לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-08-2006, 05:12
  שבוזזז שבוזזז אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.08.06
עזרה בקשה להעברה מש/3 לחי"ר

שלום,
אני משרת כ-6 חוד' בסטילים (משו כמו 9 חוד' לפזאאאם) - ומה לעשות כמו כל חייל בצהל נשבר ה -ז-
אני מעוניין לעבור לאחת מיחידות החי"ר בפרט לצנחנים.
ועכשיו הבעיה: יש לי 9 חוד' בצבא מי ירצה אותי "שאני זקן" - בפרט בצנחנים. ואין מצב אני חותם שס"ן (שירות סדיר נוסף) - 9 חוד' לא עברו בקלות!!!

המטרה שלי היא בעיקר לצאת מהחיל הים, למשהו כגון חי"ר וכמו שאמרתי צנחנים הכי חשוב קרבי.
עכשיו בטופס 55 אני אמור להוסיף מכתב (נספח לטופס) ובו אני אפרט את הכל בכתב - מה אני רוצה על המוטיבציה שלי על הרצון שלי וכל הבולשיט הזה... השאלה היא למי אני מייעד אותו? למז"י? לבקו"ם? או למקום אחר? כי אני נמצא בחיל הים ואין לי מושג למי אני אמור להפנות אותו... כמובן שקודם הוא יעבור אצל המשכית תש ואצל המפקד.

אודה למי שיכול לעזור או אפילו לתת טיפים, שיעזרו לי להתקדם בדבר.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 23-08-2006, 02:28
  שבוזזז שבוזזז אינו מחובר  

אמממ אז ככה
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי danielshachar שמתחילה ב "כאדם שעוד מעט הולך לגיבוש סטי"לים אני מרגיש מחוייבות לשאול -"

אני בתחילת השירות שלי לא הייתי מודע בדיוק למה שאני רוצה.
רציתי מבצעיות, רציתי קרבי - והים משך אותי...
עם הזמן הבנתי ש... שזה לא בדיוק כמו שחשבתי אז נכון ששייטת 3 עושה הרבה מבצעים, ואפילו יותר מידיי שזה כבר מעצבן ונכון שאנחנו מפליגים הרבה מחוץ לישראל ורוב ההפלגות לא לאימונים...
זה לא קל לתחזק ספינה, לנקות ושתראה הכי יפה בשייטת. זה אומנם לא החלק הקשה.
הלימודים, המשמעת, והכבוד העצמי שאנו מקבלים הוא שונה מיחידות אחרות (ולצערי אני יודע איך זה ביחידות אחרות)

1. אין כבוד יחידה - לפי הראיון שהיה מאחד החיילים שנפגעו מאחי חנית - הבנדם השמיץ את השייטת כאילו ששאלו אותו - "מה החסרונות בשירות שלך?". וזה משביזזז, מאוד. כי מה שאתה מתאמץ אליו ותוחן כמו *ני*ק פתאום בא בנדם שהוא מחיילי השייטת והוא אומר דברים כאלה. זה מוריד את המורל העצמי שלך, לדעת שאתה חלק מקהילה שלא מעריכה את עצמה זה שבזת על.

2. משמעת - אני יודע שזה נשמע מוזר אבל למרות שאנחנו בספינה אחת, כל הזמן עם אותם אנשים לא אמור להיות דיסטנד וזה באמת ככה. אבל אם המפקד יגיד לך לעשות משהו - אתה תעשה אותו כחלק מהמשמעות שלקחת פקודה. אבל לצערי יש להם דרישות קשות מידיי, ולא תמיד הוגנות. ולפעמים אתה אומר לעצמך למה לי להיות חלק מהדבר הזה?!?

3. הלימודים - לא שאני אחד שקשה לו ללמוד אבל זה מעצבן שעד יומך האחרון יבחנו אותו כל מיניי אנשים על המערכת שלך שחושבים שהם יודעים יותר בגלל שהם עברו דבר שנקרא "קורס" (חובלים).

4. כבוד עצמי - הכבוד העצמי שלך יורד לריצפה - שאתה מנקה קיא של סתם נספחים, לא בגלל שאתה קשור לעניין אלא בגלל שהמפקד הטיל עלייך את המשימה הזאת - שתבין הוא יכול להעיר אותך ולהגיד לך לעשות את זה - ולצערי גם זה קרה.
ישן 23-08-2006, 20:18
  שבוזזז שבוזזז אינו מחובר  

תראה, אתה לא צריך להתעצבן...
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי jenyazee שמתחילה ב "אל תקחו דוגמא ממנו."

אחי, אני משרת בסטיל כ-6 חוד' והבנתי את הראש שם.
זה לא ראש שאני רוצה לשירות שלי.

אני לא אומר שלאנשים אחרים זה לא יתאים, לי זה לא מתאים.
אם הייתה מכיר אותי הייתה מבין.
וכמו שהמפקד וגם מפקד הפלגה מבינים עפ המלצותיהם.

מעבר לכך
1. אני כבר רבט יתייחסו אליי שונה
2. טחינת צעירות היא בכל מקום - אבל בסטילים זה עד יומך האחרון - לא רוצה להשביז אבל שם עובדים ובאמת עובדים - לא משחקים ולפעמים זה לא קל.

לאלה שהולכים להיות סטילנים:
דבר ראשון צריך להצדיע לכם.
אם חשבתם שזה שירות לא קרבי - אל תלכו לשם.
אם חשבתם שיושבים כל היום ומריצים פלאוורה - אל תלכו לשם.
אבל אם רציתם לעבוד ולתרום ולהרגיש שאתם תורמים - לכו לשם. כי כמה שהספינה גדולה, בלעדיך היא לא תעבוד - וזה ממש ממש לא קל לתחזק ספינה שלמה - ובמיוחד שאתה צעיר.

jenyazee, תודה על תשובתך אבל אתה יודע מה ההבדל בין טופס 55 לבין טופס 55א? ולא רק jenyazee שיענה אלא משהו אחר שיכול להיות שגם יודע כי AlienwareIL כתב שאני צריך טופס 55א מה שאני לא מכיר... מישהו?
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:29

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר