31-08-2006, 20:31
|
|
|
|
חבר מתאריך: 25.12.05
|
|
בעית ראייה
אם יש לי בעיה בעין, בעיה שבשום בדיקה "רגילה" לא עולים עליה,
גם עם הטיפות ה"רגילות" של הרחבת האישונים, גם עם בדיקת עדשה עדשה ומתי אני רואה בסדר וגם עם המכונה הזו שדוחפים שם ת'פרצוף
רק בדיקה אם טיפות *מיוחדות* שגם מרחיבות את העיניים, אבל לא הטיפות שציינתי כ"רגילות"
הטיפות הרגילות שמים ואחרי כמה דקות (10 עד רבע שעה) מבצעים את הבדיקה וקיים טישטוש לכמה שעות
הטיפות שיכולות לעלות על הבעיה שלי זה טיפות שמטפטפים לעין, לאחר שעה של המתנה נבדקים וקיים טישטוש למשך יומיים.
רציתי לדעת האם בבדיקות של לשכ"ג, מר"י, ירפ"א וכו' (אם יש בכלל LOL) הבדיקות נעשות עם הטיפות (אם בכלל) הרגילות או הטיפות שיש צורך להמתין שעה ורק אז להבדק?..
שאלה נוספת: אם אני הולך לרופא עיניים פרטי אחרי הצו ראשון והוא בודק עם הטיפות ה"מיוחדות" ומוצא את הבעיה שלי.. איכשהו דרך התיק הרפואי שלי או משהו אפשר לעלות על זה? -אני מתכוון אם הצבא יכול לעלות על הבעיה שלי לפי התיק רפואי. זה בכלל יצויין בתיק רפואי או שלא? הבעיה שלי היא לא בעיה קריטית.. פשוט יש לי מספרים שונים בשעות שונות של היום |:
ביום יש לי מספר 0.25 בשני העיניים ו 0.75 צילינדר בשני העיניים
בלילה יש לי מספר אחר, כמובן שמספר יותר גדול כי בלילה אני רואה יותר גרוע.. עדיין אני לא יודע כמה המספר שלי, כי אני לא רוצה ללכת להבדק ולגלות מספר שמונע ממני הרבה דברים (סתם לדוגמא) ואז להדפק עם זה בצו ראשון כסעיף כי את הבדיקות ראייה אני שולח ללשכ"ג כדי לחסוך בדיקה שם
שווה בכלל לעשות את זה? זה יכול לפגוע ב"אמינות" שלי?
אם לא הבנתם אני אסביר שוב :/
תודה
|