, שהוגדרה אז מצלמת הכניסה לעולם ה DSLR ותוך זמן קצר שיחזרה את ההצלחה של הD100 שהיתה ה DSLR החצי מקצועית של ניקון. מי שתרמה מאוד להצלחה של ה D70 היתה עדשת הקיט שלה – ה 18-70 AFS שיצרה תקן חדש לעדשות הקיט מבחינת מהירות וביצועים.
במשך הזמן, ניסו מתחרותיה להעמיד מול העדשה הזו את העדשות שלהם, אבל לא בהצלחה גדולה.
ה D70 היתה קפיצת מדרגה בהשוואה ל D100, תמכה בשיטת פלש חדשה – I-TTL שאף זו היתה אחר כך מודל לחיקוי על ידי המתחרות.
ה D70 הפיקה תמונות חדות מאוד הישר מהמצלמה, ללא כל עיבוד עם חשיפות מדויקות.
לאחר שנה ורבע (אפריל 2005), על מנת להרוויח קצת זמן, הציגה ניקון את ה D70S שהיתה דומה מאוד ל D70 בכמה הבדלים זעירים, בפרט בגודל המסך האחורי שעלה מ 1.8 אינטש ל 2 אינטש.
המהלך הזה נוצר על מנת לומר – "יש התקדמות" ובאותו הזמן הציגה ניקון את מצלמת הכניסה האמיתית – ה D50, שכללה כבר מספר שדרוגים, בפרט באיכות ובצבעי התמונה ישר מהמצלמה בהשוואה ל D70. "

מה יש לכם להגיד על זה??

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://services.nexodyne.com/email/icon/MiIHt9CsUg%3D%3D/JE2kTDA%3D/R01haWw%3D/0/image.png]

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-10-2006, 04:02
צלמית המשתמש של Narkiss
  Narkiss Narkiss אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.10.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי עופר ברגר הגיבור שמתחילה ב "מוקדש למתן ולשחר .."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי עופר ברגר הגיבור
באותו הזמן הציגה ניקון את מצלמת הכניסה האמיתית – ה D50, שכללה כבר מספר שדרוגים, בפרט באיכות ובצבעי התמונה ישר מהמצלמה בהשוואה ל D70. "

רק ב JPG וזאת הודות לעיבוד התמונה לאחר הצילום, ולא איכות הצילום עצמה.
ב RAW התוצאה זהה לחלוטין, דבר המחזק את הטענה שלי שמדובר באותו חיישן.
מי שמשתמש ב DSLR שלו כמו P&S, שיהנה עם ה D50.
בסופו של יום, ה D70 עדיין טובה יותר, וזה לא משנה מה תציג פה. חבל לך על המאמץ (ואני מצטער שביאסתי לך את ה 10,000 ).

אהה, כן, שכחתי... בשביל להשאיר את הפורום קצת ספייסי בזמן שאני בטורקיה אז:
1. D70 משתווה ל 20D ברוב הפרמטרים מלבד מהירות צילום, ועולה על ביצועי ה IR שלה
2. ניקון עדיפים מקנון.

שיהיה לכולם, אחלה שבוע

נערך לאחרונה ע"י Narkiss בתאריך 07-10-2006 בשעה 04:04.
ישן 07-10-2006, 04:15

בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי Narkiss שמתחילה ב "[QUOTE=עופר ברגר הגיבור]באותו..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Narkiss
מי שמשתמש ב DSLR שלו כמו P&S, שיהנה עם ה D50.

רוב הצלמים החובבים לא מצלמים RAW מהרבה סיבות (נפח גדול , חוסר זמן או ידע בעיבוד וכו' )
אני המלצתי ועדיין ממליץ על מצלמה חדשה (50 D )עם אלקטרוניקה משופרת (ביחס ל70 D כמובן )
ואכות פלט יותר טוב מאשר מצלמה יד שניה שחוץ מהבעלים שלה אך אחד לא יודע מה עבר עלייה (וללא אחריות ) .

יש איזשהו נסיון ילדותי להציג את המצלמה שלך כאילו היא הכי טובה בעולם , צר לי ידידי ה20 D פי 2 יותר מצלמה מהניקון שלך ...

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://services.nexodyne.com/email/icon/MiIHt9CsUg%3D%3D/JE2kTDA%3D/R01haWw%3D/0/image.png]

ישן 07-10-2006, 04:26
צלמית המשתמש של Narkiss
  Narkiss Narkiss אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.10.06
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי עופר ברגר הגיבור שמתחילה ב "[QUOTE=Narkiss] מי שמשתמש ב..."

אני להבדיל ממך, לא נכנס לפסים אישיים.
ל D50 יש הרבה חסרונות לעומת ה D70 וזאת יגידו כל (אבל כל) בעלי ה D50 שצילמו איתי ביחד (ואתה יכול להתחיל לראיין את שני הקוביים וכו'). תאכלס מנסיון אישי נטו - לא מקריאה של סקירה כזו או אחרת.
כשאני ממליץ על מצלמה, אני לא ממליץ על מצלמה בגלל פלט ראשוני.
סתם שאלה, ראית פעם את ההבדל בין תמונת מקור לתמונה מעובדת של קובי ה. (a.k.a koko)?
הפסיק הבדל שיש בין ה D50 ל D70 לא ישקל אצלי אפילו כפאקטור בקניית מצלמה, אלא המחיר הרבה לפני.
שתי גלגלות, DOF, אור בצג העילי, עבודה אל-חוטית TTL עם SB800 וכו' - הם פאקטורים הרבה יותר חשובים מפסיק בעיבוד מצלמה.
אני ב D70 שלי לא מצלם עם עיבוד בכלל. הכל על "0" עיבוד. את הכל אני עושה בפוטושופ (שכבר הפך להיות חלק אינטגרלי ובלתי נפרד מעולם הצילום הדיגיטלי, בין אם זה מוסכם עליך, או לא).
אז כפי שאמרתי - אם מישהו רוצה לצלם ב DSLR שלו מבלי לעבד שום דבר, שיקנה את מה שזול.
בסופו של יום - ה D70 היא מצלמה יותר טובה.
ואתה יכול להתווכח איתי עד מחר ב 12:00 כשאני זז לשדה התעופה, זה לא ישתנה.
סורי .
מה שכן, אם תמשיך להתווכח איתי (בשמחה), אולי אגיע ל 9999 הודעות גם עם היוזר הזה... מי יודע?

עריכה: במה בדיוק ה 20D יותר טובה מה D70, מלבד קצב האש?

נערך לאחרונה ע"י Narkiss בתאריך 07-10-2006 בשעה 04:32.
ישן 07-10-2006, 04:33

בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי Narkiss שמתחילה ב "אני להבדיל ממך, לא נכנס לפסים..."

ציטוט:
אני להבדיל ממך, לא נכנס לפסים אישיים.

אני מאמין ששחר לא חושב ככה !!

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Narxx
זה שאתה מוציא תמונות גרועות עם D70, לא אומר שכל הצלמים פה עם D70 מוציאים תמונות פחות טובות.
לדעתי דווקא החברים שמצלמים עם D70 מוציאים תמונות יותר טובות, אבל ההבדל בין D50 ל D70 לא נמדד באיכות התמונה כיוון שמדובר באותו חיישן בלאו-הכי, אלא בנוחות העבודה והממשק.

ציטוט:
עריכה: במה בדיוק ה 20D יותר טובה מה D70, מלבד קצב האש?

אהה זה קל .. בהכל !!

נערך לאחרונה ע"י עופר ברגר הגיבור בתאריך 07-10-2006 בשעה 04:37.
ישן 07-10-2006, 07:56
צלמית המשתמש של carish1
  משתמש זכר carish1 carish1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.07.03
שלח הודעה דרך ICQ אל carish1 LinkedIn profile
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי עופר ברגר הגיבור שמתחילה ב "מוקדש למתן ולשחר .."

צר לי לאכזב את מתן אבל זה נכון. החיישן של ה D50 פשוט יותר טוב משל ה D70 וגם ה D70s וגם של ה D100.
זה שהמצלמה הזו נטולת שיכלולים ודי פשוטה מבחינת תפעול זה משהו אחר אבל החיישן עצמו יותר טוב, יותר חדש ואת זה רואים בתמונות. כמובן שיש קשר ישיר לאופטיקה כי הזכוכיות זה 80% מהאיכות (לדעתי, בערך) אבל עדין. הייתי רוצה שתיקח D70 ו D50 על חצובה מול אובייקט מסויים (או כל מיני אובייקטים) ותצלם באותם נתונים עם אותה עדשה. אולי ככה תראה הבדלים בפלט, מעובד או לא. פלט ראשוני לא מעובד יוכיח איזה חיישן יותר טוב.
אם הויכוח או הטענה הועלתה מראש כדי לעצבן את מתן אז תגידו, אני אנעל..... אם זה דיון אינטלקטאלי, אז כמו שאמרתי, נישמח לראות הדגמות.

ישן 07-10-2006, 08:28
  tweety73 tweety73 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.09.03
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי carish1 שמתחילה ב "[b]צר לי לאכזב את מתן אבל זה..."

מציטוטי פיל אסקי השוואה בין ה D80 ל D70s

A sixty-six percent increase in pixel count, we would expect to see a significant difference, and it's clearly visible. The D80 delivering quite a bit more detail than the six megapixel D70s. That said you would only see a difference between them in 8x11 prints or larger.

