07-01-2005, 17:19
|
|
|
|
חבר מתאריך: 01.01.04
|
|
אני כמעט בטוח שבסיס האוגדה נמצא בבית-אל, ליד רמאללה
לא ישנים באוהלים אל תדאג, ישנים רק בחדרים.
לגבי אופי התפקיד אני לא יכול לענות כי אני לא מכיר אותו, אבל אני מניח שתהיה מה שנקרא בסלנג הצה"לי- מש"ק מודיעין. אתה תתעסק עם כל מיני דברים שקשורים למודיעין ברמת האוגדה- מפות, סקירות, לקטים מיוחדים, ידיעות חשובות וכו'...
מדובר בגזרה עם המון פעילות ככה שמשעמם לא יהיה לך.
אתה תעבוד תחת קמ"ן האוגדה וה ע' קמ"ן. תעבוד מול הקמ"נים של החטיבות המרחביות (עציון, מנשה, יהודה...) ומול הקמ"נים של הגדודים שבאותן חטיבות.
חדר כושר בבסיס? ברוב הבסיסים הגדולים יש חדרי כושר, אני מניח שגוף ברמה של מפקדת אוגדה (שזה גוף גדול מאוד) מחזיק חדר כושר או מכולת כושר ניידת לפחות (כמו ברוב הגדודים בצה"ל), מקסימום תלך לחדר כושר של גדוד החי"ר הייעודי הסמוך (כשתגיע תדע איזה...).
אני מבין שזה חשוב לך מאוד שיהיו שם בנות, אה? אז כן, יש לא מעט בנות במפקדת האוגדה. האם הן עוסקות בתפקיד שלך? אולי... יכול להיות שכן ויכול להיות שלא.
שעות הפעילות: מדובר בבסיס סגור אז תשכח מלצאת הביתה כל יום- הבסיס שלך נמצא בשטחים.
בעיקרון לבנות מותר אחרי ארוחת ערב ללבוש בגדים אזרחיים ולהמשיך בעבודתן אבל לבנים אסור, בגוף כמו מפקדת אוגדת איו"ש יש פעילות 24 שעות ביממה אז אני לא יודע כמה זמן פנוי יהיה לך והאם תעבוד במשמרות או לא.