|
18-12-2004, 00:05
|
|
|
|
חבר מתאריך: 22.06.02
|
|
--מדריך חדש לעשיית סים פרי ! --
--שימו לב - אני לא עונה לשאלות באשכול הזה , יש אשכול אחר בעוגן בפורום שמיועד לכך--
-המדריך הזה שונה ועדיף על הקודם בגלל שהוא עם תוכנה קלה יותר ונוחה יותר לשימוש-
אחת ולתמיד , הגיע הזמן שהעניין של הסים פרי בפורום הזה ייסגר , במקום שאנשים כל יום יבואו ויבקשו שאנחנו נתן להם את הקוד בשביל לפתוח את הפלאפון לסים פרי , אני אסביר כאן בדיוק כיצד לעשות את זה , כדי שכל אחד פה יוכל לפתוח סים פרי לעצמו. את המדריך אני בעצמי (SnaX) כתבתי לפורום גאדג'טס וסלולרי ! ואין להעתיקו , לשכפלו או להוציא שום מידע ממנו בלי רשותי !
אם אתם מתכוונים להשתמש במדריך זה אז אתם חייבים להסכים או להתאים לתנאים הבאים :
אתם הבעלים החוקיים של המכשיר שאותו אתם מתכוונים לפתוח.
אסור לכם לבצע סחר עם תוכנה זו בתמורה לפתיחת סים פרי לאנשים אחרים.
אסור בשום אופן לנסות מעל 5 ניסיונות במידה שלא הצלחתם !
אתם מודעים לכך שאתר פרש לא אחראי לשום תוצאות או נזקים שיכולים להגרם לפלאפון שלכם , ואתם לוקחים אחריות מלאה על מעשיכם !
ושוב אני חוזר , במידה שניסיתם מעל 5 פעמים לפתוח את הפלאפון , ולא הצלחתם - הפלאפון שלכם יינעל ! ותוכלו לפתוח אותו רק בעזרת כבל או ללכת לספקית שלכם בבקשה שייפתחו לכם אותו !
קודם נסביר מהו סים פרי (sim free),
כשאתם קונים פלאפון מאחת הספקיות בארץ (אורנג' או סלקום) , אתם מקבלים אותו עם כרטיס SIM בפנים - הכרטיס שומר בתוכו בד"כ את הזכרונות של האנשים שאתם שומרים (מספרי טלפונים) , וגם את פרטי הרשת.
כשאתם קונים את הפלאפון מחברות אלה , הן בד"כ חוסמות את השימוש בפלאפון ב-SIM של חברות אחרות !
במדריך זה אני אסביר - כיצד ניתן לשחרר את החסימה של הפלאפון, וכך תוכלו להכניס לפלאפון כרטיסי SIM של חברות אחרות.
חלק ראשון - הורדת התוכנה
אתם מורידים את התוכנה מהכתובת הבאה :
https://2006-uploaded.fresh.co.il/2...02/69756227.rar (הקובץ הועלה מחדש לשרת, כעת הוא תקין)
(אם זה עושה לכם בעיות להוריד או לפתוח את הקובץ , זה בגלל שאתם משתמשים באקספלורר - נסו להוריד את הקובץ בעזרת מוזילה נגיד או פיירפוקס וזה יעבוד לכם. בדוּק).
לאחר שהורדתם אותה אתם מתקינים אותה לאן שאתם רוצים ופותחים אותה.
והיא תראה כך :
חלק שני - השימוש בתוכנה
התוכנה עצמה קלה מאוד ונוחה לשימוש ,
דבר ראשון שתצטרכו לעשות הוא לבחור את הפלאפון שלכם , מבין החברות הבאות :
Nokia, AEG/Telitel, Alctel,LG,Maxon,Nec,Samsung,siemens,Sony,Panasonic ,Vitel
רק תשימו לב , שסמסונג,מוטורולה ו LG , אלה דגמים ישנים שניתן לפתוח אותם בעזרת קוד.