השוני רק בהדפסות גדולות ...

לעומת השוני מול ה D350 !!!
Compared to a sharp eight megapixel such as the Canon EOS 350D / Digital Rebel XT the differences are more difficult to identify with only a 25% advantage to the D80. Indeed despite several passes up and down the crops (and examining the rest of the image) I was unable to identify anything in the D80 image which wasn't resolved just as well as the eight megapixel 350D (there really is no useful difference between 8 and 10 megapixels).
(אין הבדל כמעט וההפרש בין 8 ל 10 מ"פ הוא זניח )

ב RAW אין הבדל בין ה D80 לבין ה400D של קנון ..

אני לא יודע מה אתכם , במלחמה של ניקון נגד קנון, אבל לפחות במבחנים אני מוצא את הקנון נותנת ביצועים טובים יותר מהניקון , אבל לדעתי זה יהיה מורגש רק עם עדשות מסדרת ה L !!
ישן 07-10-2006, 13:51
צלמית המשתמש של Xebu
  Xebu Xebu אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.03.05
שלח הודעה דרך ICQ אל Xebu שלח הודעה דרך MSN אל Xebu
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי XpdX שמתחילה ב "תהיו בריאים!"

תראה, זה עניין של נוחות ותפעול, אם אני רוצה, אני יכול עכשיו ללכת להחליף את הD50 שלי (עדשת 18-70) בD70S עם אותה עדשה בתוספת של 100 ש"ח, אבל אז אני אצטרך גם לקנות כרטיס CF (עוד 200-250 ש"ח) ואז עוד נסיעה, וזמן, ואני גם התרגלתי לD50, התרגלתי לתפריט, אני יודע איפה נמצא מה, איך להגיע למה, ומה זה מה, יש כאלה שיגידו לך שהD70 יותר נוחה, כי הם התרגלו לה, הם התרגלו ל2 גלגלות, התרגלו לכפתור BKT, התרגלו לכפתור DOF (שלמרות שהיה לי אותו ב350D ועדיין לא השתמשתי בו), ולמי שיש D50 יגיד שהיא יותר נוחה בגלל שהוא התרגל עליה, זה הכל, מבחינת נוחות זה עדיין לא העדפה ולא יותר. אבל אתה צריך לקחת בחשבון גם שהחיישן של הD50 הוא יותר חדש משל הD70 וD70S (דור שני), ומפיק פחות רעש בISO גבוהה.

לסיכום: לכל מצלמה יש יתרונות וחסרונות, אם זה לא היה ככה זה העולם היה מקום הרבה יותר טוב, אתה פשוט צריך להחליט מה יותר חשוב לך.

ישן 07-10-2006, 15:43
צלמית המשתמש של SilverCivic
  SilverCivic SilverCivic אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.02.06
שלח הודעה דרך ICQ אל SilverCivic שלח הודעה דרך MSN אל SilverCivic

בקיצור!

עופר , אין לי מושג מה הטעם להמשיך את הויכוח / דיון / אנערף.

הD50 עולה בערך 1000 ש"ח פחות (לא ממש עדכני אז סלחו לי).
זהו.
נגמר.
אין יותר ויכוח.

למה נראה לך שמצלמה יותר טובה תעלה פחות?

חוץ מזה שהD50 נראית ליד הD70 בערך כמו צעצוע של ילד בן 6 בהשוואה למיטה זוגית (היסחפות , אני יודע) , להלן :

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

וחבל שאין לי תמונה של האחורה כדיי שבאמת היית רואה הבדלים.

יש פחות כפתורים בD50 , פחות פונקציות.

הD50 יצאה כדיי לגרוף עוד מכירות לניקון , מצלמה שבלי עיבוד מוציאה תמונות טובות.
(שאגב אחד שיודע לעבד היה מוציא תוצאות יותר טובות מD70 + פוטושופ).

זאת אומרת שמי שאין לו כוח/ידע/רצון לעבד תמונות ,
נניח כמו כאלה שמטיילים הרבה בחו"ל ורוצים תמונות איכותיות.

"רפלקס למתחילים" מה שנקרא.

אין לי מושג מה נסגר איתך "עופר הגיבור" יש לך בכלל קאנון.. לא הבנתי כל כך את מטרת הויכוח/דיון הזה.

מתן , אתה שוב מוציא דברים מהקשרם - מעולם לא אמרתי שאני מוציא חרא של תמונות!
חלאס עם הליכלוך הזה.

חוץ מזה אני בכלל בצד שלך , TAKE IT EASY.

טיול מהנה , שבת שלום.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:34

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר