25-12-2004, 05:12
|
|
|
|
חבר מתאריך: 21.12.04
|
|
היה לי מאוד קשה בתפקיד שלי.
לא רק שזה לא התאים לי (שוב, אני איש מחשבים, שמצא את עצמו מפרק גלגלים של ריאו, מתקן דליפות שמן של האמר, ומרכיב צירי הינע לאבירים. בכל המחלקה, היו 2 אנשים שמסוגלים לדבר אנגלית. כשאני אומר שהחיל לא איכותי (וציינתי שזו הכללה גסה) אני מתכוון לחלק הגדול של החיל. לא שיש לי משהו נגד מוסכניקים. אני פשוט לא אחד כזה. וזה היה נחמד דווקא לדבר אנגלית עם היחידי שהבין שם, מבלי שאף אחד מהמפקדים והחיילים האחרים הבין (הם דווקא, דיברו רוסית, ואני למדתי מהם המון רוסית).
המשמעת היתה קשה מאוד, אבל - אין מה לעשות - זה חוויות שאף אחד בקשר לא יחווה. זה נכון. השאלה מה הבנאדם מחפש בצבא. אני רציתי להתקדם, ושיהיה לי מעניין... ולא דווקא לצאת לשטח, ולתקן נ.נ תקועים באמצע המדבר (למרות שזה היה הדבר הכי כיף שעשיתי בצבא). חימוש = כבוד וחוויות. אבל זה קשה לשרת שם, ומה עוד, שאתה לוקח איתך לאזרחות מעט מאוד. העבר הצבאי שלי בתחום המחשבים (היה קצת מעבר ללהסיר ווירוסים) תרם לי המון ידע, ונסיון, בשרתים, חומרה, תוכנה, טיפול בלקוחות ואמנם שירות. נשמע מופלץ? אולי בשביל צבא -אבל לקחתי משם הרבה יותר לאזרחות מאשר צבא.
רוצה חוויות ולתקן ג'יפים בשטח - סע עם חברים לטיולי ג'יפים בדרום, ותהיה לך חוויה דומה. לא מאמין שצריך 3 שנים לסבול בצבא בשביל קצת חוויות, והרבה (מאוד) כבוד.
|