במקור נכתב על ידי Naama157
אני באמת מצטערת, לא ציינת אף משקה זול, פשוט חשבתי באותו רגע על הליקר בננה המאוד ישן שיש לי, שכבר יש לו טעם מגעיל וכבר קניתי חדש ועדיין לא העפתי את הישן לכיור...
בכל מקרה, קוקטיילים? לא מכירה קוקטילים מקלבדוס כל כך, אני גם לא מתה על המשקה הזה, אבל מרום יש המון: הכי נחמד הוא המוחיטו - מעיכת פלחי לימונים עם הקליפות ועלי נענע בתוך כוס גבוהה, קרח עד למעלה, ורום. זו הגירסה הטעימה מבחינתי, כבר נתקלתי במסעדה שעושה את המשקה הזה עם סודה, וזה די לא כיף. דרך אגב את המוחיטו אתה יכול גם לעשות בקערה, סטייל קערת פונץ'. רום אתה יכול להוסיף כמעט לכל דבר. פירות, קפוא, או לכיוון המתוקים יותר.
לגבי מוצרט שוקולד, אתה יכול פשוט לחזק אותו (וודקה), או לערבב עם גלידה (להחליש......), ולדעתי יש מצב גם לתבל איתו משקה המבוסס על פרי אדום, אבל את זה תצטרך לבדוק.
לגבי קמפרי, ההורים שלי אוהבים פשוט להוסיף אותו למיץ תפוזים עם הרבה קרח. אני אישית לא מבינה את ההתלהבות ממנו :+))
איך מכינים את כל הליקרים / כהלים הללו? אגלה לך סוד, יש לי ספר מעולה מעולה. עד לאחרונה חשבתי שחטפתי את היחיד מהחנויות, ופתאום ראיתי בסטימצקי עוד אחד (שנה אחרי שקניתי!!). נקרא, באופן מפתיע, COCKTAILS, של סטיוארט וולטון, גדול כזה בצבע תכלת. מלא בהסברים מפורטים וחלוקה של כל הכהלים האפשריים, בתוספת ל-600 קוקטילים, עיצות לבר, תמונות יפהפיות וכד'.
|