יש לי תאוריה בכל הנוגע לעולם המשחקים והחברות כ.מסך:
הגעתי למסקנה שהחברות משחקים והחברות שמייצרות כ.מסך הם בני זונו*,גנבים,חראו* שרק מעניין אותם הכסף שלנו,והנה ההסבר:
לא משנה איזה כ.מסך מפלצתי מטורף סופר GTX חלומי שעולה איזה 5000 שקל תקנה עכשיו,בעוד שנה אתה לא תצליח להריץ עליו משחק בהגדרות הכי גבוהות.
כי תראו,לחברות משחקים יש אינטרס ליצור משחקים עם גראפיקה טובה יותר{ריאליסטיות}כדי שאנשים יקנו את המשחק שלהם,ואז אנשים שקונים את המשחק ומצפים לקבל חווית משחק מהנה מגלים שהמחשב שלהם לא תומך בפונקצית הצל ובפונקצית זבבירת וכ'ו וכ'ו,והם מגיעים למסקנה שבשביל שהמחשב יוכל להריץ את המשחק כמו שצריך אז צריך לקנות כ.מסך חדש,אז קונים כ.מסך חדש מטורף מפלצתי חלומי שעולה איזה 5000שקל,ונהנים מהמשחק,ואז אחרי שנה,שנה וחצי יוצא משחק ההמשך,ואחרי זה עוד משחק בסגנון שצריך בשבילו כ.מסך יותר עוצמתי,וככה זה נמשך לעד.
אז מי 2החברות שהכי נהנות:
1.חברות המשחקים-אנשים שיש להם כ.מסך חזקים קונים משחקים ונהנים מהמשחקים.
2.חברות כ.מסך-אנשים רוכשים כ.מסך ייעודים למשחקים בשביל שיוכלו לשחק.
אז חבר'ה אני מניאק אם אין שיתוף פעולה בין חברות המשחקים לחברות כ.מסך,שמתאמות בינהם כל מיני גרסאות ושדרוגים במשחקים על חשבון הכיס שלנו.
כוס עמ*,זה ממש לא פייר.
אני הגעתי למסקנה שהכי טוב להשקיע בקונסולה{אקס בוקס,פליסטישן}ככה ניתן לפרוץ והכול בעלות של עד פחות מ3000שקל,ואז ניתן להנות מעולם משחקים עשיר,ברזולציה מדהימה.
זאתי הדעה שלי,מעניין אותי לדעת מה אתם חושבים.
זו הסיבה שכל הזמן יוצאות מערכות הפעלה חדשות, זו הסיבה שאתה מחליף טלפון סלולארי.
אנשים צריכים צעצועים כדי להצטייד בהם, ובאלף הזה האביזרים הטכנולוגיים וחומרת המחשבים הם
אלה שאנחנו בוחרים לשדרג כל הזמן.
אני לא יודע אם אתה מודע לזה, אבל כשכותבים משחק חדש, מתבססים על גירסת הביטא של
הכרטיס הכי מתקדם מראש, ומתאימים את הדרישות של המשחק למאפיינים של הכרטיסים החזקים
כדי לייעל את השיווק - מה שחדש יקר ונוצץ, יותר טוב.
ולמה יש רק שתי יצרניות מעבדים?
ולמה יש רק שתי חברות טלוויזיה רב-ערוצית בארץ?
ולמה יש רק שתי ספקיות תשתית אינטרנט?
ולמה יש רק חברת תעופה סדירה אחת שטסה ישירות לארה"ב?
החיים קשים
ככה זה בעולם הקפיטליסטי.
חוצמזה, אם היו יותר משתי יצרניות לכרטיסי מסך - רוב הצרכנים לא היו יודעים מה לקנות.
גם עם השתיים הקיימות, אנשים לא יודעים אם הם צריכים 7300GS או GT, או מה היתרונות
של 800GTO על 1300...
אקסבוקס ופלייסטיישן זה אותו חרא שבעוד שנה יוציאו גרסה יותר מחודשת עם משחקים חדשים ...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי נץ כחול שמתחילה ב "יש לי תאוריה בכל הנוגע לעולם המשחקים והחברות כ.מסך:"
ואכן, אני מסכים אתך לגבי הקשר בין החברות, אני אישית טוען שהמשחקים מעמיסים בכוונת תחילה על המחשב במידע מיותר ולא רצוי שבא לידי ביטוי אחרי עיבוד רב וחסר ערך לאיזה פיקסל מסכן שמחייב כרטיס מסך חופף לדרישות כי אין יותר חזק מזה בשוק ולכן אנחנו סובלים בזמן שהם נחים על עלי הדפנה.
לדעתי אנחנו צריכים לקום כנגד הרבולוציה שלהם שגורעת מעות מהכיס האישי שלנו.
אבל תסכים איתי שלא באותה תדירות כמו שוק המחשבים....
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי MCGP שמתחילה ב "אקסבוקס ופלייסטיישן זה אותו חרא שבעוד שנה יוציאו גרסה יותר מחודשת עם משחקים חדשים ..."
נניח אתה קונה עכשיו XBOX360,אז אתה תהנה מהמכשיר לפחות שנתיים שלוש עד שייצא הדור הבא נניח XBOX ULTRA3,וגם אתה משקיע כסף רק בצ'יפ עולה פחות מ600שקל,ואז אתה מוריד חופשי מהאינטרנט משחקים נטו,שבשביל להפעיל אותם על המחשב אתה תצטרך מחשב מפלצתי שעולה כמה אלפי שקלים{הרבה מעבר ל5000 6000שקל}.
וגם שוק המשחקים לקונסולות רק גדל,טניתן היום לשחק גם משחקים מרובי משתתפים דרך הקונסולות{חוקית ולא חוקית...}
הקיצר זה עולם שלם של משחקים.
ובלי קשר מלבד הקונסולה אפשר שיהיה מחשב טוב בבית,לגלישה מהירה באינטרנט,עבודה באופיס,וכ'ו..
אבל במצב של היום להשקיע במחשב מפלצתי למשחקים זה טעות,ולא משתלם מבחינה כלכלית.
פשוט ככה זה בעולם המחשבים ובכל העולם הטכנולוגי.
פשוט החומרה מתקדמת והתוכנה מתקדמת בהתאם...ואני דווקא בעד התקדמות של החומרה (והתוכנה) ואין שום סיבה שהם יעמדו במקום.
נכון שהם מתקדמים מהר אבל אין מה לעשות.
נערך לאחרונה ע"י HEN_K בתאריך 02-10-2006 בשעה 18:58.