09-08-2006, 11:11
|
|
|
חבר מתאריך: 09.07.06
|
|
תקשיבי ליאת, אין דבר שהוא מאוחר מידי...
עדיין לא נכנסת לצבא, ולא עשית שום קורס שיוכל למנוע\לסבך את מעברך לחייל אחר\רצונך לשרת בקרבי!
אני יספר לך את הסיפור שלי בקצרה על מנת שתידעי שזה לא הסוף.. ואולי זה יכניס בך את הכוח להילחם יותר...!
לפני כחודש, קורס טייס מס' 158 התחיל, שהייתי אמורה להיות חלק ממנו, 4 ימים לפני גיוס, הם מודיעים לי שאני לא ממשיכה (אני לא יפרט את הסיבות)... , ואחרי חצי שעה מתקשרת אליי איזשהי קצינה ממודיעין, ואומרת לי " מצאנו לך אחלה תפקיד, שבו תוכלי לממש את כל נתונייך האיישים, תצאי מהצבא עם אחלה ג'וב.." מודיעין אף פעם לא היה החלום שלי, אני גדלתי על הסרט ג'יי איי ג'אן!
גדלתי רק במחשבה שבנות צריכות להיות לוחמות בדיוק כמו בנים, ואין דבר שבנים יכולים לעשות שבנות לא...כאחד (לכל מי שקורא את זה .. בואו לא נפתח בדיון על המשפט הזה.. כי אינספור דיונים עלו פה בפורום).
לטיייס הייתי אמורה להתגייס ב7\16 ודחו לי ל7\19 כלומר אני עומדת בדיוק שבוע לפני הגיוס החדש,
הודעתי לה בטלפון שאין בכוונתי להתחייל לחיל המודיעין, ועמדתי מאחורי חלומי...אז נכון זאת הייתה עבודה קשה ושבוע שבלחץ יכולתי לישון... שבוע חלף... אחרי אינספור מכתבים ופקסים ששלחתי, הם נענו לבקשתי, דחו לי את הגיוס לנוב'-דצמ' וקיבלתי אומנם בהתראה קצרה את הזימון לגיבוש לוחמות שהיה 8\6-7 אבל לפחות אני בדרך להגשמת החלום...!
אם את באמת רוצה להיות לוחמת... לכי על זה.. את 4 חודשים לפני הגיוס, אני הייתי שבוע לפני...
ואם אני הצלחתי, במידה ויש לך פרופיל מתאים בלי סעיפים פוסלים אין סיבה שלא תיהיי..
רק שתידעי שאני באמת מעריכה בנות כמוך שרוצות לשרת בקרבי.. אין הרבה כאלה והלוואי ויהיו עוד כאלה, חח השאיפה שלי שיום אחד הצבא במערך הקרבי יהיה בנוי מכמות זהה של בנים ובנות בלי הבדלים כלל, אבל זה עוד חלום\ שאיפה..
התקווה שלי בנתיים היא לעבור את הגיבוש, לקבל את התשובה עוד 40 יום... בכל מקרה בהצלחה לך!!! ותזכרי ככל שתשאפי רחוק יותר.. תגיעי, ואין חלום שאי אפשר להגשים...
שוב בהצלחה!