כאן אתם בוחרים את החברה של הפלאפון :
לאחר שבחרתם את החברה של הפלאפון , אתם בוחרים את הדגם של הפלאפון , במידה והפלאפון לא מופיע שם - שנו את הDCT שנמצא בצד שמאל מהדגמים של הפלאפונים.
לאחר שבחרתם את הדגם של הפלאפון , ואת החברה - אתם צריכים לרשום את המספר
IMEI של הפלאפון בתוכנה.
IMEI - הוא המספר הסידורי בעצם של הפלאפון , לכל פלאפון מספר שונה.
כדי לגלות אותו אתם צריכים לרשום את הקוד הבא בפלאפון מצד שמאל לימין, כאשר הפלאפון פתוח :
קוד:
*#06#
לאחר שתרשמו זאת , תקבלו מספר בן 15 ספרות.
תרשמו את המספר הזה בתוך התיבה בתוכנה שליד הערך IMEI (את הספרה האחרונה התוכנה תרשום לבד) :
כעת , מה שנותר לכם לעשות הוא רק לבחור את המדינה שממנה קניתם את הפלאפון (במקרה שלנו ישראל) ,
ואז ברשימה מתחת את הספקית הסלולרית שממנה קניתם את הפלאפון. לדוגמא כך:
כעת נותר ללחוץ רק על הכפתור Calculate , ועוברים לשלב הבא
חלק שלישי - עשיית הסים פרי בפלאפון
לאחר שלחצתם על הכפתור התוכנה תתן לכם 7 קודים .
וזה ייראה כך :
קחו את הפלאפון שלכם , סגרו אותו ע"י לחיצה על כפתור הכיבוי !
פתחו את המכסה האחורי , הוציאו את הבטרייה , הוציאו את ה-SIM !
החזירו את הבטרייה , החזירו את החלק האחורי של הפאנל (לא חובה ).
כעת פתחו את הפלאפון !
בפלאפון יהיה רשום - "הכנס כרטיס SIM !"
עכשיו , תחזרו לתוכנה ותסתכלו על הקודים שרשומים בצד ,
רשמו בפלאפון את הקוד האחרון שברשימה .
רשמו את הקוד משמאל לימין,
כדי לעשות את הסימן + תלחצו פעמיים על כוכבית.
כדי לעשות את האות p תלחצו שלוש פעמים על כוכבית.
כדי לעשות את האות w תלחצו ארבע פעמים על כוכבית.
אם רשמתם נכון את הקוד משמאל לימין תופיע לכם אחת מההודעות הבאות !
או - "SIM restriction off " ואם הפלאפון שלכם בעברית אז יופיע - "מגבלת סים בוטלה" - אם זה הופיע לכם , אז זה אומר שהצלחתם !
הפלאפון שלכם פתוח לכל הרשתות !!! (כולל הרשתות בחו"ל).
אם הופיע לכם - "Code error" , זה אומר שהקוד הספציפי לא טוב !
נסו עוד קוד מהרשימה , הפעם אחד מעל האחרון , אם גם ההוא לא עובד - נסו את ההוא שמעליו - ותזכרו לא לנסות מעל 5 פעמים !
ואם הופיעה לכם ההודעה הבאה : "Can't undo restriction" , זה אומר שהייתם ילדים רעים ולא הקשבתם לי ! וניסיתם מעל 5 פעמים , ושהפלאפון שלכם נעול , ולא תוכלו להשתמש בו כעת - עד שלא תפתחו אותו או עם כבל או ע"י הספקית שלכם (לגשת למרכז השרות שלה).
וכאן הגיע המדריך לסופו , מקווה שנהניתם והצלחתם !
אם למישהו יש שאלות - תוכלו לשאול באשכול הזה
בהצלחה ! .
בהצלחה ,
SnaX - עומר.
נערך לאחרונה ע"י tal126 בתאריך 02-09-2006 בשעה 15:15.
סיבה: תיקון קישור הקובץ
|
|