21-09-2006, 22:12
|
|
|
חבר מתאריך: 20.01.06
|
|
התחלתי עם מישי וזה נהפך לכל כך סרט
ככה לפני המלחמה ראיתי תמונה של איזו אחת, נדלקתי עליה ישר מהתמונה, והחלטתי ללכת על זה, בגלל המלחמה לא הצלחתי לדבר איתה, אחרי המלחמה גיליתי שהיא עוברת לבצפר שלנו ואמרתי שיאללה אני אתחיל איתה בבצפר וניהיה חברים. היא לא עברה בסוף והחלטתי לעזוב את העניין, הלכתי למגמות וראיתי אותה שמה, נדלקתי שוב עליה, ביקשתי את עזרת חברתה הטובה שהיא ידידה טובה שלי, אמרתי לה שאני דלוק על זאתי ושאני רוצה להיות חבר שלה, גיליתי מהידידה שלי שיש לזאתי חבר, אחר כך חבר שלי סיפר לי שהיא בריב עם חבר שלה, ושאולי יש מצב לפרידה, בסוף הם השלימו. אבל אני עדיין לא וויתרתי. הצלחתי לדבר איתה ולהכיר אותה. מבלי שידעתי הידידה שלי התחילה לספר לה כל מה שאמרתי לה על עליה ובעצם לא עזרה לי. החלטתי יום אחד שאני הולך לומר לה שאני אוהב אותה על החיים ועל המוות. באתי עליה אחרי שהחבר שלה הלך, אבל מבלי ששמתי לב היא דיברה בפלאפון, ובגלל זה היא לא שמעה אותי כשקראתי לה, אני חשבתי שהיא התעלמה ממני, והתעצבנתי והחלטתי שאני עוזב הכל. יום אחרי אני שומע את חבר שלי שששמע ככה בחדר אוכל שהיא חושבת שאני חמוד וסבבה והכל אבל שהיא קצת לא יודעת בגלל שיש אולי מצב שאני סכסכן ובגלל שהחבר שלה קנאי ולא מרשה לה לדבר עם בנים אחרים. אני שמעתי וישר שמחתי וחזרתי לעניין ודיברתי איתה היא שאלה אותי מה קורה אמרה לי שנה טובה, חייכה אלי, ולא דיברה עם חבר שלה בכלל, הידידה הזאתי שלי שהייתה סמויה שלה, אמרתי לה שאני יורד מהעניין כדי שזאתי לא תחשוב שאני סכסכן, ושאני סתם רוצה להיות ידיד. והכי טוב, החבר שלה לא נראה באופק, והיא נראת בעניין.. מה אתם אומרים ? סרט הא? ובכללי?
|