15-05-2006, 14:06
|
|
|
|
חבר מתאריך: 16.07.02
|
|
קודם כל: רחלללללללליייייייייייייייייייייייייייייי(: מואהההההההה!
ועכשיו לסקר.
1. רכישת בגדים/נעלים/אקססוריז מחנויות מותגים, בעד או נגד ? (נא לפרט)
בעד רכישת נעליים ואקססוריז מחנויות מותגים.
נדיר שאני קונה עגילים במקומות אחרים, כי אני בעייתית בענייני אוזניים, צמידי וכאלה קצת פחות, אין לי בעיה לקנות בשוק איזה 100 ב5 שקל.חח
אבל לרוב באמת יוצא לי לקנות יורת ממותגים מאשר בחנויות שוק כי אני פחות מסתובבת שם.
זה לא תמיד מצדיק את המחיר, אבל אבל לפעמים זה קל יותר, מה גם שאני קונה דברים שאני יודעת שאני אעמוד במחיר שלהם.
לא כמו הרוב פה, אני קונה בגדים מהכסף שלי, וכל ההוצאות שלי עלי, כך שאני יכולה לחשב ולהתאים את עצמי לכמות שאני מבזבזת על בגדים בהתאם להוצאות האחרות שלי.
2. כמה כסף בממוצע אתם מוציאים (או שמוציאים עליכם) בחודש על קניית בגדים/נעלים/אקססוריז ממותגים
וואו, המון...יותר מדי אפילו, אני חושבת שחודש אחרון יצא לי בכרטיס אשראי בערך 1300 רק על בגדים..
מה אני יעשה, אני מכורה.(:
אבל לפחות זו אני שמוציאה על עצמי את הכסף הזה וזה לא על חשבון ההורים. ברגע שזה הכסף שלי ואני יודעת שזה לא מחסיר לי שומדבר מהחסכונות שלי או מהפעילות וההוצאה היומיומית לא איכפת לי. אם יש למה לא?(:
3. מה הם המותגים האהובים עליכם ולמה ?
ZARA!!!!!!! לא מאכזבים אפעם!
לא חסר, קסטרו. למרות שהם יקרים אני כמעט תמיד מוצאת שם מה לקנות, טאג וומן- בגדים איכותיים אלגנטיים ומרשימים, כי פשוט צריך כאלה לעבודה ולמקומות שאני מסתובבת בהם.
רנואר מככבים מדי פעם, לי קופר למכנסי ג'ינס כמובן, דיזל לא רעים בכלל.
לגבי נעליים אז ה-מ-ו-ן NINE WEST או לחילופין ALDO שמעולים גם בתיקים ובשאר אקססוריז למיניהם.
הבגדים באירית אומנם יקרים אבל אני אוהבת את הסגנון היומיומי שלה.
והרבה יבוא האמת, יש חברה איטלקית בשם nolita כל מכנס שלה עולה בסביבות ה1000 שקל אבל כל אחד מהם כ"כ שווה את זה!
בגדים איטלקים מדהימים ביופיים! נדיר למצוא כאלה בארץ!
וכל שאר חנויות הקניון אבל זה סתם אם מוצאים פעם ב- איזו חולצה יפה או משהו כזה..
4. מה הוא "הרכש" הכי טוב שביצעתם בחנות מותג ?
קניתי נעלי ספורט חדשות של נייק, עלו לי בסביבות ה500 אבל אני נורא מרוצה מהן!
ונעליים חדשות מNINE WEST גם משהו בסביבות ה500,] אבל מרוצה עד עמקי נשמתי!(:
אמאלה נהייתי מכורה לנעליים, קצת מפחיד...
|